Zoeken naar mogelijk met

Uw zoekactie voor mogelijk met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,streel,kus,lik,verwen ? Zijn jullie tussen 45/65 j en uit prov Antw of aangrenzend dan is dit jullie kans om te reageren. Zelf ben ik een vlotte,discrete ,hetero man ,50+,ervaren,licht dominant,niet roker,gesterriliseerd,ruime fantasie ,sportief, goed voorzien en op zoek naar dat ene koppeltje voor een langdurige vriendschap, geen wisselaars en zich houden aan slechts 1 vast contact zodat na wederzijds vertrouwen ook bare mogelijk is. Regelmatig afspreken is het doel . Reacties graag met jullie wensen/verwachtingen, (ervaring is niet nodig ,wel de nodige fantasie)vergezeld met een duidelijke foto van minstens de dame. Tot spoedig ….  
Jongegast22 22 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Sportieve gast zoekt koppel of vrouw
Hallo, ik ben sinds kort 22. Ik ben een sportieve gast uit moorslede, via deze weg ben ik zeer benieuwd wie mijn pad doorkruist, ikzelf ben 1m83 75kg sportief lichaam en open voor veel liefst een beetje in de omgeving. Vragen? Dan mag je me zeker sturen, ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. Alvast bedankt  

Sportieve gast zoekt koppel of vrouw
Norman 46 jaar Antwerpen - Geel
Lekkere date
Geile date Hoi ik ben ervaring over trio dp en kijken man Interesse 0: 4:9:8::69:67:13 Welk koppel of single dame wil voor haar man eens gebeft en geneukt worden . Trio is zeker mogelijk. Leeftijd is niet van belang er is veel bespreekbaar. massage kan ik zeker geven .geen mannen alleen aub.0498696713  

Lekkere date
Tist 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Slaafje ?
Welk koppel wil mij binnenkort als naakt slaafje in huis . Veel opdrachtjes mogelijk. Als enige naakt kan zeker. Veel bespreekbaar en voor alle leeftijden.  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Tim 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Avontuur met leuk koppel
Opzoek naar een koppel om samen leuke avonturen mee te beleven. Mits respect en hygiëne is er veel bespreekbaar. Verplaatsen en ontvangen is beide mogelijk.  
Daan 37 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Leuk koppel
Hey, hier slanke sportieve jongeman op zoek naar koppel voor leuke date. Sta voor veel open zoals trio, hotwife, cuckold, outdoor, … Hebben jullie zelf een bepaalde fantasie laat het gerust weten en misschien wordt die fantasie wel werkelijkheid. Respect en hygiëne vind ik zeer belangrijk. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Verder contact en facepic mogelijk via whatsapp. Graag reageren met wat jullie zoeken en liefst met foto (hoeft niet herkenbaar). Groetjes Daan  

Leuk koppel
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan verplaatsen en ontvangen, geen financiele bedoelingen. Nul vier zeven één vijf acht twe drie acht één  
bart 44 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
op zoek naar koppel
Ik kom hier eens zien naar een koppel voor een leuke en spannende date, een koppel die ik mag bekijken of trio. Ik kan jullie heel discreet ontvangen indien gewenst. Uiteraard met respect en niets moet en veel kan. Bij intresse graag wat info over jullie als dat mogelijk is.  
Charming tiger 41 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE PLEASE
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde en betrouwbare man van 41 jaar. Slanke en sportieve lichaamsbouw, met niet veel lichaamsbeharing, XL geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw van een koppel om elkaar lekker te verwennen. Alleen haar, tijdens trio, of wanneer haar man toekijkt. Ook neukfilmpjes maken is mogelijk. Uiteraard is er steeds wederzijds respect en discretie naar elkaar toe! Enkel reageren met foto!  

FUCK MY WIFE PLEASE
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10