Zoeken naar al zoek

Uw zoekactie voor al zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

thibeau 35 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoektocht
Top happy singel zoekt een slank koppel uit zijn buurt. Ik ben e toffe mens en aangename dater. Discreet en verzorgd. Liefst mensen die iemand vast zoeken. Ik ben licht bi. Maar zoek vrouw centraal. Variatie kan natuurlijk:)  

Zoektocht
Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kijken? of deelnemen?
Hey daar, Zijn jullie een koppel op zoek naar een tweede man om haar te verwennen op gelijk welke manier, veel is bespreekbaar. Heb je misschien liever dat ik enkel kijk? Of pas nadien meedoe als het vrouwtje er klaar voor is? Ik ben op zoek naar eerlijke en deftige mensen waar ik regelmatig als huisvriend mag langskomen. Verplaatsen is geen enkel probleem. Bij voorkeur overdag. Hopelijk krijg ik snel reactie van Jullie? xx Frans  
Frank 56 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Trio
Zoek koppel waarbij ik met toestemming en in het bijzijn van beiden de vrouw centraal wil verwennen, voorspel beffen, vingeren... leeftijd onbelangrijk, wel verzorgd en normaal gebouwd Ben slanke man, 1,71 m, 70 kg en 17 cm. Zeker antwoord en wel kunnen ontvangen of locatie.  
Daan 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Naturisme
Zoek contact met koppel dat interesse heeft in naturisme Ben spontane man discreet en verzorgd en betrouwbaar...173 slank . Graag af te spreken in natuur of als je kunt ontvangen... Bij interesse stuur ik meer info en foto Groetjes D Regio Mechelen Leuven Rumst  
Will 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trio met heteroman
Ik zoek een koppel waarbij de man ook hetero is om een leuk trio te beleven, vrouwgericht. Ik ben Vlaams, sportief gebouwd en heb ervaring met trio, cuckold..  

Trio met heteroman
Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Lekker mollig!!!
Ben man verzorgd type en zoek een mollig koppel...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar mij ook vlot verplaatsen  
Glenn 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vast koppel
Heey, ik ben een 40jarige man uit antwerpen stad, ben 1m78 en weeg 71kg, heb bruin haar en blauwe ogen, ik ben beleefd en lief en zachtaardig en respectvol. Ik doe alles wat een vrouw graag heeft en me laat doen en ik lik heel graag en zou graag in contact komen met een koppelvoor vast contact (leeftijd speelt geen rol en mag ook van vreemde origine zijn) hopelijk tot hoors groeten  

Zoek een vast koppel
Ben 42 jaar Limburg - Diepenbeek
Samen je man pijpen.
Ik, doodgewone man in de straat, +1m90, steeds verzorgd en respectvol, zoek volgend scenario. Op een afgesproken tijdstip kom ik aan, jij, vrouw, laat me binnen, je neemt me mee naar het bed waar je je man (hebt vastgebonden en) zijn gezicht hebt bedekt. Jij moedigt me aan en gaat samen met mij hem pijpen. Ik neem over en jij kijkt toe hoe ik je man klaar pijp. (Mijn eerste keer) Uiteraard gaat dat niet zomaar. Wanneer je man is klaargekomen, toon je me jouw (grote) borsten, laat me er mee spelen en pijp je mij klaar. Meer kan mits overleg. Discretie gevraagd en geboden. Reactie met foto krijgt voorrang.  
Streng 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verdient jouw vriendin billenkoek?
Ik zoek een leuk jong koppeltje met een stoute jongedame die op haar billen verdient. Terwijl de vriend toekijkt zal ik haar billen rustig opwarmen. Vooral handspanking maar het gebruik van een instrument kan ook overwogen worden. Eventueel kan de vriend ook gestraft worden. Ik zoek verder geen sex, alleen billen om te spanken.  

Verdient jouw vriendin billenkoek?
Frank 58 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio-cuckold aan zee, kan ontvangen.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man sta voor veel open. Ben een gezonde, vrouwvriendelijke levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel met telefoon nr.  

Trio-cuckold aan zee, kan ontvangen.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10