Zoeken naar keur mij

Uw zoekactie voor keur mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wouter 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Twink op zoek naar chubby oudere daddy
Ik, 180cm 58kg 15cm en quasi onbehaard zoekt oudere en gezette man, bij voorkeur 60+ en netjes geschoren, die de leiding wilt nemen voor mijn eerste keer. Ik geef graag oraal, je mag me (veilig) nemen, betasten en spelen met me zoals je hart begeert. Laat zeker mij je ook overal grondig voelen en proeven waar je het nodig acht. Ik verplaatst me graag tot bij jou, en verwacht een foto bij je bericht. Dit mag onherkenbaar zijn. Als je zelf vragen of verwachtingen hebt, dan hoor ik het graag.  

Twink op zoek naar chubby oudere daddy
10 dagen
Tom 33 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Pijpdate
Wie wil er vandaag klaargezogen worden? Ik kom discreet langs en zuig je lekker af tot je mijn mond of gezicht volspuit. Dan ben ik weer weg, zonder veel gepraat. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Voorkeur voor hetero/bi in relatie. Reageer met foto van je lul en stats. Ik ben sportief gebouwd 1m84, 83kg.  
10 dagen
Botergeil 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pijpdate
Ik zoek een hetero bischierige man die wil pijpen/gepijpt worden en kan ontvangen. Voorkeur voor groter geschapen. Iedereen krijgt antwoord!  
10 dagen
Xavier 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Bottomslet zoekt top
Ik ben rond 12:30u vrij en bevind me in st-niklaas. Wie ontvangt me? Ik pijp je, je kan me neuken in alle posities en je kan je zaad kwijt op m'n lichaam of gezicht. Reacties met foto krijgen voorkeur maar is zeker geen must.  
10 dagen
Raf 30 jaar Limburg - Genk
Iemand voor geregeld
Zoek iemand voor geregeld eens af te spreken. Ikzelf licht bi en voorkeur voor jonge gast die ook wel wat fun wil. Heb je interesse en wil je af en toe eens iets anders stuur me dan gerust een mailtje je krijgt altijd antwoord terug.  
11 dagen
Babe 60 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
pijpsletje zoekt...
Ik zoek iemand zoals ik in een relatie, zodat discretie een evidentie is. Liefst iemand uit de buurt zodat regelmatig afspreken vlot kan. Dus geen veeldaters of om maar één keer af te spreken. Iemand die me wil gebruiken als zijn pijpsletje: "Hoofdpijn" is geen excuus om niet te pijpen, dat ik slik vind je maar normaal. Je hebt er geen probleem mee nadat jij aan jouw trekken bent gekomen om me zonder orgasme terug naar huis te sturen. Quickies vind je best OK, daarvoor zijn er dan ook pijpsletjes. Maar soms maken we tijd om iets langer te "spelen". Ik ben 1m93, slank, gespierd, 60j 19cm, mannelijk. Maar je vind het leuk om mij als jouw "vrouwtje" te behandelen, bv. je verwacht dat ik kanten slipjes voor je draag. Bij voorkeur ben je kleiner en jonger dan ik zodat het contrast uitgesproken is. Een kinky mind is zeker een plus. Antwoord met meer dan één zin wordt geapprecieerd.  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Graag zou ik een geile ouder persoon ontmoeten vanaf 60j. Ik val dus NIET op jonger ook niet op tatoes enof piercing,zelf draag ik het ook niet. Uw uiterlijk niet belangrijk dus volslank buik beharing of niet is prima. Ik sta voor veel open en ben licht onderdanig ingesteld, pijpen of wil je dat ik rim is prima. Graag iemand met een dikke pik of dikke eikel. Ben 1m73, 85kg. Gbbs. Men pik normaal formaat en spuit goed zie foto. Bij voorkeur een vast contact. Ik reageer op duidelijke mail met meer dan 1 zinnetje en foto van je pik zou leuk zijn. Gfb.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
11 dagen
bi top-pijper 43 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
op zoek naar leuke bot in de regio
vanavond ben ik in Ninove en kan ik een pitstop doen, voorkeur gaat uit naar bottom maar pijpdate is ook bespreekbaar. ik verplaats vanavond of donderdag en vrijdag overdag.  
Eric 70 jaar Antwerpen - Deurne
Running with benefits
Ik voltooi binnenkort mijn start to run voor 5 km. Daarna wordt het allicht moeilijker om vol te houden. Daarom zoek ik een looppartner om samen te oefenen, zowat tweemaal per week en aan een matig tempo. Bedoeling is de conditie wat te onderhouden en daarna ev. de fysieke stimulatie wat te verleggen. Liefst iemand uit Deurne, Borsbeek, Berchem of Borgerhout die op weekdagen in de namiddag vrij is en bij voorkeur kan ontvangen. Iemand?  

Running with benefits
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10