Zoeken naar reageer met

Uw zoekactie voor reageer met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slank voor behaarde beer
Hallo, Ik ben 38,1/85/78/20,.slank onbehaard en op zoek naar een stevige beer om regelmatig mee af te spreken. Discreet, hygiëne zijn belangrijk. Ik verplaats of kan soms ontvangen. Ik bijlage twee foto,s van het type dat ik zoek. Niet nodig te reageren indien je dit type niet bent. De laatste foto is van mezelf. Ik reageer enkel op reacties met foto. Gehuwde mannen en bi hebben streepje voor. Discreet 100procent  

Slank voor behaarde beer
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Onderdanige hetero wil gekeurd worden
Ik ben een licht onderdanige hetero (46/193/96/18) en zou graag eens uitgebreid gekeurd worden door een man die ouder is dan ik. Ik heb geen ervaring met mannen. Er is veel mogelijk, maar geen gezoen, gerim of geneuk. Rollenspelen en mooi opgebouwde scenario's waarbij ik de onderdanige/volgzame ben en jij de touwtjes in handen hebt, dragen mijn voorkeur weg. Misschien dwing je me op het einde jou te pijpen? Graag volledige reactie met concreet voorstel. Ik reageer niet op oneliners.  
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat (pijpen en neuken) en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Edger 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Edging
Zoek lekker groot geschapen tot max 45 jaar om lekker te edgen. ofwel in groep. ofwel 1 op 1. ofwel verwen ik jou terwijl je niet doet (kan geblinddoekt). Stuur een foto van je lul, anders reageer ik niet. Ik ontvang in antwerpen centrum.  

Edging
Rikkie Walschap 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke leuke gast mag ik eens aftrekken?
Ik ben een bischierige 47 m, 1m89, op zoek naar wat onschuldige spanning. Welke leuke, lieve en gecultiveerde gast wil zich eens laten aftrekken door mij? Het plezier kan wederzijds zijn. Niet geïnteresseerd in meer en ik reageer niet op antwoorden die enkel uit stats bestaan.  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag langdurig verwennen met happy end?? Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang graag alle leeftijden,getint, en zeker ouder maar GROOT geschapen. Ben 65/178/78. 18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed iets over jezelf of wensen. Vermeld je juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen fakers. Eerlijke advertentie.  

flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
Sébastien 60 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie ook niet groot geschapen
Ik kan af en toe rustig ontvangen, ben 60 jaar met een kleine piemel van 13 cm in erectie. Wie heeft ook een kleine ? We kunnen samen naakt soft spelen. Liefst iemand van de streek zo kunnen we af en toe afspreken. Geen geneukt. Reageer niet als je niet geïnteresseerd bent en als je niet overeenkomt.  
Gulzige pijper 52 jaar Antwerpen - Dessel
Gulzige Pijper zoekt stevige paal
wie ontvangt me voor een lekkere pijpbeurt. Ik zuig je tot het einde en slik alles netjes door.. ( of spuit je het liever in mijn gezicht ? ) ik 52, verzorgd, schoon, hygiënisch, leuk / kaal koppie, Niet rokend. Ik verplaats regio MOl, Geel , Kasterlee, Turnhout. Reageer met omschrijven ( liefst met foto ) voor snel contact.  

Gulzige Pijper zoekt stevige paal
Joe Dalton 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn gangbang team?
Hi, ik ben 47 175 75 16*5 hetero maar niet bang van andermans lul. Ik zoek nog 2 of 3 maatjes om samen te adverteren en tegemoet te komen aan de vraag van sommige vrouwtjes of koppels naar een groepje verzorgde stijlvolle en potente kerels om het vrouwtje af te neuken. Stap 1 is selecteren en een fotoshoot met z'n drie of vieren maken. Dit zou komende donderdag 13/6 plaatsvinden. Zin om mee te doen? Reageer dan even op deze ad en we spreken verder af. Reageer aub enkel indien je je kan vrijmaken op donderdagavond en ook effectief komt. Graag met je stats en waar je vandaan bent.  

Wie komt er in mijn gangbang team?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10