Zoeken naar roke*

Uw zoekactie voor roke* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gulzige pijper 52 jaar Antwerpen - Dessel
Gulzige Pijper zoekt stevige paal
Wie mag ik lekker afzuigen.... ik lik en slik. eventueel meer mogelijk. ik 52j, verzorgd, schoon, hygiënisch, niet rokend reageer met foto en omschrijving voor direct contact.  
Frankbi 58 jaar Limburg - Beringen
Samen masturberen en zo
Verzorgde man 59/175/80 15cm, onder geschoren, niet roker, niet besneden zoekt iemand om samen te rukken bij geil filmpje. Lekker samen geil worden, kijken en bekeken worden, bij elkaar voelen, .... Ik kan deze voormiddag ontvangen in Beringen. Uiteraard nodige hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ben je jonger, slanker en niet te behaard dan heb je streepje voor.  
Hans 52 jaar Antwerpen - Zoersel
Rij morgen vrijdag naar Zoersel
Ik kom van Heist op den Berg en rij morgen voormiddag naar Zoersel via Herenthout. Waar mag ik binnen wippen om mij te laten onderspuiten? Ik krijg graag zaad op mij gespoten, ook door meerdere. Ik Pijp lik tong indien gewenst. Kan ook in vooraf besproken rollenspel waarin ik jou dienaar ben. Ik getrimt, geen baard of snor niet roker. Geen anaal!  

Rij morgen vrijdag naar Zoersel
10 dagen
Chubby too 23 jaar Antwerpen - Edegem
Wie helpt deze student ontspannen tijdens de blokperiode?
Ik ben een chubby top van 23 en zoek tijdens de blok naar ontspanning. Ik ben 23 187 105 en niet heel groot geschapen. Het liefst zoek ik iemand die dik/chubby, bottom en klein gescshapen is. Het is ook belangrijk om discreet, intiem verzorgd en niet roker te zijn. Indien je mij wilt helpen ontspannen reageer dan met je stats, een woordje uitleg en die met een foto krijgen voorrang.  
10 dagen
Jef 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
oraal
70j volslank zoek bi/hetero senioren die graag gepijpt worden en hun zaad in mijn mond willen spuiten. Graag niet rokers tussen 65 en 80jaar. Je hoeft niet intiem geschoren te zijn maar je eikel moet wel bloot kunnen. Graag reactie met uw stats. Ik kan ontvangen of in de nabije omgeving verplaatsen.  
10 dagen
Gers 34 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Goeiemiddag
Wie zin vanamiddag kwil lekkere groote lul zuigen mmmm en ook zelf eens lekker gepijpt worden we zien wel als het klikt samen geil komen jointje roken wel buitendate ergens bos of langs kanaal izegem ingelmunster liefst nie te oud of als je groote hebt mag je me sturen we zien wel tot pijps of iemand die kan ontvangen in de regio  
10 dagen
Nog steeds maagd 50 jaar Limburg - Borgloon
Hoop nog steeds op die eerste avonddate met een goed voorziene lover?
Ik geef de hoop en moed niet op hoor.Maar blijf zoeken en hopen op mijn eerste leuke date met een groot geschapen bi-topmasseur of CD-lover. Wie is er deftig,verzorgd,aantrekkelijk en dus goed voorzien,en wil mij eens safe inwijden? Graag een niet kalend man,gbbs, en ook graag intiem glad of heel mooi getrimd.En een niet roker of drinker. Graag iemand met kennis van zaken,die mij dat eens wil laten ontdekken?Maar ben dus nog steeds maagd,nooit een fysieke date gehad of bekomen ondanks mijn nu al zolang zoektocht naar de juiste lover. .Ik ben een verzorgde jonger ogende 50er,niet kalend,gbbs en intiem altijd overal geheel glad als man of als CD willen zijnde onder mijn rokje.Wie wil mij eens uitnodigen of kan s'avonds na 23u eens afspreken en daten?Dan zou ik wel eens kunnen ontvangen.Of eens op een zndag namiddag kan ook wel eens! Enkel iemand met niveau,super verzorgd en 100% gezond op alle vlakken die aan het gevraagde zou kunnen beantwoorden. xx  
11 dagen
john 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
tot 18h00
Vanmiddag ben ik onverwacht alleen thuis, en kan ik in alle discretie bij mij thuis ontvangen. Heb zin om iemand lekker diep leeg te zuigen. Ik slik tevens al je warme zaad door, zodat er geen druppel verloren gaat. Uiterlijk of leeftijd maakt mij niet uit, hygiëne uiteraard wel. Liefst ook niet roker.  
11 dagen
Rijpe bi 65 jaar Brussel (gewest) - Koekelberg
Geile oudere bi voor soft en tongen
Voor soft seks met andere man(nen), naakt van elkaar genieten, lichaam verkennen met handen en mond, uitgebreid nat tongzoenen een must, wederzijds pijpen, likken... Kick op lichaamssappen. Stats 65j/175/71; ben ongeschoren, intiem natuurlijk behaard (jij graag ook). Alles zacht, geen ruwe behandeling. Niet vies van sperma. Zoek geen (veel) jongere, zwaarder mag. Indien goede klik kan meermaals, en ook (openlijke) vriendschap met wederzijds respect. Graag proper en hygiëne maar geil, niet roker, en ook discreet. Kan af en toe ontvangen, of verplaatsen.  
12 dagen
The-k 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Je ongewassen lul laten pijpen GloryHole
Hey, welke onbesneden man wil zijn lul eens laten pijpen in een gloryhole in Leuven? Ik vind het lekker als de penis een paar dagen niet gewassen is en wat naar penis ruikt (niet extreem). Ik ben 38, 1m69, 57 kg. Jij hebt een gemiddelde of grote lul en onbesneden, niet-roker. Eerst wat mailen en stuur zeker je dick pic mee ;-) ;-) Niet al te oud hé ;-)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10