Zoeken naar open door

Uw zoekactie voor open door leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bottom 39 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Top gezocht voor vannacht
Ik ben een onderdanige bottom (40, 1m79, 75kg) Proper en hygienisch met gespoeld kontje. Ik zoek een dominante top voor vannacht. Ik kom naar je toe, je doet de deur open en begeleidt me naar de plaats die je wenst. Daar zeg je me wat ik moet doen. Veel is mogelijk: ik pijp je, deepthroat, je neukt me, je spuit waar je wil, je pist op me, ik rim je,... Wie vannacht nog zin in de ruime regio?  
Sletje 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Slet zoekt Arabische of Turkse mannen
Ik ben opzoek naar geile Arabische mannen die me willen neuken. Alles is bespreekbaar zolang er wederzijds respect is. Andere moslimmannen zijn ook zeker welkom. Graag stel ik mijn mond en kont ter jullie beschikking. Ik zou jullie graag verwennen. Zelf sta ik open voor trio's en gangbangs. Ik ben dertig jaar en gewillig.  
Pijper 21 jaar Antwerpen - Lier
Nu zin
Hallo wie heeft zin om me te neuken of gepijpt te worden ik ontvang nu sta voor alles open laat me he intrsse weten en wie weet heb je zo metteen een geile avond  
Klusser 38 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Offerte
Hallo ik man uit blankenberge 40jaar 1m65 60kg kom vrujblijvend langs voor offerte bij he en je word nog lekker verwend doir mondje ook als je geil staat wie intresse heeft laat maar horen us voir m8rgen Bij wie kom ik langs Laat maar horen sta voir veel open en ben gewillig  
Ruud 52 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
Bischierig
Hetro man, staat open voor eerste bi-ervaring Geen idee hoever ik wil en kan gaan. Beetje voelen , pijpen Hyghiene gevraagd en geboden.  
Sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
Vaste behaarde vent voor vaste FWB
Goede namiddag. Ik single gay 53 170 72 Gbbs Broske behaard Donkere ogen versa in bed. Is opzoek naar open oprechte BEHAARDE man die zeker wekelijks wilt. Welke behaarde man zoekt dit ook.  
genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
46j 1m87 83,5kg zoekt een leuke jongere single kerel voor fijne gezelschap, lekkere fun en evt relatie!! ik hou vooral van soft (oraal, strelen, knuffelen, (tong)kussen, massage, ....) met een gewone eenvoudige kerel die ook wel van een beetje romantiek houd. Ik zoek GEEN vluggertjes en GEEN mannen in een relatie die achter het gat van hun partner scheefpoepen, maar eerlijke gezonde date met een leuke single jongeman met passie en romantiek. blablabla verkopers, sorry maar daar leggen ze de straat mee. Dus als ik een mailtje van je krijg dan verwacht ik dat je het meent. Ik ben NIET kieskeurig en geef meer om het innerlijke dan het uiterlijke. En sta ook open bij klik voor vriendschap en of zelf relatie Ik ontvang in Sint-Lievens-Houtem (tussen Wetteren en Zottegem) PS ik geef mijn adres niet per mail door maar wel enkel via SMS of Whatsapp. Indien je je nummer niet wil geven…. Sorry Geen match dan. (al te veel fake meegemaakt, dus geen uitzonderingen) Hopelijk tot snel  

46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
1m85 90kg niet opknap. Het liefst zou ik een degelijk geschapen man pijpen en/of me laten neuken. Spuiten kan op mijn gezicht of in mijn mond. Maar ik sta ook open om me te laten pijpen en/of zelf te neuken. Ik zoek voor vandaag. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10