Zoeken naar leeftijd uit

Uw zoekactie voor leeftijd uit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rob 42 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Op zoek naar 3e man/TV voor trio
Wie staat ervoor open om eens deel te nemen aan een trio? Wij (M 42 en M 60) zoeken een 3e persoon die met ons een geile date wenst te beleven. Wij kunnen ontvangen (in Lievegem, boven Gent). De date zal doorgaan nu zondag om 8u 's ochtends! Een lekkere geile ochtenddate dus! Jij bent M of TV of Trans of V, en bent supergeil. Leeftijd speelt geen rol, tussen 18 en 80 is oke. Hygiene is uiteraard wel belangrijk, en een lekkere, flinke paal is natuurlijk een meerwaarde. Wat kan? Er wordt soft gestart : strelen, likken, teasen, edgen, ... waarna we iets verder gaan : wederzijds pijpen ... en eventueel wordt er ook geneukt (na goede afspraak). Mail met jouw stats en wensen, dan ontmoeten we elkaar misschien zondag?  
Wandelaar 50 jaar Antwerpen - Mortsel
Verwennen
Ik ga wandelen en wie trekt er mijn shortje naar beneden. Je neemt mijn lul in je mond en likt mijn ballen. Ik steek mijn hand ik je broek en neem jou lul vast tot hij hard is en pijp jou ook. Wie heeft er nu zin ? Hygiëne is belangrijk leeftijd maakt niet uit.  

Verwennen
Bot 51 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Zoek top voor weekend
Ik zoek top homo bi Ik ga van zaterdagavond tot zondag morgen vissen op het veer zulte welke man wilt er mij daar komen nk on mijn kont of terwijl.ik.een broek draag met een vagina die je kan nk Wie durft Leeftijd of uiterlijk van geen belang Ook afkomst geen. Belang ben vrij van hiv ziektes  

Zoek top voor  weekend
dieter 39 jaar West-Vlaanderen - Houthulst 0495168178
geile sex
beste voor deze avond ben ik op zoek naar viriele mannen die ik mag pijpen en die mij neuken. meer kan ook van kinky toestanden.hou ook enorm van gekeelneukt worden ,tongzoenen,slikken , rimmen en gerimd worden.,,,, ik ontv deze avond vanaf 17u30 op mijn app te houthulst. leeftijd speelt geen rol. wel proper en actieve mannen.gelieve te smsen en niet te bellen.  
Mike 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Bottom zoek top
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar wil graag eens geneukt worden. Welke senior top geeft mij me eerste ervaring. En als het bevalt dan liefst vaker. Ik zoek iemand ouder dan 60 En hoe ouder hoe liever. Ik kik op leeftijd verschil. Dat wind me op. Ik kan niet ontvangen en doe geen buiten of car date. Als ik er iemand is met een speciale locatie zoals stal. Boerderij. Bepaald type kelder. Gewoon een niet alledaagse locatie mag ook zeer zeker reageren. Hou wel van iets spannends en kinky eventueel. Reageer met lichaam en pik foto anders antwoord ik niet wegens teveel fake dat reageert. Afstand speelt geen rol. Ik zoek echt voor vaker  

Bottom zoek top
ken 36 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
bi top zoekt bottem
hey ik ben een 36 jarige top opzoek naar een verwijfde gewillig onderdanige bottem. leeftijd maakt niet uit al heb ik wel graag ouder. mijn stads 176/73/ 18 5 intieł getrimd. ik kam me enkel verplaatsen  
Zin 29 jaar Limburg - Tongeren
Date donderdag 30 mei
Beste. Ik ben opzoek naar een date voor donderdag 30mei in de avond. Wederzijds pijpen en seks. Geen gepush. Ik zoek ook geen dekhengst. Liefst niet te groot geschapen. Indien interesse stuur een berichtje met je leeftijd en maat van je speelgoed. Groetjes x  
Jasper 52 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Samen ... is zoveel leuker dan alleen
Ik zou me vanavond willen afrukken en zou het wel fijn vinden mocht er daarbij iemand willen toekijken. Een handje helpen mag en ik zal spuiten waar je het wilt. Leeftijd speelt geen rol. Elk voorstel is welkom. Stats : 52-176-67-16.  
Peter 65 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Vanavond beschikbaar
Man 65j, mollig type zoekt voor vanavond leeftijdsgenoot die kan ontvangen tussen 20 en 22h. Alleen regio Oostende/Bredene/De Haan. Rustig spelen, opwinden, pijpen, spuiten en klaarkomen. Geen gekus. Geen anaal. Voor de rest alles bespreekbaar. Alleen serieuze respons wordt beantwoord.  
Lekker 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukclub
Mij lijkt het heerlijk om regelmatig af te spreken met enkele mannen om samen te masturberen. Voornamelijk in groep jezelf rukken, eventueel ook de ander. Wie interesse heeft in zo’n jack off club rondom Gent mag zeker reageren. Leeftijd, bi, gay of hetero maakt niet uit. Geef in je reactie maar mee wat je daarvan verwacht en laat zeker weten als je zin hebt om dit mee op poten te zetten en te trekken ;)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10