Zoeken naar je mond

Uw zoekactie voor je mond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt en ga dadelijk op mijn knieën. Ik open je broek en neem je pik in mijn mondje. Dan draai ik mijn tong rond je eikel en zuig hem lekker hard. Ik kan je klaar pijpen en je mag over mijn gezicht en/of in mijn mond spuiten. Of je kan me nog stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
Sletje 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Slet zoekt Arabische of Turkse mannen
Ik ben opzoek naar geile Arabische mannen die me willen neuken. Alles is bespreekbaar zolang er wederzijds respect is. Andere moslimmannen zijn ook zeker welkom. Graag stel ik mijn mond en kont ter jullie beschikking. Ik zou jullie graag verwennen. Zelf sta ik open voor trio's en gangbangs. Ik ben dertig jaar en gewillig.  
Billy 49 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Welke gast is groot geschapen en mag ik leegpijpen
Welke gast is groot geschapen dus meer dan 18cm, en mag ik leegpijpen. Klaarkomen in mond kan en mag ik slik. Ik kan vrij ontvangen zeer discreet.Enkel voor gasten die groot geschapen zijn dus meer dan 18cm .Aub geen fakers of zeveraars.  
Davy 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgenochtend mond en kont beschikbaar in het gentse
Morgenochtend breng ik iemand nr gent en rond 8u ben ik vrij en zou het leuk vinden indien er een leuke man mij kan ontvangen voor een ongedwongen sexdate. Wat kan er .... bijna alles heb een strak kontje en een pijpmondje waarin je mag klaarkomen . Mijn stats 50 j m 88 85vkg 17 x4.5 cm . Graag discreet kunnen ontvangen regio gent. Heb glijmiddel en indien nodig poppers . Hygiene vind ik belangrijk , ik ben soa vrij en wil het zo houden. Mijn kontje zal gespoeld zijn . Hopelijk tot morgen  
Kust 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Pijpdate middenkust 21u-22u
Ik zou graag gezogen en gestreeld worden tot een stijve, om daarna te kunnen spuiten.. misschien in je mond, op je tong, op je gezicht, op je borst… respectvol, hygiënisch, bij klik wederzijds, bi, 50, 1m79, 80, 17. Niet onaantrekkelijk. Kan niet ontvangen, alleen tot bij jou komen, als het een veilige, discrete plaats is. Graag foto die mij verleidt om bij je te komen. Middenkust. Niet al te laat… ik kan verplaatsen. Stuur maar een bericht… thx  

Pijpdate middenkust 21u-22u
erik 73 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
pijpen of neuken
hey ik pijp tot einde dus ook in mond klaarkomen laat me ook wel eens bare neuken  
Pijpsl. 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie mag ik pijpen tot je klaarkomt liefst voor meermaals
Hoi, ik ben een man van 55j en ik zoek iemand die ik discreet mag klaar pijpen tot je klaarkomt in mijn mond. Ik vind het heerlijk om als een seksdienaar/slet/slaaf jouw wensen te vervullen. De focus is jouw zaad op mijn tong maar ook plas kan, rimmen, mij zachtjes en veilig neuken indien niet te groot geschapen. Jouw fantasieën in een veilig en discreet kader. Mijn ultieme match is iemand die regelmatig en makkelijk kan ontvangen in Antwerpen centrum zodat eventjes binnen springen en jouw leeg pijpen makkelijk kan zonder dagenlang plannen.  
Kevin 36 jaar Antwerpen - Edegem
Op zoek naar een jonge onderdanige man
Ik ben op zoek naar een jonge onderdanige man. Onervaren mag zeker ook. Liefst weinig of niet behaard. Ik heb het volgende scenario in gedachte. Je komt binnen en ik zeg je dat je je moet uitkleden en ik bekijk je volledig. Daarna dwing ik je op je knieën en maak je mijn broek los. Dan begin je je me te pijpen. Daarna neuk ik je in je kontje. Ik wil ook klaarkomen op je gezicht of in je mond. Heb je interesse stel jezelf dan even voor  
Bisex 49 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Zin in je lekkere pik
Altijd zin in een lekkere pik. Mag ook eens lekkere mond of kont zijn.  

Zin in je lekkere pik
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
1m85 90kg niet opknap. Het liefst zou ik een degelijk geschapen man pijpen en/of me laten neuken. Spuiten kan op mijn gezicht of in mijn mond. Maar ik sta ook open om me te laten pijpen en/of zelf te neuken. Ik zoek voor vandaag. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10