Zoeken naar vandaag morgen kan ik je ontvangen

Uw zoekactie voor vandaag morgen kan ik je ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 46 jaar Antwerpen - Nijlen
Iemand zin?
Ik kan helaas niet ontvangen of verplaatsen maar sta beregeil. Iemand zin om tot hier te komen voor car of buitendate? Strelen, pijpen en bij klik zou ik heel graag geneukt worden.  
Koen 50 jaar Limburg - Lanaken
Btm Ontv tops deze avond of nacht
Ben 52 gbbs 75 en kan discreet ontvangen ben clean en gespoeld. Ben voor veel te vinden mits discreet. Zin om hard te worden gepijp en me te nemen reageer dan duidelijk met stats en wat je wilt doen zoek voor vandaag hoi en hi krijge. Geen antwoordt fakers genoeg hier  

Btm Ontv tops deze avond of nacht
Nieuwsgierig 48 jaar Limburg - HASSELT
Nieuwsgierig naar...
Ik zou graag eens afspreken met een man bij zijn thuis om elkaar soft te verwennen, samen douchen, wederzijdse orale verwennerij en van die dingen. Geen neuken of sm toestanden. Graag niet roker, normaal geschapen, proper op zen eigen. Leeftijd of gewicht niet zo belangrijk. Zelf kan ik niet ontvangen en ook niet op kamer. Zelf ben ik 48j 181 81kg en 15*3,5. Vragen...shoot!  
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Ik ben 40 73kg 1.75m 17*5 ik zoek voor binnenkort een man die jonger dan 45 is en slank is en liefst niet te veel behaard. Ik heb niet véél ervaring en droom allang om eens met een versa het bed te delen. Kan wel niet ontvangen dus liefst dicht in de buurt stuur je status met foto dan krijg je antwoord terug  

Zoek versa
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt  

Biman zoekt top xl
Sam 53 jaar Antwerpen - Brecht
Bottem zoekt top
He ik ben een slanke biman 53j die een vast sexmaatje in de buurt zoekt. Kan zelf niet ontvangen en zoek iemand die overdag kan afspreken. Liefst niet ouder dan mij.Afknappers zijn baard,snor en veel lichaamsbeharing. Alles Safe en discreet.Interesse?Stuur me dan een mailtje met wat uitleg over jezelf.  
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy voor jonger
Ik zoek 20-35 SLANK en in voor SOFT. Ik ben 61/184/75, niet behaard. Hygiëne en discretie is belangrijk. Ik kan discreet ontvangen en verplaatsen. Regelmatig is mogelijk bij wederzijdse klik. Wie wil graag gezellig van elkaar genieten.  
Geil kontje 61 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Wie kan vanavond nog ontvangen (liefst in de buurt)
Om mijn kontje lekker lang te rimmen en zachtjes te neuken. 181 89 16x4. Geen extreem mag kinky zijn, dus voor heel veel te vinden.  
Geile vent 31 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Wie heeft er zin
Hey geile mannen Wie van jullie heeft zin in wederzijdsplezier? Ik ben 31,1m89,115kg,chubby,haar op het lichaam en gezicht,ook wat haar intiem. Ik kan verplaatsen,niet ontvangen.  

Wie heeft er zin
Zuiger 25 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Deze middag zuigen
Ik ben 185/72/21, wie kan deze middag ontvangen in de buurt voor wat zuigplezier (+ misschien neukplezier als het klikt)?  

Deze middag zuigen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10