Zoeken naar jouw mondje

Uw zoekactie voor jouw mondje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jockstrap 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Stel je voor dat ..
Stel je voor dat ik je straks zou opwachten geblinddoekt en in jockstrap tegen het aanrecht. Je komt binnen en je kan mijn kontje strelen, je pik tegen mijn billen wrijven tot hij lekker stijf komt. Lukt het niet help ik wel een mondje. Je trekt condoom aan, ik inhaleer wat van mijn poppers en je laat hem zachtjes in mijn nauwe gaatje binnenglijden. Lekker genieten en toch zeer discreet, enkel voor verzorgde personen!  
eddy 63 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Kleine fijne lul zoekt een pijpmondje
Morgen vrijdag lekker vrij en zin om nog eens iemand of meerderen te ontvangen voor een leuk uurtje met een lekker hoogtepunt. Wie heeft een leuk idee? Graag je stats en wat je zoal in gedachten hebt. Breng je een vriendje mee, dan is het des te leuker. Een leuke trav ook zeer welkom.  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
biboy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
pijpen
welke 65 en 70 plussers willen graag eens afgezogen worden ? Niet roker, geen baard en tatoeages maar wel eikel die bloot kan. Je blijft passief en je mijn mondje vol pompen met je zaad. Ik kan thuis ontvangen.  
Darkroom fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Darkroom fuck
Deur staat op een kier, ik lig naakt klaar in donkere kamer. Je komt binnen en loopt naar kamer, broek af en paal in mondje en of kontje en stoten tot je loost, broek op en weg zonder woord te zeggen. Hou van uniformen en mannen in werktenue. Wordt ook graag geneukt achter in een bestelwagen of truck of op een werf  

Darkroom fuck
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
Graag ontvang ik gasten die zin hebben om een verzorgd kontje te verwennen en op zen doggy's te neuken. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag goed genomen wordt. Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde. Ik ontvang vanaf 14u.  

Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
Alanaslet 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zaadslet zoekt mannen
Halookes ben geile trav zaadslet ik zoek toffe geile man of mannen goed voorzien van stijve pik ik laat mij graag als zaadsletje vol neuken in kontje en mondje pijp en slik  

Zaadslet zoekt mannen
Pijpertje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Lekkere lul gezocht om te pijpen
Hey heb er zin in om te pijpen rond gentse mannen tussen 18 en 40 hygiëne en met respect mooi geschapen mogen mijn mondje neuken tot ze klaarkomen. Geef ook graag body en penismassage met happy end en bij klik op regelmatige basis  
Jasper 31 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Cardate
Wie heeft zin om tussen 23u en middernacht een cardate te doen in hamme? Zoek iemand de me van mijn zaad wilt verlossen terwijl ik passief blijf. Graag vul ik je mondje, maar met condoom kan het ook. Alles is bespreekbaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10