Zoeken naar zijn twee mannen

Uw zoekactie voor zijn twee mannen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Slaaf voor sex 39 jaar Limburg - HASSELT
Grote pik gezocht
Ik laat me vastgebonden worden aan het plafond in alle mogelijke posities, laten gebruiken door een of meerdere mannen in elke opening van mijn lijf en veel sperma in me te spuiten. En dit voor enkele weken lang! Mijn lichaam gebruik je hoe je dat wil en zo hard mogelijk! Voor mij levenslang in huis te nemen als slaaf.  

Grote pik gezocht
Anthony 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
gewillige discrete spuitmond
Sportieve geile goeduitziende bi, ontvang op afspraak geile gebonden mannen die zelf anoniem willen blijven. Bij een date zal ik dan ook machteloos geblinddoekt klaarzitten om mijn mondje te laten volspuiten of te laten volneuken.  
dominante 52 jaar Antwerpen - Berlaar
welke onderdanige is straks vrij?
Vandaag maandag zoek ik onderdanige manneslet voor gebruik.Ben jij straks vrij dan ben ik als meester bereid om jou te gebruiken als slet.jOU MEESTER is 52 j 85 kg en 179 cm ben lekker voorzien en volledig kaal.IK GEIL EROP OM MAN TE GEBRUILEN ALS SLET.Je bent zeker onderdanig en te vinden voor erg geil sexspel.jij voldoet jou meester aan al zijn wensen.je zal hem uitgebreid moeten pijpen,rimmen en je zal stevig geneukt worden met condoom.Vooraf spoel jij je zeker thuis al hygiene is voor deze MEESTER HEEL BELANGTIJK.sTRAKS OM 14 U LIG JE KLAAR OP KAMER TE RUMST OF BEGIJNENDIJK.VOLLEDIG NAAKT KLAAR OM DEZE MEESTER TE DIENEN.Het genot van deze meester is meer van belang dan jou eigen genot.Tijdens het spel zal deze meester jou meermaals laten genieten van de poppers.Volledige overgave is wel noodzakekijk.ook bewerk jou ik jou met dildos zodat jij neukkut volledig open zal staan.Geen dikke mannen.Als meetser voorzien ik ganse hoop met speeltjes.je bent onderdanig.WIE,?  
Duo4trio 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
Top 4 fun
Hallo, Wij zijn een koppel: twee mannen, beiden 41 met zin om samen te experimenteren. Wensen hiervoor kennis te maken met een aangename kerel. Zijn niet het datingsapp of het erop-en-erover-en-tot-nooit meer type. Je bent bij grote voorkeur top ingesteld. Uiterlijke is niet belangrijk. We zoeken geen fotomodel. Wel iemand waarmee er een seksuele en eventueel vriendschappelijke klik mee kan zijn. Beter 1 goeie friend with benefits dan x-den scharrels. Ene is slank, 182 bruin broske, blgr ogen, gbbs, top - andere is 183, br haar en ogen, power bottom, niet slank. Hij zuigt gulzig de aan hem aangeboden palen. Lekker keeldiep. We neuken hem beurtelings. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Wonen in de driehoek Ieper- Kortrijk - Roeselare. Kunnen ontvangen  
Pijper 44 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Ik wil pijpen en zaad in mijn mond
Hey, Ik ben 44, normaal gebouwd, hoogopgeleid. En ik ben een pijper met veel ervaring. Zijn er kerels tot 65 die zich kunnen verplaatsen tot zaventem? Vanaf middernacht. Ik deepthroat pok en slik alles door. Enkel serieuze reacties van hygienische mannen.  

Ik wil pijpen en zaad in mijn mond
Flupke 45 jaar Limburg - Zonhoven
Erotische massage
Zijn hier ook mannen die bedreven zijn in het geven van massages? Eén vereiste, wel zelf kunnen ontvangen  
Jongeman 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub. Voor de juiste klik is de afstand geen probleem.  
Leander 27 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Wie zoekt zuigslet
Zuigsletje van 27, 179,78 zoek lekkere lul om leeg te zuigen vandaag. Liefst in omstreke kan enkel verplaatsten. Liefst dominante mannen maar hoeft niet.  

Wie zoekt zuigslet
Bert 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spelen tijdens voetbalmatch
Hey geile mannen, ik ben een onderdanige kerel (1m86, 85, 16) die graag eens een kinky spelletje wil spelen tijdens een voetbal match met een paar dominante mannen. Waarbij we gebeurtenissen tijdens de match koppelen aan opdrachtjes voor mij. Bv bij een hoekschop moet ik een kledingstuk uitdoen, bij een vrije trap krijg ik een spanking, ... Dat zal de match zeker spannend maken ;) . Laat maar weten als dit jou aanspreekt en hopelijk kunnen we iets afspreken  
Dirk 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Triestig
Het is weer triestig gesteld met jullie mannen jullie moeten van alles weten of dat uw stats er toe doen om iemand eens te willen pijpen of iets anders en dan moeten ze ook nog een foto hebben als ze dit vragen zijn ze fake . Speel voortaan met uw blokkendoos dan anderen hun tijd te verdoen . Triestige mensen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10