Zoeken naar kan dat nog

Uw zoekactie voor kan dat nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
gisteren
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik zoek een vast sloppy pijp sletje. Jij hebt geen baard of snor je bent volledig glad. Jij hebt er geen probleem mee om een herkenbaar foto bij te voegen om te kijken of het een beetje klikt. Gehuwd of niet. Als je interesse hebt laat maar weten. Dit blijf tussen ons. En jij kunt ontvangen in de regio Antwerpen - centrum of regio Turnhout - centrum. Dus wie nodigd me uit ? Ik kom bij jouw toe en ik kom binnen je bied me een drankje aan. En je bent nieuwsgierig naar mijn lul. Je haalt deze uit mijn broek. En je laat me liggen. Je zuigt er zachtjes aan. En dan gaan mijn kleren uit en die van jouw. Nu neem je de tijd om me zalig naar een hoogte punt te zuigen. Als ik voel dat ik bijna ga komen neem ik jouw hoofd vast en begin ik jouw mondje stevig te neuken. Tot ik het niet meer kan houden ik kom kreunend klaar en spuit je mondje vol zaad. Dan praten we wat ik drink nog wat. Je maakt hem terug stijf want nu wil je lekker geneukt worden. Dit bare of met condoom. Ik jong 50ger.wie of wie  
gisteren
Mollige bottom 63 jaar Antwerpen - Brasschaat
Mollige bottom wil ontmaagd worden
Welke ervaren top maakt deze mollige bottom gelukkig en neukt mij voor de eerste keer. Mijn stats zijn 63j 1m79 86kg 14cm. Ik kan niet ontvangen.  
Benito 39 jaar Limburg - Heppen
Bottom gezocht.
Ik zoek een bottom om te neuken of laten pijpen. Kan je nu pijpen? Ik heb er enorm goesting in. Geen bard en snor aub onbehaard. Kan je ontvangen? Ik kom nu langs aub reactie met foto anders geen antwoord. Omgeving van Leopoldsburg.  

Bottom gezocht.
kris 52 jaar Antwerpen - Berchem
Pantyslet
Op zoek naar een bullebak (50+) die van wanten weet. Alles is bespreekbaar maar zeker geen soft gedoe. Hygiëne is een must. Reageren met foto. Kan ontvangen en verplaatsen.  

Pantyslet
gisteren
geile slet 52 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Slet (man) zoekt voor morgen een keelneuker met stevige paal.
Ik wil graag lang en intens gekeelneukt worden in diverse standjes: wijdbeens op mijn knieën voor je zittend, op mijn rug liggend in bed, op rug in bed met slettenkop over de rand, terwijl jij op je rug ligt,... het slijm moet over mijn gezicht en lichaam lopen. Veel andere dingen kunnen die jij wenst - maar je keelneukt me alvast lang en intens. Ben 52 187 79 intiem kaal en weinig beharing - ontvang niet. bij klik word ik je vaste pijphoer. Bij interesse kan fotoruil maar is voor morgen dus snel en concreet afspreken aub. Geile likjes  
gisteren
cumdump 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
jonge gast zoekt echte veelspuiters
Hey, 23-182-73 onbehaard bot en een beetje onderdanig. Ik zoek mannen van 40+ die enorm veel of ver kunnen spuiten, en het graag eens aan mij willen laten zien. Ik kan soms ontvangen, kan verplaatsen of outdoor is ook een optie. Reageer met meer dan enkel je stats.  
gisteren
Bi-man 54 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Pijpklare pik gezocht!
Ik ben een 54 jarige bi-man die op een tiental kilometer van Ieper woont. Ik kan deze namiddag en avond ontvangen om een lekkere pik te pijpen. Leeftijd niet belangrijk als je maar een mooie, harde pik hebt. Lees duidelijk; altijd woonplaats vermelden. Indien woonplaats niet vermeld, geen reactie.  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Deel 3 volgende week in mobilhome! Nog 1 man gezocht!
Na 2 eerdere keren volgende week deel 3! Ik zoek dus opnieuw 4 a 5 oudere geile hygiënische mannen. Uiterlijk maakt niet uit. Man wordt geblinddoekt en kan met of zonder mondstuk aangeboden worden. Iedereen zit rond hem in de camper. Hij moet pijpen en likken, jullie mogen beetje mondneuken, spanken, tepels en erna allemaal op zijn gezicht of lichaam spuiten zoals jullie de sperma zien op de foto! Omgeving Genk wordt de camper geparkeerd. Andere ideeën welkom. Uur wordt afgesproken met diegene die donderdag of vrijdag kunnen! Zie foto voor de plaatsen in de camper. Met teveel aan interesse doen we alle 2 de dagen! Kan ook zonder mondstuk  

Deel 3 volgende week in mobilhome! Nog 1 man gezocht!
gisteren
verlangen 47 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
de stap naar bare
Vroeger had ik een vaste top, hij mocht me bare nemen, we vertrouwden elkaar. Ik moet toegeven dat ik enorm naar die intimiteit verlang, ook al weet ik dat het opletten is voor soa's. Graag zou ik daarom afspreken met een top, graag ook voor vaker, die net als ikzelf soavrij is. We kunnen dan samen genieten van het intiemste wat twee mannen elkaar kunnen bieden... Ja, ik verlang dus naar die pure stoten en zaad in mijn gaatje... Ik kan dit weekend ontvangen en ben struiser. Hopelijk houd je even vol of kan je 2 keer spuiten? Stel je kort voor aub. Ik ga ook om een bewijs van prep of een recente test vragen, dus houd daar wat rekening mee voordat de reacties van één zin komen ;-) Hopelijk vind ik iemand betrouwbaar, zodat we samen van die stoute maar oh zo lekkere seks kunnen genieten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10