Zoeken naar wie onderdanig

Uw zoekactie voor wie onderdanig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stef 32 jaar Antwerpen - Malle
Eerste ervaring
Ik ben 170/70/16 en eerder onderdanig bot ingesteld. Ik heb weinig ervaring met mannen maar ben al een hele tijd op zoek! Ik zou vanavond kunnen verplaatsen en afspreken, liefst met iemand van ongeveer mijn leeftijd/generatie. Ik stuur graag een foto op reply als je zelf eentje meestuurt!  
klaas 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
trio
Versa bottomslet op zoek naar geile date voor nu woensdag overdag ik ben onderdanig en bondage mag wil meerdere verwennen  
horny bottom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
sex fun
Wie heeft zin in een geile date, ik ben bi bottom, wie kan ik pijpen, ik slik alles in, ook plas. Verder zou ik graag jullie aars likken, deze mag ook wat vuil zijn ;-) laat me ook (safe) neuken indien gewenst. Sta voor alles open letterlijk en figuurlijk, onderdanig ingesteld. Kan niet ontvangen wel verplaatsen, regio brakel, oudenaarde,geraardsbergen, zottegem, ronse....ook cardate mogelijk. Steeds reactie  
Bert 60 jaar Limburg - Lommel 0474521843
Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Als jij op zoek bent naar een geile man die jou ballen komt leegzuigen of je hebt gewoon zin een strak mannenkontje te prikken, neem dan even contact met mij op, ook als je gewoon met een gezonde kerel wilt spelen. Maar noem dan ook even jou stats! Mijn stats zijn: 1m89, 96kg, 14,5x4,5cm. Oja, ik kan NIET ontvangen, maar wel verplaatsen. Zaterdagochtend al vanaf 05:00u beschikbaar!!  

Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Onderdanig 61 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie kan intieme delen scheren ?
Hallo, wie kan mij intiem scheren , ook mijn kontje Daarna pijp ik en mag je mijn glad kontje neuken.  
Thomas 67 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek mannensex
Ik ben een senior met niveau. 66, 1,76, 82. Zoek een lieve man, onderdanig,(ook een senior) om samen lekker te genieten van soft mannensex. Eenmaal de kleren uit zijn we wel een beetje ordinair en geven ons over aan de lusten die we zo veel fantaseren. Wat denk van je van rustig strelen, zoenen, rukken en pijpen…dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Discretie en hygiëne is natuurlijk belangrijk. Kan vandaag in de voormiddag discreet ontvangen.  
Sletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Ik ben een onderdanig sletje
Ik zoek liefst een oudere dominante man om mij onder handen te nemen. Ik zoek iemand om dit op te bouwen tot we helemaal ongeremd geile sex tesamen hebben, ik kan ontvangen en ook verplaatsen mits ik single ben kan ik gemakkelijk afspreken en wil dit van jou ook dat we minstens 1 keer per week onze avond er kunnen van maken, ik kan in de week telkens na 18u en in de weekends kan ik onbeperkt. Wat laat dit sletje toe, dat gaat van kussen, tongen, tepel play(klemmen) billen klets (spanking), zuigen en hou van facial cumshots en slik ook, me laten neuken en fisten, golden shower en slikken. Graag reageren met duidelijke stats en foto van je pik. Ik doe niet aan blind date dus bij verdere kennismaking graag kenbaar maken.  
bert 60 jaar Antwerpen - Balen 0474521843
gezocht een mooie pik om leeg te zuigen
Bert hier, als u zin heeft even lekker in mijn pijpmondje te spuiten of mijn kontje hard wilt doorboren of misschien mij dwingen tot door u gewenste handelingen, laat u het mij dan weten, dan maken wij snel een afspraak. maar ... Ik kan helaas NIET ontvangen, wel verplaatsen. Interesse vermeld u dan ook even uw stats. Mijn stats zijn: 1m89, 97kg, 14,5 x 4,5cm, licht onderdanig.  

gezocht een mooie pik om leeg te zuigen
Sam 52 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanig bi bot
Iemand zin om een onderdanig sletje te gebruiken, veel kan mag, ik laat gewillig begaan met assplay prostaat massage afbinden pik en ballen sounding, rimmen, edging, ook vastgebonden ondergaan,geblinddoekt doktersonderzoek dokterspel , kan ook in lingerie ontvangen ,kan ontvangen, stel gerust voor hoe je mij wil gebruiken,,,,misbruiken, Reageren met stats of foto en voorstel. Zelf intiem geschoren, ballen pik kontje mooi glad en gespoeld, Laat maar horen waar je voor openstaat  

Onderdanig bi bot
Jens 24 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Vaste top gezocht
Hey Ik ben een jonge, kleine beginnende bisexueel (163cm/65kg), sportief gebouwd. Ik ben op zoek naar een vaste top om nu en dan van zijn noden te verlossen op alle mogelijke manieren. Ben 100% btm en zeer onderdanig. Niet snel afgeschrikt. Graag uit de regio. Laat me weten wat je graag zou willen dat ik doe. ENKEL reactie met foto (mag anoniem). Kus.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10