Zoeken naar met zin

Uw zoekactie voor met zin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
elkaar verwennen nu of vanavond
Goeiemiddag ik m73 slank geb 18 cm intiem geschoren en verzorgde bi top ik pijp en wens jullie zaad te slikken ik kan nu ontvangen en deze avond ook iemand zin en intresse dan hoor ik het graag ik kan discreet ontvangen mvg  
Night 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Trav of bottom
Hallo 55 m65 74kg 17x4, is er een trav.of bottom die eens zin heeft in deze, (zie foto) , wel slank zijn ongeveer 1m75, 75 kg,glad geschoren liefst, kan wel niet ontvangen, mail met foto mvg  

Trav of bottom
Eric 62 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zoek pijpdate of softdate voor deze namiddag rond 15u45
Ik verplaats naar Vlimmeren,Beerse,Vosselaar,Merksplas,Gierle,Turnhout en Oud-Turnhout en Ravels.Zoek een jongere man tussen 18 en 55 jaar. Wie lekker geil en veel zin en kan ontvangen Ik hou van pijpen,strelen,rukken,rimmen,kussen en tongenxxxxx  

Zoek pijpdate of softdate voor deze namiddag rond  15u45
gisteren
peter 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie wil een lekker slank sletje?
ik ben een lekker bottem sletje en wil ook zo behandeld worden. ik kom bij je binnen en pijp je lekker, dan mag je alles met mij doen... mn kontje vingeren, dildo, rimmen, neuken, mij pijpen,... je doet wat je wil, laat maar weten wat je fantasie is. ik ben slank, 1.75m, 72kg, sportief, intiem geschoren, heel verzorgt en discreet. zin? mail me x  
Vrouwelijke sis 27 jaar Limburg - Ham
Sissy zoekt sex
Hey. Via deze weg zoek ik iemand om af te spreken. Wel eerst kennis maken en zien of er een klik is voordat we het bed delen. Ik ben een grote fan van lang pijpen. Ik wil gezien worden als een meisje, een meisje met veel zin.  

Sissy zoekt sex
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
gisteren
Ruime regio 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Pijpen
Welke pik zoekt warm mondje? Heb zin om te pijpen, lang, diep en rustig. Zelf bikerel, relatie maar lust wel eens een harde pik. Wie zoekt genot en lekkere zuigbeurt?  
Pikgeil 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi zoekt deze middag een geile date
Hey , ik ben in centrum Antwerpen en zoek geile date. Leeftijd max 56 , liefst slank. Ben 178 75 14 en versa. Ik kan me beperkt verplaatsen of ik kan je eventueel ontvangen. Heb zin om geneukt te worden en hoor je voorstel graag.  

Bi zoekt deze middag een geile date
gisteren
Koen 36 jaar Antwerpen - Boom
Samen genieten
Hey, Welke man van niveau heeft zin om samen te genieten vandaag? We kunnen eventueel afspreken in de cinema op de A12? Andere opties natuurlijk ook welkom! Graag reactie met foto. Zelf ben ik 35j, 185, 90kg, 17cm getrimd.  
gisteren
bottomslet 43 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Dominante Top gezocht
Ik ben 40-jarige, propere, discrete bottomslet. Ik zoek een dominante top uit de streek (Kortrijk-Harelbeke-Waregem,...) die mij op regelmatige basis wil gebruiken. Kan regelmatig overdag. Ik ben onderdanig. In toekomst mag je me ook uitlenen aan vreemde mannen of meenemen naar club of sexcinema om me te laten gebruiken door andere mannen. Wie heeft zin in zo'n scenario? Ik kan morgen afpsreken over de middag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10