Zoeken naar neuk achteren

Uw zoekactie voor neuk achteren leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Juicydick 56 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie komt mijn harde paal rukken of pijpen?
Mijn ballen zitten vol zaad. Kom jij ze leeg knijpen? Of melk of pijp me en neuk me eventueel achteraf. Alles veilig en hygiënisch en discreet. Laat me spuiten en ik laat jou hevig klaarkomen in return. Ik reageer op mails met pis van he gerief en stats  

Wie komt mijn harde paal rukken of pijpen?
10 dagen
Karel 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil er een date
Hallo. Heb zin in lekker date sta voor veel open wie kan mij ontvangen of cardate ben eerlijk geen faker meter 79 75 kg .geen bla bla maar doeners pijp neuk en weg .dat is een date .ik hoop op iets te vinden .tot wederhoor .ik zen altijd terug .  
PriveSlaafje 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Gratis slet
Goedemorgen geile heren. Ik heb met veel plezier een nieuwe slet/hoer/slaaf aangenomen en die wil ik graag aanbieden omdat iedereen ervan gebruik kan maken. Hij komt ter plaatse, eens hij binnen is mag je hem “overmeesteren”, verplicht hem om u te pijpen tot je klaarkomt, of neuk hem voorovergebogen op de tafel of bed. Hij zal mijn instructies duidelijk volgen, maak je geen zorgen. Dus wil je eens gebruik maken van een echte mannelijke hoer/slet/slaaf, stuur me maar een bericht en zorg dat je mailadres correct ingevuld is! Alles is 100% discreet en indien gewenst ook anoniem. Hygiëne is wel een prioriteit. Laat maar weten dus wat UW wensen zijn!  

Gratis slet
11 dagen
Nekhoer/prostitu 63 jaar Antwerpen - Rumst
Nekhoet/prostituee wil eigendom worsen van een pooier.
Jn ben een jonguitziende zestiger en ik ben een neukhoer/prostituee en zoek een pooier om zijn eigendom te worden. Om als hoer bestuurd te worden aan zijn klanten. Ik hteeb kleine tieten en een mooie kont. Heneukt worden tongzoenen, pijpen en veel meer. Ik woon alleenben kan alle dagen ontvangen. Welke pooier neemt mij tot zijn eigendom.  
11 dagen
Nathan 40 jaar Antwerpen - Mechelen
Neukbare bttm voor hete top
Welke gast heeft zin in om lekker gezogen te worden of neukt me?  
Tim 43 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek lekkers voor nu
Hoi Wie ontvangt deze bikerel 43/180/89/17×4 geblinddoekt. Jij laat de deur op een kier en zit geblinddoekt klaar op je knieën. Ik kom binnen, neuk je safe en vertrek daarna weer. Ik neuk graag en speel graag met je lul. Wie kan me ontvangen? Groet Tim  

Zoek lekkers voor nu
12 dagen
Neukhoer 63 jaar Antwerpen - Retie
Onderdanige neukhoer zoekt pooier/meester
Ik ben een jonguitIende zestiger en ik ben door mijn vorige pooier/eigenaar uitbesteed aan andere mannen e. Hij hebruikt mij ook sexueel. Hij is overledenen ik ben u op zoek naar een nieuwe pooier/eigenaar die mij zijn eigendom maakt. Ik heb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ikbwoon alleen en kan alle dagen ontvangen maar ook verplaatsen.  
13 dagen
Nathan 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Neukmaatje gezocht
Ik ben getrouwd, hetero, en heb nu reeds enkele maanden een geheime relatie met mijn vrouw haar dildo. Graag wil ik die eens vervangen door een échte lul. Graag maak ik kennis met een getrouwde (of in een langdurig vaste relatie) man, om dat te verwezenlijken. Op zoek naar vast contact dus, waarmee het liefst ook nog eens klikt. Ik ben sportief, groot, en aantrekkelijk. Drink graag een biertje, rook graag een jointje. Niet op zoek naar gekus, geknuffel oid. Just stone cold sodomy ;) Alles safe, uiteraard. Ik ben benieuwd naar de reacties!  
13 dagen
Mick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Woensdag ochtend oudere gezocht
Ik ben op zoek naar een oudere verzorgde opa die woensdag ochtend voormiddag makkelijk kan ontvangen. Geen fake aub. Ik word graag gepijpt en gerimt. Ik neuk graag. Hygiëne is zeer belangerijk. Geen gepuch maar alles op zijn beloop laten gaan. Zou voor wekelijks zijn bij klik.. graag een eerlijk antwoord met een foto en meer dan 1 zin... hopelijk heb ik nu wel eens wat meer geluk dan alleen maar de fakers die hier zitten.  
Koen 51 jaar Limburg - Lanaken
Hete btm Ontv tops
Hoi er van een lul lekker te laten genieten. Pijp je lekker en neuk me hoe jij het lekkerst vind. Kan deze avond of nacht ik ontvangen. Ben clean en gespoeld en voor veel in ben 52 gbbs 75  

Hete btm Ontv tops
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10