Zoeken naar mega paal

Uw zoekactie voor mega paal leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tommy 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Voor daddy
Zoek een oudere man met ervaring die deze knappe sportieve jonge gast wil verwennen, pijpen rimmen en met kontje spelen. Ook wederzijds. Iemand die vanavond kan ontvangen in de regio. Liefst iemand met een grote paal en slank/sportief geschoren lichaam. Graag reactie met stats foto en locatie.  
Onderdanige Slet 48 jaar Antwerpen - Berchem
Onderdanige slet ejibionist
hoi ik ben een onderdanige slet en loop graag naakt op publiek plaatsen en je mag me daar komen keuren en bekijken. ik ga ook regelmatig naar de gay sauna in Berchem en zal er straks zijn vanaf 1700 ik pijp graag lik graag aan je eikel en slik heel graag je zaad in en lik je paal dan proper ik ben ook fotolover en je remmen maakt me erg geil alle geile voorstellen worden beantwoord  

Onderdanige slet ejibionist
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
pijper 63 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
wil lekkere paal zuigen
Ik pijp je leeg. omgeving Aalst. enkel reageren met stats en foto van je paal.  
Pat 50 jaar Antwerpen - Merksem
Op de baan rond Antwerpen...
Waar mag ik een tussenstop doen ? Wie heeft er een frisse zaadpaal voor mij ? 50/177/82 18*5.. hygiëne belangrijk...  

Op de baan rond Antwerpen...
marc 46 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Lekkere lading gezocht
ik zoek een geile man die voor mij een lekkere lading heeft klaar zitten, ik verwen jou harde paal met handen, lippen en tong om zo die lading eruit te krijgen....ergens iemand nog iets op voorraad?  
Submissive 28 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Zoek grootgeschapen 18cm+
Hoi ik ben een jonge chubby bottom van 1m79 en 107kg blond haar en pikje van 8cm, ik ben opzoek naar een groot geschapen Top mag hetero zijn indien discreet waarvan ik zijn grote paal mag afzuigen op mijn knietjes en als ik je echt zin heb doen krijgen mag je me ook altijd neuken xxx  

Zoek grootgeschapen 18cm+
Man 31 31 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Man 31 zoekt geile date deze avond laat
Hallo, Vanavond heb ik tot 22u opleiding maar daarna heb ik nog zin in lekkere ontspanning. Het zou men eerste keer zijn met een man dus nog geen ervaring. Ik zelf ben van regio Dendermonde en deze avond opleiding regio Gent. Stel gerust iets voor en wie weet zien we elkaar straks. Foto van mijn paal geeft je al een idee.  

Man 31 zoekt geile date deze avond laat
tom 35 jaar Antwerpen - Turnhout
zaadzoekend
Wie met een grote paal kom ik leegmaken regio Turnhout? ik hou enorm van zuigen(slik alles en maak hem proper) terwijl ik een vrouwenstring draag. Ben wel mollig. Foto van je speelgoed graag.  
Rik 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Leegzuigen
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor vandaag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Leegzuigen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10