Zoeken naar se*

Uw zoekactie voor se* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

johan 61 jaar Limburg - Overpelt
bij welk koppel mag ik mij eens naakt tonen?
Ben op zoek naar een koppel waar ik me morgen,vrijdag, naakt mag tonen. Als jullie me dus kunnen ontvangen in de regio Overpelt tussen 14:00h en 16:00h. Ook senior koppel reageren graag.  
Toekijken 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vanavond toekijken bij koppel
Hey, Ik ben opzoek deze avond naar een koppel waar ik voyeur mag zijn. Ik zou het erg opwindend vinden om te kijken naar hoe jullie seks hebben. Ik vind het heerlijk om te zien hoe jullie van elkaar genieten, kussen, strelen... jullie zijn een koppeltje dat graag eens bekeken wil worden. Mocht je zelf leuke ideetjes hebben, laat ze gerust horen. Stuur alvast en vertel mij wat jullie zoeken... Tot binnenkort xx  
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik zou graag een sexuele fantasie van mij waarmaken, namelijk neuken met een rijpe vrouw. Ook uitgebreid beffen van het kutje hoort hierbij. Ik ben een potente en flink geschapen jongeman van 41 jaar. Naast verzorgd en discreet, zie ik er best goed uit. Ik ben fit en kan lang beffen en neuken. Slanke lichaamsbouw, zonder buikje.  

RIJP KUTJE VERWENNEN
Derk en Peter 59 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Ik ben Derk, slank, lang 180 cm, 58 jaar oud en zie er nog steeds goed uit. Ik kom uit Bergeijk Nederland. Ik ben groot en dik geschapen(21x5,5 cm), erg hygiënisch, geen soa en zeker vrouwvriendelijk. Ik heb een eigen praktijk en kan ook veel overdag verplaatsen. Als je wil kan ik ook mijn vriend Peter mee nemen. Mss moet je het een keer met mij/ons proberen en ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben. Geen reacties van mannen alleen, fakers en fotojagers.  

Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Streng 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verdient jouw vriendin billenkoek?
Ik zoek een leuk jong koppeltje met een stoute jongedame die op haar billen verdient. Terwijl de vriend toekijkt zal ik haar billen rustig opwarmen. Vooral handspanking maar het gebruik van een instrument kan ook overwogen worden. Eventueel kan de vriend ook gestraft worden. Ik zoek verder geen sex, alleen billen om te spanken.  

Verdient jouw vriendin billenkoek?
Andre 60 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Zoek verzorgd rustig koppel
Jullie leuk deftig koppel?? Wat ik zoek is koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is iets drinken babbel hoort er zeker bij. Ik ben een man 60jr slank/sportief lichaam en glad .Hygiene vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook?? . Zelf kan ik ontvangen in zeer verzorgd gezellig huis. Jullie houden ook van sexy kleding, dus beetje sexy en uitdagend uitzien, zoek iets soft oraal en waar ik mag meespelen, verloren handje van man zeker geen probleem interesse laat maar horen xx Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje en foto. Groetjes xx  

Zoek verzorgd rustig koppel
Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Middag fantasietje - CFNM of meer?
Ik heb een fantasietje. Ik zou graag masturberen voor een vrouw en klaarkomen. Jij mag aangekleed blijven. Jij zegt me waar en wanneer ik moet masturberen. Dus eigenlijk een soort CFNM. Maar als je wil of geil ervan wordt mag er ook meer. Alles hangt af van de situatie en hoe we ons beiden voelen. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet zo belangrijk. Laten we samen gewoon een leuke en spannende tijd hebben. Discretie is wel belangrijk! Ik ben 1m82 groot, weeg 79kg en heb kort haar en ben verzorgd. Geef snel een seintje! Zeker als je uit de regio bent!  
Stef 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Ondeugende ontmoetingen
Sommige mannen zijn fier op hun postzegelverzameling, anderen pronken graag met hun sportwagen... maar de mannen die ik zoek zijn fier op hun sexy vrouw, die ze graag laten bewonderen door andere mannen. Ik ben een vlotte aantrekkelijke kerel, op zoek naar een ondeugende ontmoeting met koppel op discrete buitenlocatie rondom Mechelen, waarbij mevrouw zich laat betasten (en eventueel bespuiten), terwijl ik met haar echtgenoot een bewonderend praatje maak over de vele opwindende kwaliteiten die mevrouw te bieden heeft. Wie voelt zich aangesproken?  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Dit kan ook zo dadelijk bij mij thuis op massagetafel met lekkere olie en mooie muziek. Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien?  

Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd zkt cuckold koppelke
Zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke. Veel kan niets moet. Man kan kijken of haar afzetten en nadien oppikken tis wat jullie willen. Liefst op regelmatige basis. Liefst bare sex maar geen noodzaak. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto. Fakers laat het aub!  

Geschoren besneden en gesteriliseerd zkt cuckold koppelke
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10