Zoeken naar mekaar verwennen

Uw zoekactie voor mekaar verwennen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 41 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Zaad in overvloed
Ik zoek een mondje om mijn lul te laten verwennen. Heb je deze avond tijd, kom dan even langs en om al mijn sap door te slikken. Regio Leuven, 41 175 70 19. Enkel deze avond, stuur stats en foto indien interesse.  

Zaad in overvloed
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeieavond. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Zee sletje 19 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Zee sletje zoekt daddy
Hey x ik zoek een daddy die me wilt verwennen terwijl ik aan de zee zit. Kom met de geilste voorstellen af en liefst een foto. Leeftijd enz maakt niet uit. Alles mag niks moet. Overtuig me en wie weet wordt ik je geile bottomslet xxx  

Zee sletje zoekt daddy
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
Goeiemiddag. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
Jan 59 jaar Antwerpen - Turnhout
Verwennen
Met wie zou ik morgen in de voormiddag kunnen afspreken om elkaar wat te verwennen.  
Steven 53 jaar Antwerpen - Grobbendonk 0471352492
Bi man gezocht
Ben een 54j bi man 1.78/91/54 besneden clitje 16/4. Zoek eveneens een verzorgde bi man liefst ook besneden en niet behaard om elkaar te verwennen. Heb ook jaren als travje gedate. Maar wegens een relatie gaat dit nog moeilijk. Graag iemand die kan ontvangen. Graag reactie met foto's.  

Bi man gezocht
Matthias 39 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Mondje vullen
Wie kan ontvangen ? Ik kom bij je langs...broek uit...lekker hard maken en daarna pijp ik je helemaal leeg. Spuiten doe je in mijn mond. Je mag passief blijven of ook mijn lekkere paal van 18 verwennen. Jouw keuze. Wie kan ontvangen, staat geil en heeft zin. Geen fakers...geen 50 mails...reactie met stats en locatie...wie kan en wil ?  
Bi-maagd 51 jaar Limburg - Hoeselt
Een eerlijke respectvolle verwenner gezocht,die mij wil inwijden?
Ik fantaseer steeds over hoe een soort betrouwbaare meester,of dominant me als een sletje wil bespelen en wil verwennen.ik denk dan aan toys of een neukmachine om mij eens te ontmaagden.Is er zo een eerlijke man te vinden die die dingen heeft en me zo zou willen inwijden. Ik kan ook een soort CD zijn als je wil. Dat doe ik ook wel eens graag me verkleden als vrouw.Ik wil dan een sletje zijn.maar eens ding moet wel gegarandeerd zijn,safe seks,want wil echt niks oplopen. Ik ben een verzorgde normale man,niet kalend,gbbs en intiem altijd overal geheel glad. Ik zoek er nu al zolang tevergeefs naar ,die eerste date en verwenning.mar het wil maar niet lukken. Hoop dat er zo eens iemand deftig,verzorgd en eerlijk te vinden is die er eens een leuke verwen date van wil maken. Ik ben wel nog steeds maagd,dus een zacht opbouwende aanpak is wel gewenst.Graag niet rokers of drinkers,super verzorgd zijn en goed geschapen zijn.Want mijn oog wil ook wel wat. Hoop dat er eens iemand te vinden is.xx  
Eric 53 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Welke student kan ontvangen en wordt graag verwend
Examenstress ? Laat je heerlijk verwennen door mijn mondje. Kom maar lekker klaar ... hmm  
Berke 57 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie wil een stevige pik komen verwennen
Wie wil een stevige pik komen verwennen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10