Zoeken naar zachtjes pijpen

Uw zoekactie voor zachtjes pijpen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Mrme 33 jaar Antwerpen - Ekeren
Deze middag
Wie wil deze onervaren bi man wat extra ervaring bezorgen de middag? Ik wil vooral een man lekker aftrekken en pijpen. Niet teveel gepraat, gewoon actie en als je klaar bent vertrek je terug. Ik kan eventueel ontvangen.  
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt groot geschapen TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt groot geschapen TOP
gisteren
zoek ervaring 59 jaar Limburg - Heerlen
getrouwde man
Ik ben een getrouwde man 185 79 kg 59, zoek een gay of bi man die mij wegwijs wil maken in seks met een man. Eventueel in de vorm van rollenspel. Mijn vrouw weet hiervan en ik kan dus vrij ontvangen, ik zoek het liefst niet voor eenmalig. Bij juiste klik wil mijn vrouw dan wel een keer kijken of zelfs meedoen. Mijn enige ervaring is een keer pijpen bij een trio met mijn vrouw erbij. Ik ben klein geschapen en heb geen haast, liever een nette kerel die ook de tijd wil nemen. Reageren zonder omschrijving hoe je eruit ziet en waar je woont heeft geen zin, een gezichtfoto is een pre.  
gisteren
pijpertje 45 jaar Antwerpen - Turnhout
zin in een lekkere pik
Welke lekkere pik mag ik vandaag pijpen? Je mag me eventueel ook safe neuken. Ik 1m73 en slank.  
gisteren
Steven 47 jaar Limburg - Maasmechelen
Welke 70 plusser wil mij lekker pijpen?
Hallo, ik ben een hetero en wil een keer gepijpt worden door een oudere man (70 plus). Ik heb geen grote pik (denk ongeveer 13/14 cm). Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen rond Lanaken/Maasmechelen. Wie wil mij eens heerlijk geil pijpen tot ik mijn warme zaad loos? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Mail me.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt en ga dadelijk op mijn knieën. Ik open je broek en neem je pik in mijn mondje. Dan draai ik mijn tong rond je eikel en zuig hem lekker hard. Ik kan je klaar pijpen en je mag over mijn gezicht en/of in mijn mond spuiten. Of je kan me nog stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
gisteren
Mat 40 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zaad voor nu...
wie kan nu ontvangen in de voormiddag om elkaar lekker te pijpen. Niet meer en niet minder. Graag iemand uit de omgeving. Iemand met lekkere pik. Graag reactie. Zelf heerlijk speelgoed die mag verwent worden...wie kan ontvangen. Wie heeft een harde pik die mijn mondje wil vullen ?  
Geil 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekker geil tongen
Wie wil er ook lekker geil tongen zoals op de foto van internet. En dan pijpen en terug tongen.. outdoor of wie ontvangt. Niet roker en hygiënisch zijn .leeftijd maakt niet uit.  

Lekker geil tongen
Len 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Vandaag zin in fun
Ben 38 171 65kg intiem geschoren pijp graag laat pijpen bij klik kan er meer ik kan ontvangen of verplaatsen ben discreet  

Vandaag zin in fun
Mich 62 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Iemand voor regelmatig
Lekker met elkaar soft te spelen . Voelen, strelen, trekken en heerlijk langzaam pijpen. Je bent zeker slank en max 180, anders geen klik. Je bent zoals ik heel onervaren, hyg en discreet. Liefst ook gebonden. Ik reageer niet op allesdaters, geen interesse daarvoor. Ik ben 63 168 73 12/3,5 lekker cut. Reageer met je stats en fotootje en we spreken verder af. Ik kan regelm ontvangen, jij ook ? Bij interesse hoor ik het wel.  

Iemand voor regelmatig
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10