Zoeken naar thuis verwennen

Uw zoekactie voor thuis verwennen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij - huisvriend als t klikt
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij Ik vind het heerlijk zowel een goedgeschapen man als een nette dame intiem te verwennen. 55, 181, 75, 17, blond, blauwe ogen, intiem bijgeknipt. Lijkt me heerlijk om een man zalig te verwennen voor de ogen van mevrouw en zijn sperma in mijn mondje te voelen Of samen met de vrouw te man tot spuitens te pijpen en het zaad van elkaars lippen te likken. Ik vind het ook heerlijk om een damesorchidee zalig te likken en de liefdesnectar te proeven ben ook te vinden voor het iets kordatere werk... graag mensen met niveau die ook nog wat te vertellen hebben met gevoel voor humor ik kan verplaatsen en soms ook ontvangen in Antwerpen..... Als het klikt word ik graag de vaste huisvriend... prettig weekend!  

Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij - huisvriend als t klikt
Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio, cuckold aan zee? Kan ontvangen.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Een bull top (57) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanner de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel met telefoon nr.  

Trio, cuckold  aan zee? Kan ontvangen.
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zwanger gezocht, voor massage met olie en evt meer, niet zwanger, ook ok ;-).
 Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
Jerre 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heerlijke Massage ... xx
Hi, ik heb weer zin om iemand uitgebreid te verwennen met een massage en misschien zelfs meer ;-). Heb jij vragen of interesse, stuur zeker een berichtje. Als je jouw WhatsApp of snap erbij vermeldt dan gaat het afspreken gemakkelijker. Tot binnenkort?!xxx  

Heerlijke Massage ... xx
Jordy 21 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge student voor trio/cuckold
Hey, Ik ben op zoek naar een leuk koppeltje om samen een spannend afspraakje mee te beleven. Ik ben een jonge gast van 21 jaar en ben momenteel nog student. Ik heb binnenkort examens en kan nog wat ontspanning gebruiken. Ik ben goed geschapen en hou ervan om samen de dame te verwennen of wil je graag kijken hoe ik je vrouwtje verwen? Ik ben geen macho of opdringerig type, met mij kan je ook een normaal gesprek voeren. Mochten jullie interesse hebben, stuur me dan een mailtje en wie weet tot snel!  

Jonge student voor trio/cuckold
try out 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
stelletje of vrouwtje
hoi, ik ben een man van 57, 15*5 geschoren en besneden, 176 en 88kg en een buikje. Ik zou graag in contact komen met een leuk stelletje (jong, oud, gezet of dun) iedereen wil genieten) om samen plezier te maken en fijne momenten te beleven, bi mag maar hoeft niet echt. Kunnen jullie door de dag ontvangen en houden jullie van verwennen en verwend worden, dan kunnen we veel plezier hebben en elkaar bespelen en opgeilen. ik kan alleen in de week door de dag verplaatsen. Als dit ziet zitten om eens wat geils af te spreken, laat gerust wat horen. Een leuke foto mag er steeds bij  

stelletje of vrouwtje
edje 56 jaar Antwerpen - Boom
respect volle man die graag verwend
hallo allemaal ikben op zoek naar koppels leeftijd alle catigorie die respect kennen, hygiene en respect ik ben niet bang voor een verloren handje vd man of ietjes meer maar liever passief of er moet een enorme klik zijn.wat doe ik ook bij koppels de vrouw verwennen terwijl man toe kijkt ook koppels meestal oudere waar er bij de man een probleem is maar er graag bij is doe geen extreem gedoe en foto kan na contact en goed gesprek  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat jullie verwennen
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Zijn er koppels waarvan de vrouw zich herkent in deze omschrijving? Zijn jullie op zoek naar een extra man in de slaapkamer? Dan stel ik me graag kandidaat. We zouden het ijs kunnen breken door te starten met een 4-handenmassage, waarna ik de vrouw een heerlijk intieme likbeurt geef terwijl zijn op haar beurt haar partner oraal verwent. Zelf nog ideetjes? Laat gerust weten! Mijn focus ligt op genot, niet het harde geweld. Zelf ben ik niet-roker, hoger opgeleid, normaal geschapen en intiem getrimd. Ik ben op zoek naar een koppel waarbij de focus op de vrouw ligt, maar ik ben niet vies van een verdwaalde hand. Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat jullie verwennen
Huisvriend 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Goed uitziende huisvriend zoekt koppel 60+
Hallo, Ik ben een goed uitziende man van 53j 185 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een koppel 60+ (die mij kan ontvangen) waar ik de vaste huisvriend mag zijn om elkaar passioneel te verwennen. Indien de man van het koppel bi is heb ik er geen probleem mee met een verloren handje of mondje. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen of sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10