Zoeken naar neuk allemaal

Uw zoekactie voor neuk allemaal leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Slet 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Laten neuken
Ik zou graag een echte neukslet willen worden, Waar kan ik me laten neuken en volspuiten door meerdere mannen  
10 dagen
dirk 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Rolplay
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
Jens 26 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie neuk mij? Eerst keer
Hallo, ik zou willen geneukt worden, ben bi juist 26 jaar. Wie heeft er zin? -> Pik foto + face + leeftijd. Anders? Geen antwoord. Ik kan ofwel vrijdag ochtend ontvangen/verplaatsen of andere keer. Tot snel!  

Wie neuk mij? Eerst keer
Roland 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Bottom sletje bied zich graag aan
Ik kan enkel op verplaatsing, mag in woning, tuinhuis, garage, auto, bos enz… Ikzelf neuk niet ,voor de rest kan ALLES, geen taboe. Liefst tot max 60 j  

Bottom sletje bied zich graag aan
Juicydick 56 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie komt mijn harde paal rukken of pijpen?
Mijn ballen zitten vol zaad. Kom jij ze leeg knijpen? Of melk of pijp me en neuk me eventueel achteraf. Alles veilig en hygiënisch en discreet. Laat me spuiten en ik laat jou hevig klaarkomen in return. Ik reageer op mails met pis van he gerief en stats  

Wie komt mijn harde paal rukken of pijpen?
10 dagen
Karel 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil er een date
Hallo. Heb zin in lekker date sta voor veel open wie kan mij ontvangen of cardate ben eerlijk geen faker meter 79 75 kg .geen bla bla maar doeners pijp neuk en weg .dat is een date .ik hoop op iets te vinden .tot wederhoor .ik zen altijd terug .  
PriveSlaafje 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Gratis slet
Goedemorgen geile heren. Ik heb met veel plezier een nieuwe slet/hoer/slaaf aangenomen en die wil ik graag aanbieden omdat iedereen ervan gebruik kan maken. Hij komt ter plaatse, eens hij binnen is mag je hem “overmeesteren”, verplicht hem om u te pijpen tot je klaarkomt, of neuk hem voorovergebogen op de tafel of bed. Hij zal mijn instructies duidelijk volgen, maak je geen zorgen. Dus wil je eens gebruik maken van een echte mannelijke hoer/slet/slaaf, stuur me maar een bericht en zorg dat je mailadres correct ingevuld is! Alles is 100% discreet en indien gewenst ook anoniem. Hygiëne is wel een prioriteit. Laat maar weten dus wat UW wensen zijn!  

Gratis slet
11 dagen
Nekhoer/prostitu 63 jaar Antwerpen - Rumst
Nekhoet/prostituee wil eigendom worsen van een pooier.
Jn ben een jonguitziende zestiger en ik ben een neukhoer/prostituee en zoek een pooier om zijn eigendom te worden. Om als hoer bestuurd te worden aan zijn klanten. Ik hteeb kleine tieten en een mooie kont. Heneukt worden tongzoenen, pijpen en veel meer. Ik woon alleenben kan alle dagen ontvangen. Welke pooier neemt mij tot zijn eigendom.  
11 dagen
Nathan 40 jaar Antwerpen - Mechelen
Neukbare bttm voor hete top
Welke gast heeft zin in om lekker gezogen te worden of neukt me?  
Tim 43 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek lekkers voor nu
Hoi Wie ontvangt deze bikerel 43/180/89/17×4 geblinddoekt. Jij laat de deur op een kier en zit geblinddoekt klaar op je knieën. Ik kom binnen, neuk je safe en vertrek daarna weer. Ik neuk graag en speel graag met je lul. Wie kan me ontvangen? Groet Tim  

Zoek lekkers voor nu
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10