Zoeken naar maakt uit

Uw zoekactie voor maakt uit leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Ikke 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil koppel gezocht voor fantasie
Welk leuk koppel houd er van om mij onder te plassen. Dit mag samen of apart. Ik zit klaar om jullie plas te ontvangen over mijn gezicht lichaam. Ik slik wel niet maar likbof pijp je wel proper. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit. Hebben jullie interesse laat zeker wat weten. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Eventuele andere voorstellen met betrekking hierop zijn welkom.  
28 dagen
Maagdje 24 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Maagd zoekt geil (bi)koppel
Hey, ik ben een gast van 23 jaar. 1m95 en mollig, normaal geschapen. Ik zoek een koppeltje dat me veel laat bijleren, en begrip heeft voor het feit dat ik onervaren ben. Ik ben zeer benieuwd naar beffen. Ik ben ook bischierig, dus ben benieuwd naar pijpen en geneukt worden, maar hoeft zeker niet. Discretie en hygiëne worden verzekerd en gevraagd. De leeftijd maakt me minder uit, ik wil gewoon bijleren! Hopelijk spreekt mijn advertentie jullie aan en hoor ik iets van jullie! Geile groetjes  
29 dagen
Seppe 30 jaar Limburg - Lommel
Toekijken en haat dan zelf fvolspuiten
Ik zoek een koppel waar ik in de eerste plaats eens zou mogen toekijken. Ik mag meegenieten van het geile zicht en van haar genotskreunen. Wanneer ik zin heb om klaar te komen sta ik recht en maakt de man plaats voor mij. Ik mag kort een aantal keer in haar stoten tot mijn zaad in haar gelost wordt. Hierna maak ik terug plaats en doen jullie er mee wat jullie willen.  
  1   2   3   4   5