Zoeken naar zoveel je kan

Uw zoekactie voor zoveel je kan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt.  

Biman zoekt top xl
bert 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
m60 voor 65+ die kan ontvangen regio groot Waregem
m60 170 84 gewillig voor actieve leuke 65+ die regelmatig wil ontvangen regio groot Waregem.  
bial4you 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
komende nacht beschikbaar
voor komende nacht top of versa gezocht. intiem kaal en weinig behaard. koppel kan ook  
gran canararia 60 jaar West-Vlaanderen - De Panne
gran canaria wie ook
hallo begin september gran canaria ,wie ook ,ik kan daar ontvangen ,en ook hier leuk daten ,even mailen en we zien wel,en neuken we in de eerste dagen  

gran canaria wie ook
Aydo 34 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Lekker date?,
Hey ik bi 34j 174cm 64kg sportief lichaam onbehaard propre met besneden penis, mooi konte, ik kan ontvangen, ik zoek een leuk date waar veel kan en niks moet .  

Lekker date?,
Ayri 35 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Nu daten?
Wie heeft nu zin om mij te neuken ,ik ben nog maagd, ik heb zin in lekker penis te pijpen en in me konte te voelen, ik ben 34j 174cm 64kg sportief lichaam onbehaard propre met besneden penis, ik kan niet ontvangen.  
Edi 53 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Voor nu alles kan en mag
Ik bottom wil nu top met Xl verwennen tot einde kan ontvangen  
bi 46 46 jaar Antwerpen - Merksem
46 bi zit te rukken
46 bi zit te rukken in netkousen en wil spuiten, waar kan ik komen rukken en spuiten samen nu? alleen directe omgeving  
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
Twink zoekt vast contact
Hi! Gelieve enkel te reageren voor volgende: Ik zoek een TOP die 's OCHTENDS kan ontvangen, voor VAST contact. Die SAFE is (en weet wat dat inhoud) en langdurige dates wil. Wat krijg je ervoor terug: Ikzelf ben een verzorgde (uitermate hygiënische) sportieve/atletische (bi/bot) jongen 27/190/78/19x5. Ben beetje verlegen, en dus nogal gehoorzaam, met uitstekende conditie (onverzadigbaar?). Ik heb zelf maar beperkte ervaring. Toys zijn dus zeker welkom om te starten, maar eens vertrokken mag je zeker 2uur door (of langer ;D). Mijn genot is ondergeschikt, ik ben een pleaser en haal meer uit het jouwe :p. Ik kan vaak wel elke week (soms meermaals per week), af en toe lukken sommige weken niet qua werkuren. JIJ: Leeftijd geen belang, LANGDURIG (of meermaals) kunnen des te meer (2 tops mogen dus ook altijd reageren voor samen of afgewisseld gebruik). HYGIËNISCH. Ontvangst 'S OCHTENDS. Enkel voor MEERMAALS contact. GEEN alles-daters (idealiter voldoe ik al je noden)  

Twink zoekt vast contact
Dromer 49 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Op zoek naar bi man van 65+ die mijn droom laat uitkomen
Hallo, Ik ben een verzorgde man van 49j 185 89 en 14x4 en ik zoek namelijk een bi man van 65+ en groot geschapen die mij kan ontvangen. Al een tijdje droom ik om eens een grote piemel van een oudere man in mijn hand te hebben en daar eens mee te spelen tot hij spuit. Daar wordt ik telkens geil van als ik er van droom. Uiteraard mag je ook met de mijne spelen. Ik heb nog nooit iets met een man gedaan dus ik heb geen enkel ervaring. Reageer met je stats en foto van je grote piemel. Discretie en hygiëne staat hoog aangeschreven. P.S. Enkel WhatsApp.(niet bellen)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10