Zoeken naar vandaag worden

Uw zoekactie voor vandaag worden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Goeiemorgen iedereen
Wil groote lul zuigen vandaag in de namiddag naar de avond toe wil ook wel zelf lekker gepijpt worden we zien wel las et klikt ergens buitendate kanaal of bos blauwhuis of ergens emelgem merelbos of iemand die kannontvangen in de regio liefst beetje zelfde leeftijd of als je groote lul hebt mmmm  
gisteren
bman 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
top gezocht - donderdag voormiddag
(lees goed) Hallo. Ik ben een normaal gebouwde bi-man 1m84, geen baard/snor/bril en rook niet. Verder ben ik netjes verzorgd en super discreet. Geen snelle wip en als het klikt op regelmatige basis. Veel kan, zelf ben ik bot maar versa kan, alles veilig gezond zonder soa’s, hygiënisch. Ik ben goed voorzien, echt gemeten 17cm. Ik zoek een top of versa die me langdurig kan nemen. jij bent normaal gebouwd en goed voorzien. Samen in een intiem verlichte kamer zonder veel woorden geil worden bij kijken porno, elkaar rukken en pijpen, me langdurig nemen. Eventueel neem ik jou ook. (condooms en glijmiddel heb ik). Ik kan ontvangen, eventueel elders in gent kan mits op fiets afstand. Trio kan ook. Zin? En: foto-jagers en fakers: ga elders aub.  
gisteren
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Onderdanige hetero wil gekeurd worden
Ik ben een licht onderdanige hetero (46/193/96/18) en zou graag eens uitgebreid gekeurd worden door een man die ouder is dan ik. Ik heb geen ervaring met mannen. Er is veel mogelijk, maar geen gezoen, gerim of geneuk. Rollenspelen en mooi opgebouwde scenario's waarbij ik de onderdanige/volgzame ben en jij de touwtjes in handen hebt, dragen mijn voorkeur weg. Misschien dwing je me op het einde jou te pijpen? Graag volledige reactie met concreet voorstel. Ik reageer niet op oneliners.  
Geilierd 26 jaar Antwerpen - Kontich
Ik ben versa en wil vnvond fun wie wil ? Wil ni teveel mailen
Wie wil neuken of geneukt worden ? 1m72 en 72kg . Ik zoek enkel geschoren propere mannen. Fris gewassen. En alles veilig. Stuur me enkel als u vanavond wil cardate of me ontvange .  

Ik ben versa en wil vnvond fun wie wil ? Wil ni teveel mailen
gisteren
Genieter 55 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Even lekker genieten
Ik ben deze morgen geil opgestaan en zou graag eens gepijpt worden. Ik heb nog lekker warm ochtendzaad. Ik ben een verzorgde man en intiem gladgeschoren die kan ontvangen. ( Fakers gelieve zich te onthouden )  
gisteren
bij wie mag ik 67 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
bij wie mag ik
wie kan ontvangen? zestiger voor jonger die verwent wil worden omg kortrijk menen izegem  
gisteren
Nico 42 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gewillige bottom zoekt harde top
Deze voormiddag vrij en ongelooflijk veel zin om eens lekker onderhanden genomen te worden… hier een -55j geile harde top aanwezig die zin heeft om te komen.. laat van je horen en misschien tot zo dan .. discretie, hygiëne ten zeerste en kan ontvangen als je wilt  
gisteren
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Welke slanke man (tussen 20 en 35j) wil een discrete pijpbeurt?
Is er een slanke bi/hetero man tot max 35 jaar die gepijpt wil worden? Anoniem kan ook via een zelfgemaakte gloryhole, of in het donker. Discretie is van belang. Ik ontvang of verplaats in regio Tienen - Linter - St. Truiden - Glabbeek - Diest.  
Johan 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Al een tijdje houd ik (M, 34, 1.82, 85) deze site in de gaten en heb uiteindelijk besloten ook zelf eens opzoek te gaan middels een advertentie. Het is voor mij nu de tijd, na m'n beëindigde hetero relatie, om ook eens iets te proberen met een man. Bij voorkeur een bischierige hetero / iemand die geen ervaring heeft met mannen. Mijn fantasie is om eens een mooie piemel in mijn mond te krijgen en rustig in mijn mond gepenetreerd te worden, evenals heerlijk in 69 positie te genieten van elkaars piemel, tot spuitens toe. De laatste tijd trek ik mezelf steeds vaker af bij die fantasie en wil deze stiekem graag in het echt beleven op discrete en uiterst hygienische manier. Ik heb wat fotos toegevoegd van de momenten waarop ik enorm geil in de weer was met mijn 16cm speelgoed. Heb ik interesse gewekt? Stuur dan even een wat uitgebreider mailtje. Een foto erbij 'mag', dat vindt ik wel geil!  

Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
pijper 63 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
wie wil er nog lekker gepijpt worden?
Wie wil er vanavond nog lekker gepijpt worden omgeving oostduinkerke? reageren met stats en foto, anders geen reactie...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10