Zoeken naar zoek naar

Uw zoekactie voor zoek naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frank 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Top gezocht voor slet wekelijks te neuken .
Op zoek naar een top om mij wekelijks te gebruiken,neuken tijdens de week bij mij thuis,verplaatsen kan ook! Je ballen helemaal leeg te spuiten. Kont, mond vol te pompen met geil.zuig dan het laatste zaad uit je pik. intiem geheel glad. Nauw kutje maar gewillig die stevig opgerekt gevingerd mag worden om mij later te fisten.  

Top gezocht voor slet wekelijks te neuken .
Stijn 22 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpen
Ik ben op zoek naar een oudere man ( 40+ ) die ik discreet mag pijpen. Ik kan niet ontvangen, foto heeft voorrang xx  
geilerd 69 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
wie zin ?
senior op zoek naar andere geile senioren om lekker samen taboeloos te spelen.  
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie kan nu langskomen om me te melken?
Ik ben op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Je mag me keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Ik kan misschien een douche nemen terwijl je erop staat te kijken, en extra aandacht hebben voor mijn stijve lul. Dan mag je me afdrogen... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Ik kan ontvangen tot 17u45 ofwel vanavond na 21u.  
Yang 35 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Soft of meer
Hoi. Ik ben op zoek naar iets discreet en soft fun. Ik ben 172/63/35, en Aziaat. Ben niet vrij en discretie is een must. Meer kan ook maar niks moet. Liever iemand onder 45. Regio Dilbeek, Ruisbroek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw.  

Soft of meer
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Ben op zoek naar een extreme dominante top man of meester die een bareback of club kent of plaats waar er met verschillende mannen op mij een bareback kan doen zonder grenzen heb graag hard.  

Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Robin 26 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Jonge bischierige zoekt oudere top
Ik ben op zoek naar oudere/ervaren top(s) die me kunnen ontvangen :) wil graag iemand pijpen, en bij klik kunnen we misschien meer proberen :) stuur mailtje met locatie, stats, tot zo?  
Bibi 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Sexmaatje gezocht.
Hallo, ik ben een slanke, sportieve veertiger op zoek naar een gelijkgestemde gast om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten, in relatie dus discretie gewenst, niet rokers en max 45 j aub, reageren met foto, vraag gerust meer informatie, kan enkel verplaatsen .  

Sexmaatje gezocht.
Jan 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Camionette
Hey, Jan hier, 35j slank en sportief. Op zoek naar iemand die met de camionette hier in de buurt (Mechelen) komt en op me wacht achterin. Ik pijp je lekker stijf, wat er dan gebeurd, hangt beetje van jou af. Andere kinky scenario's (geen taboe) welkom. Wie is nu vrij?  
reismakker 45 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur, geen strandligvakantie, wel wat activiteiten zoals recreatief wandelen, fietsen, ... en natuurlijk is er plaats voor een terrasje, lekker etentje, ... Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden, respectvol en niks extreems. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Jij bent versa of top (dus geen bottom aub),je kan teder zijn, maar ook mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen, jouw stats, uiterlijk en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10