Zoeken naar leeftijd*

Uw zoekactie voor leeftijd* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jasper 52 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Samen ... is zoveel leuker dan alleen
Ik zou me vanavond willen afrukken en zou het wel fijn vinden mocht er daarbij iemand willen toekijken. Een handje helpen mag en ik zal spuiten waar je het wilt. Leeftijd speelt geen rol. Elk voorstel is welkom. Stats : 52-176-67-16.  
Peter 65 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Vanavond beschikbaar
Man 65j, mollig type zoekt voor vanavond leeftijdsgenoot die kan ontvangen tussen 20 en 22h. Alleen regio Oostende/Bredene/De Haan. Rustig spelen, opwinden, pijpen, spuiten en klaarkomen. Geen gekus. Geen anaal. Voor de rest alles bespreekbaar. Alleen serieuze respons wordt beantwoord.  
Lekker 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukclub
Mij lijkt het heerlijk om regelmatig af te spreken met enkele mannen om samen te masturberen. Voornamelijk in groep jezelf rukken, eventueel ook de ander. Wie interesse heeft in zo’n jack off club rondom Gent mag zeker reageren. Leeftijd, bi, gay of hetero maakt niet uit. Geef in je reactie maar mee wat je daarvan verwacht en laat zeker weten als je zin hebt om dit mee op poten te zetten en te trekken ;)  
Thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
Leuke tijd vandaag of....
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

Leuke tijd vandaag of....
Xxx 68 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Wie ?
Ga me straks eens laten afzuigen bij vriend. Wie gaat er eens mee we zijn beide rond de 70 en klein voorzien. Liefst leeftijds genoot en van de streek om snel contact te kunnen maken.  
TwinkTop 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoekt helemaal onbehaarde: bottom, tv, tr, sisy, girly in Anwerp/Limburg
Ik ben een jong gespierde onervaren Twink, die helemaal (baby smooth) onbehaard is van 24 jaar, zeer hygiënisch. Die discreet op zoek is naar ontvanger bottom, die helemaal* op en tussen billen onbehaard is en geen* baard/snor heeft. Waar ik hem of haar wekelijks/maandelijks kan bezoeken. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit, twink, chubby, slank, old alles welkom. Onderdanig, trav, trans, bubble ass zeer welkom. Reageer aub met stats/info/volledige ass pic en leg uit wat je juist zoekt, anders geen reactie Mvg! ;)  
Biversa 44 jaar Limburg - Beringen
Op zoek naar versa of top
Sportieve veertiger bi versa en op zoek naar een bi versa of top die mijn kontje lekker kan neuken gezocht. Eerst traag en daarna lekker hard. Voor de rest veel bespreekbaar. Je moet kunnen ontvangen in de regio Beringen, Lummen, Diest, Tessenderlo, … Niet te groot geschapen zijn. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Leeftijd en uiterlijk van minder belang.  
Eerste keer 28 jaar Antwerpen - Schoten
Gebonden man zoekt eerste keer
Ik ben een gebonden man 28j, 1m70, 70kg, die voor 't eerst een keer geneukt wilt worden. Ik ben enkel ervaring met pijpen en een dildo in men kontje maar wil eens (safe) het echte ding (begin juli). Ik zoek iemand die kan ontvangen (liefst bi) en die zen tijd neemt om eerst elkaar online te leren kennen. Fantasieën, ervaringen, foto's... delen via mail of discord voordat we de stap zetten naar afspreken en meer te doen. Ik ben niet vrouwelijk dus als je dat zoekt, sorry. Stel jezelf effe voor (leeftijd, ervaring, locatie, fantasie...) en we zien wel wat er van komt.  

Gebonden man zoekt eerste keer
29j bi 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Sportief zoekt
Licht gespierd, 29j, 1m80, kort getrimd baardje zoekt iemand voor wat plezier. Ik ben zelf versa, maar ik kan bottom of top zijn als je wilt. Jouw leeftijd, uiterlijk, lengte penis boeit me minder. Hygiëne en niveau is wel belangrijk. Ik kan enkel in en rond Turnhout verplaatsen. Als je iets specifieks ofzo wilt doen mag je dat altijd voorstellen, ik ben open minded.  
Fagboy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fagboy
Ik zoek dominante lustmannen, die heel hard kunnen rammen... Ik had eerder al iets gepost maar mensen hebben het duidelijk lastig met te reageren op termijn 🙁 en ik heb het nodig.. Ik ben openminded.. leeftijd speelt geen rol  

Fagboy
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10