Zoeken naar wie kan ons ontvangen

Uw zoekactie voor wie kan ons ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frans 63 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Date of afspraak
Hallo, ik ben 63 en bi, wie is ook graag naakt en wil elkaar verwennen?? Elkaar tongen en pijpen of mastruberen, met elkaar bezig zijn, en kan ook ontvangen, het lijkt toch moeilijk hoor, gewoon elkaar verwennen?? Graag stats en foto aub  
Peter 45 jaar West-Vlaanderen - Oostende
bischierig
hey, zijn er nog bischierige mannen die samen met mij willen experimenteren. ik kan niet ontvangen. Veel is mogelijk op een veilige manier en zonder pijntoestanden. ik ben 1m75, 85kg, zeer verzorgd en discreet. Wie kan mij ontvangen?  
Luc 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pik verwennen
Welke geile nieuwsgierige kerel laat me zijn lul verwennen ? aftrekken, zuigen, edging, melking,...graag jongens die het ook wat harder willen zoals je lul afbinden, electro, vacuumpomp, kaarsvet enz...Pain and pleasure. Ben verzorgde man, 52/175/75/17 en kan makkelijk ontvangen.  
Bi man 57 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Nette bi man zkt date
Hallo, verzorgde bi zoekt date, stats 180cm 96kg 15cm itiem glad, hou v pijpen likken enz, kan niet ontvangen wel verplaatsen, ouderen mogen ook reageren...  

Nette bi man zkt date
iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
elkaar verwennen nu of vanavond
Goeiemiddag ik m73 slank geb 18 cm intiem geschoren en verzorgde bi top ik pijp en wens jullie zaad te slikken ik kan nu ontvangen en deze avond ook iemand zin en intresse dan hoor ik het graag ik kan discreet ontvangen mvg  
discreet 45 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek pijpdate voor deze namiddag. niet kussen.
zoek pijpdate deze namiddag. ik blijf passief of we pijpen mekaar. ik ben 174 88 16 niet besneden, intiem geschoren en fris gewassen. ik kan je ontvangen in alle rust en privacy. jij max 40j, normaal of slank. fris gedoucht is vereiste. ik kan ook verplaatsen in de regio.  
Alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Dit weekend kan ik ontvangen in Antwerpen. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  
samen genieten 64 jaar Antwerpen - Deurne
samen genieten
wie kan er ontvangen om samen van seks te genieten ben bi versa ingesteld niet roker intiem getrimd en hou van tongzoenen,strelen,tepels knijpen en likken pijpen standje 69 rimmen,vingeren enz ik neuk en laat mezelf ooook neuken meer kan ook niets moet alles kan hou wel van hygiene en dicretie kan overdag verplaatsen.  
Luc 63 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
Jonge pijper 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10