Zoeken naar lang slank

Uw zoekactie voor lang slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sportief 55 jaar Limburg - HASSELT
zoek een tof stel
deze mid 50-er met slank verzorgd voorkomen zoekt een tof stel in de leeftijd van 30 tem 65, zelf heb ik heel weinig taboes en sta voor veel open, respect en safe zijn een absolute must. bij interesse graag een woordje uitleg of foto.  

zoek een tof stel
Fun 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk vrouw of koppel heeft zin
Welk koppel of vrouw heeft er ook zo zin in vandaag Ben slank geschoren verzorgd en goed geschapen Geen fakers of foto jagers alle leeftijden en regio  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek geile TS/TV
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Zoek geile TS/TV
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ik verwen graag koppels. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
Kaalkopje 54 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Breng jij je vrouw naar mij?
Breng jij je vrouw, kleed je haar uit, vertrek je en neem je haar kleren mee en kom je ze een paar uur later terug halen nadat ze me gepijpt heeft en geneukt is? Discretie en hygiëne verzekerd. Ben tedere warmbloedige man, 55j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 75kg intiem geschoren 18cm.  

Breng jij je vrouw naar mij?
Jef 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jonge heer zoekt milf
Dag dames, Ik ben Jef 22 jaar, sportief gebouwt, slank, en 190cm en goed gechapen (20cm). Ik ben opzoek naar een echte milf die mij fantasie eens kan laten uitkomen. Ik heb altijd al eens met een dame van 40+ naar bed gegaan. Ik hou van masseren en van het verwennen van de vrouw. Alles gebeurt discreet en met respect. Wilt u mijn droom laten uitkomen en samen genieten. Stuur mij een berichtje en ik stuur je asap terug. Tot snel!  
Chauffeurke 57 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kunnen jullie niet ontvangen dan heb ik oplossing
Hallo bedankt voor het lezen van mijn advertentie, houden jullie van leuke ontspannende massage ? Wel ik geeft graag massage kunnen jullie niet ontvangen ? Misschien heb ik dan leuk alternatief, ik bezit grote bestelwagen met daarin een massage tafel of luchtmatras zoals je zelf het aangenaamste vind, ik zelf ben een zeer verzorgde man 176 groot slank 76 kg kort zwart haar bruine ogen zeer hygiënisch en vooral discreet , sociaal en niet roker of drinker ,respectvol en naar mij toe hoeft er niet echt iets te gebeuren het draaid om Jullie plezier dan ,intresse stuur dan gerust ren berichtje dan kunnen we iets afspreken en kom ik op een discretie plaats om daar dan jullie een massage te geven mvg  

Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kunnen jullie niet ontvangen dan heb ik oplossing
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat jullie verwennen
Als man is het voor mijn zeer gemakkelijk om klaar te komen, alleen of met een ander persoon. Waar het echte plezier zit, is iemand anders doen klaarkomen. Ik ben op zoek naar een dame die verwend wil worden. Iemand die eerst eens uitgebreid gemasseerd wilt worden - om zo het ijs te breken - om daarna uitvoerig gelikt en gekust te worden op het meest intiemste plekje. Voor de duidelijkheid: ja, ik kan echt wel masseren. Meer is ook mogelijk, maar zeker niet verplicht. Vooral het oraal verwennen van een dame is voor mij belangrijk, aangezien mijn ex daar geen fan van was en dat heb ik echt gemist. Zelf ben ik slank gebouwd, hoger opgeleid, niet-roker en heb een verzorgd voorkomen. Zaken zoals leeftijd en gewicht zijn voor mij niet echt van belang, zolang je ook een verzorgd voorkomen hebt en een gezond libido. Hygiëne en discretie worden, vanzelfsprekend, geboden en gevraagd. Koppels mogen ook reageren om samen de vrouw te verwennen (en ik ben niet vies van een verdwaalde hand).  

Laat jullie verwennen
straponbot 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Kinksters! Voor een van mijn kinky fantasieën zoek ik een jong koppel, maar eerst, wie ben ik? Slank, verzorgde, sociaal en beleefd maar ook met een kinky hoek af. En best wel wat ervaring met allerhande bdsm en kink activiteiten. Momenteel wil ik werk maken van een trio waarbij ik als bottom dien en de dame van het stel mij neukt met mijn strapon en hij door mij gepijpt wordt en hij mij evt ook eens neukt. Hierbij wordt ik ook liefst wat dominant benaderd, hoewel je/jullie niet noodzakelijk als Meesteres en Meester hoeven op te treden hoor. Ervaring is niet van belang, sterker nog, leuk als ik jullie een eerste ervaring mag bezorgen. Wel zeer belangrijk, communicatief en respectvol zijn, slank/sportief/normaal figuur, afspraken mbt grenzen en wensen nakomen en natuurlijk een kinky mindset. Graag mensen tot 35j, ik ontvang hiervoor in Brussel. Mij neuken is altijd safe, en geen sperma in mijn mond. Heb je interesse, suggesties, vragen? Shoot! Graag met een paar regels en liefst fo  

 Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Bart 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanige bimannzoekt koppel
Ik ben een niet onaantrekkelijke biman (slank, verzorgd en beleefd in de omgang). Mijn fantasie is om eens een man te pijpen terwijl zijn vrouw naakt toekijkt, liefst nippend aan een glas. Voor. De rest hoeft niets, maar kan wel meer indien gewenst. Ik laat me enkel niet neuken.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10