Zoeken naar onderd*

Uw zoekactie voor onderd* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bottom 39 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Top gezocht voor vannacht
Ik ben een onderdanige bottom (40, 1m79, 75kg) Proper en hygienisch met gespoeld kontje. Ik zoek een dominante top voor vannacht. Ik kom naar je toe, je doet de deur open en begeleidt me naar de plaats die je wenst. Daar zeg je me wat ik moet doen. Veel is mogelijk: ik pijp je, deepthroat, je neukt me, je spuit waar je wil, je pist op me, ik rim je,... Wie vannacht nog zin in de ruime regio?  
pijperke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin ? GEEN FAKE AUB!!! ben benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Bert 42 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Onderdanig voor meester/domi
Beginnende slaaf zkt dominant of meester  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt 🙂) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Daddy 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Daddy zkt jong
Ik ben een zeer sportieve daddy van 39 (Leuven), hetero look en hetero in dagelijks leven, zin in jongen tot 30 om discreet van te genieten. Jij bent onderdanig en doet graag wat er van je gevraagd wordt. Verlegen is een pluspunt, ik zeg wel wat ik van je verwacht en bouw alles rustig op. Alles gebeurt safe en discreet. Knap kontje krijgt voorrang ;-).  
Jan 28 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Jonge onderdanige bot zoekt oudere top
Ik 178 84 gespierd lichaam zoek een oudere top die me lekker hard wil neuken als je leuke fantasieën hebt stuur ze maar Kan ontv/ verpl Bdsm kan ook  
Mstr 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek gewillige boy
Ervaren Meester zoekt een onderdanige boy voor een uitgebreide lichaamskeuring en training. Bondage, edging en veel meer. Onervaren mag. Getint en blacks zeker welkom. Veel toys, latex aanwezig. Safe en discreet. Stel je beleefd voor met je volledige stats. Onnodig te reageren indien ouder dan 28j.  
Dee 48 jaar Limburg - Kinrooi
Top gezocht
Slank gewillig en onderdanig bottomsletje zoekt potente top. Ik ben 48 jaar, 1m77, 64kg, halflang haar, getrimde pik 16cm en een proper gespoeld neukbaar kontje. Sex waarin veel kan. Rukken, rimmen, pijpen, vingeren, neuken... enfin, ik heb een goei beurt nodig. Ik kan ontvangen en verplaatsen in Limburg. Geen softdates, geen cardates.  

Top gezocht
Frederik 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vaste sler
Ik ben een onderdanig mannelijk sletje (42,183,76kg,16*4) die een vaste sexpartner (top) zoekt. Jij bent max 45, slank sportief gebouwd, je kan me regelmatig overdag ontvangen. Wat bied ik: je mag gebruik maken van mondje en strak maagdelijk kontje, bare kan op termijn indien gewenst. Wie kan me als zijn vast sletje gebruiken?  
Kevin 36 jaar Antwerpen - Edegem
Op zoek naar een jonge onderdanige man
Ik ben op zoek naar een jonge onderdanige man. Onervaren mag zeker ook. Liefst weinig of niet behaard. Ik heb het volgende scenario in gedachte. Je komt binnen en ik zeg je dat je je moet uitkleden en ik bekijk je volledig. Daarna dwing ik je op je knieën en maak je mijn broek los. Dan begin je je me te pijpen. Daarna neuk ik je in je kontje. Ik wil ook klaarkomen op je gezicht of in je mond. Heb je interesse stel jezelf dan even voor  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10