Zoeken naar k* k*

Uw zoekactie voor k* k* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ken 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mondje wilt nog zaad slikken
Wie ontvangt deze pijp sletje omgeving harmonie mijn vrouwelijke billen kunnen ook ontmaagd worden als je kan ontvangen indien niet laten we in harmonie park afspreken zodat je jou grote paal tot in mijn keeltje kunt drukken en mijn mondje begint door te neuken tot je klaarkomt en mijn alles laat slikken wie kan nu nog afspreken ik heb echt zin in lullen  
Genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
46j 1m87 83,5kg zoekt een leuke jongere single kerel voor fijne gezelschap, lekkere fun en evt relatie!! ik hou vooral van soft (oraal, strelen, knuffelen, (tong)kussen, massage, ....) met een gewone eenvoudige kerel die ook wel van een beetje romantiek houd. Ik zoek GEEN vluggertjes en GEEN mannen in een relatie die achter het gat van hun partner scheefpoepen, maar eerlijke gezonde date met een leuke single jongeman met passie en romantiek. blablabla verkopers, sorry maar daar leggen ze de straat mee. Dus als ik een mailtje van je krijg dan verwacht ik dat je het meent. Ik ben NIET kieskeurig en geef meer om het innerlijke dan het uiterlijke. En sta ook open bij klik voor vriendschap en of zelf relatie Ik ontvang in Sint-Lievens-Houtem (tussen Wetteren en Zottegem) PS ik geef mijn adres niet per mail door maar wel enkel via SMS of Whatsapp. Indien je je nummer niet wil geven…. Sorry Geen match dan. (al te veel fake meegemaakt, dus geen uitzonderingen meer) Hopelijk tot  

46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
gie 52 jaar Antwerpen - Geel
spelen rukken zuigen spuiten
Wie wil afspreken in de buurt voor lekkere ontspanning en zich laten verwennen? Ik ben geil opgestaan en heb zin om een lekkere pik te proeven Wie heeft zin en een geile spuitpik om zich lekker te laten aftrekken tot je knallend klaarkomt  
Joren 28 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Medische keuring (Dokter gezocht)
Beste heren, Deze jongeman is opzoek naar een dokter voor komende maandag rond 12u een bezoek te brengen. Liefst uit de regio. Ik ben een slanke/sportieve hetero jongeman van 28j. Die graag eens uitgebreid schoolonderzoek/medische keuring ondergaat zo volledig mogelijk. Jij ben slanke dokter, die mij kan ontvangen in u kabinet komende maandag. Reageer met foto, en het verloop van het onderzoek.  
Piss and cumdump 77 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gulzige opa piss en spermaslikker CBTLOVER zoekt
Geile genieters waar ik hen in hun badkamer op mijn knieën mag pijpen terwijl ze in mijn mond pissen en hun hopelijk veel warme room te slikken geven. Als ze het zien zitten mogen ze mijn piemeltje en kloten mishandelen, afbinden en crescendo bont en blauw kloppen tot ik klaar kom. Geen rokers en fakers. Blote eikels vereist. Enkel dinsdag, woensdag of donderdag.  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Hulshout
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige 100% top (niet slank) die komend weekend deftig kan ontvangen voor geile seksdate. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Zelf gepijpt worden spreekt me niet aan. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik echter geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Geen marginalen aub. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
Mark 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anoniem pijpen
Jij komt binnen in mijn compleet donkere halletje waar ik al op mijn knietjes klaar zit. Ik doe je broek naar beneden en stop je lul in m'n mond en zuig je heerlijk af tot je spuitend m'n mondje vult. Zonder verder iets te zeggen vertrek je weer. Lijkt dit je wat? Email je leeftijd, piklengte en fotootje en wie weet zuig ik je binnenkort leeg. Ontvangst in Leuven. Minimaal 20cm (!) en vrij van ziektes.  
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor deze avond
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, babysmooth kontje, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn. Zou voor deze avond zijn.  
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10