Zoeken naar zuig mijn

Uw zoekactie voor zuig mijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpsletje 31 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Maandag 10/06 rond 09 u outdoor of cardate
Hey , ik ben slanke gladgeschoren bi kerel op zoek voor maandag 10/06 rond 09 u outdoor of cardate bij mij in de buurt. Alle voorstellen zijn welkom.Ik zuig en laat zuigen. Geen fakers aub  

Maandag 10/06 rond 09 u outdoor of cardate
Koen 33 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Pijpdate
Kan jij me ontvangen om je lekker klaar te zuigen? Niet te veel gepraat, discreet en hygiënisch. Anoniem kan ook. Ik zuig je klaar op mijn knieën en vertrek weer. Ikzelf goed uitziende, sportieve biman, 185/84/18. Enkel reageren als jij vandaag overdag kan ontvangen, en reactie met foto heeft voorrang. Groeten!  
10 dagen
Mondje 47 jaar Antwerpen - Dessel
Zuigslet op Graspop GMM
Ik ben een zuigslet die tijdens Graspop GMM enkele lekkere pikken wil leegzuigen. Wie heeft er wat zaad teveel dan… Ik ben bi, 47j, 1m82, 83kg en geen bbs.  
Geil 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik sta spuper geil enkel voor fris wassen manen
Bi top zoekt sex ik 50j slank pik 16.5 zeer hygïëns ik Ruk pijp zuig je ballen neuk kan ook met condoom  

                             Ik  sta  spuper  geil     enkel  voor fris  wassen  manen
10 dagen
Pijper bi 42 jaar Antwerpen - Herentals
Ik zuig vanavond outdoor herentals donker plekje
Hoi ik 40 zoek toffe hetero bimannen die graag laten zuigen Ik pijp u klaar en je ertrekt anoniem discreet donker plekje herentals  
10 dagen
Hans 33 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Lul gezocht om te pijpen
Ik ben op zoek naar een deftige, verzorgde man die me kan ontvangen voor een snelle en discrete pijpdate. Jij mag passief blijven, ik ga op mijn knieën zitten en zuig je klaar! Ik ben een zeer hygiënische bi man, geen fake en eerlijk. Sportief, 185/83/18. Reactie met foto van je lul krijgt voorrang! Tot straks?  
10 dagen
Maxim 48 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Ik zuig slanke bi of hetero gast
Rond 19 u verplaats ik mij om jonge slanke bi of hetero gast leeg te zuigen (max 35j) Super discreet en no fake Graag je stats aub  
10 dagen
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Rik 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Fun
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor vandaag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Fun
10 dagen
Sletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Ik ben een onderdanig zuigsletje
Ik zoek liefst een oudere dominante man om mij onder handen te nemen. Ik zoek iemand om dit op te bouwen tot we helemaal ongeremd geile sex tesamen hebben, ik kan ontvangen en ook verplaatsen mits ik single ben kan ik gemakkelijk afspreken en wil dit van jou ook dat we minstens 1 keer per week onze avond er kunnen van maken, ik kan in de week telkens na 18u en in de weekends kan ik onbeperkt. Wat laat dit sletje toe, dat gaat van kussen, tongen, tepel play(klemmen) billen klets (spanking), zuigen en hou van facial cumshots en slik ook, me laten neuken en fisten, golden shower en slikken. Graag reageren met duidelijke stats en foto van je pik. Ik doe niet aan blind date dus bij verdere kennismaking graag kenbaar maken.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10