Zoeken naar zeer goed

Uw zoekactie voor zeer goed leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jens 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
ik zoek lekkere verwenner ! Aalst Nu
45 174 66 en wie kan er lekker tongen en zeer zacht pijpen en lekker aan mijn tepeltjes likken ? wie zin nu ! ik kan ontv, wel discreet. iemand ? Nu ? zin ?  
Geil 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
Bi slank top 50j m60 pik 16.5 zeer proper wat zoek ik is Rukken lul melkken ballen zuigen neuk kak ook met condoom  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
TwinkTop 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoekt helemaal onbehaarde: bottom, tv, tr, sisy, girly in Anwerp/Limburg
Ik ben een jong gespierde onervaren Twink, die helemaal (baby smooth) onbehaard is van 24 jaar, zeer hygiënisch. Die discreet op zoek is naar ontvanger bottom, die helemaal* op en tussen billen onbehaard is en geen* baard/snor heeft. Waar ik hem of haar wekelijks/maandelijks kan bezoeken. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit, twink, chubby, slank, old alles welkom. Onderdanig, trav, trans, bubble ass zeer welkom. Reageer aub met stats/info/volledige ass pic en leg uit wat je juist zoekt, anders geen reactie Mvg! ;)  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Vanavond nog ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Vanavond nog ?
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
stiekem 63 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
zou graag alleenstaande man bevredigen
ik verwen zeer graag een pik tot hoogtepunt massage kan ook laat maat horen ook de oudere hete mannen krijgen een verwenbeurt  
Daddy 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Daddy zkt jong
Ik ben een zeer sportieve daddy van 39 (Leuven), hetero look en hetero in dagelijks leven, zin in jongen tot 30 om discreet van te genieten. Jij bent onderdanig en doet graag wat er van je gevraagd wordt. Verlegen is een pluspunt, ik zeg wel wat ik van je verwacht en bouw alles rustig op. Alles gebeurt safe en discreet. Knap kontje krijgt voorrang ;-).  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Lees hier even
Ik ben op zoek naar een geil pijpsletje die mij vandaag kan ontvangen in Turnhout ik ga wel eerst fitnessen en daarna wil ik mijn volle ballen leeg spuiten in jouw mondje. Als het kan wil ik me een beetje opfrissen want ik douche niet in de fitness. Dus als je zin hebt om lekker zaad te slikken shoot me. Het is niet de bedoeling snel en klaar nee ik wil zo een soort edge gum control en na de 4 keer ga je door tot ik het voel komen en ik begin jouw mondje stevig te neuken en kom dan kreunend klaar. We praten wat en nu wil je hem ook in je kontje voelen geleiden tot mijn pikt kloppend in je kontje spuit. Wat verwacht ik van jou netjes gespoeld geen baard of snor. Zeer hygiënische. Je kan ontvangen in Turnhout. Of iemand van Antwerpen mag ook. Maar dan voor een andere keer af te spreken nu ga ik in Turnhout fitnessen. Ik ben een jonge 50ger niet roker. Intiem geschoren. Voor ik het vergeet graag een herkenbaar foto. Laat maar weten of jij lekker wil slikken en een stevige beurt wil  
Geil 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
Bi top 50j slank 1m60 pik 16.5 zeer hyg ik kan ontvangen ik Ruk pijp zuig je ballen neuk kan ook  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
Voyeurke81 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geilen op uw vriendin/vrouw
Sportieve man 40j komt discreet bij jou langs om te geilen op foto’s film en lingerie van uw vriendin/vrouw…. Ik ben zeer verzorgd discreet en sportief. Samen rukken of jij kijken hoe ik geil word van haar… evt pijp je me…  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10