Zoeken naar zonder man

Uw zoekactie voor zonder man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Wie heeft zin in een sportieve, potente man voor trio, gangbang, of ander privéplezier? 1m88, slank gebouwd, donker haar en donkere ogen.Hoge seksdrive en altijd zin in avontuur en nieuwe ervaringen. Indien interesse graag een serieuze mail met eventueel foto terug!  

Wie?
gisteren
HappyHornySingle 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pure, ongeremde, intense sex?
Deze happy/horny single hetero, slank, m79, geen borsthaar, tattoo, groot/fors geschapen zoekt een ruimdenkend, gewoon, tof koppel voor vrouwgericht trio of sex met de vrouw terwijl haar man kijkt.  
gisteren
Bi boy 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge bi man zoekt koppel waarvan de man bi / bi schierig is
Hallo . Ikzelf ben hier opzoek naar dat ene koppel in deze hooiberg . Wat ik zoek is namelijk een vast bi koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is en waar veel kan niets moet natuurlijk . Over mezelf : Ik ben een jonge man 28jr slank/sportief lichaam en heb gbbs .Zelf heb ik al 1 ervaring met een vast bi koppel wat nu afgelopen is daarom deze zoektocht. Hygiene en discretie vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook . Zelf kan ik me vlot verplaatsen wegens ik eigen wagen heb . Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje . Groetjes  
Masseur 38 jaar Antwerpen - Rumst
LUXE MASSAGE !!! Gratis volledig lichaam
In ben een sportief gebouwde leuke man opzoek naar klasse koppel waarvan de man zijn vrouwtje een goed wil laten verwennen . Man geeft zijn vrouw een volledige lichaamsmassage als geschenkje . Hij kijkt toe met biertje of wijntje in zijn hand . Wie heeft er een super mooie vrouw en wil haar laten verwennen !!!  

LUXE MASSAGE !!! Gratis volledig lichaam
S.. 33 jaar Limburg - HASSELT
Man zoekt leuk koppel voor spannende date..
Hallo. Ik ben op zoek naar een leuk, knap en stijlvol koppel dat graag een extra man wilt. Ik sta open voor zowel eenmalig als meermaals (huisvriend?) zolang er maar een goede klik is. Ikzelf ben een 33-jarige man, 1m84, atletische/gespierde lichaamsbouw, goodlooking, opgeleid, verzorgd en discreet. Het koppel dat ik zoek is spontaan, gezellig, verzorgd, slank en stijlvol. Reacties met foto en korte beschrijving van wat jullie zoeken. Jullie krijgen dan altijd een mail, met foto, terug. Groetjes  

Man zoekt leuk koppel voor spannende date..
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen genieten?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien al?  

Naakt samen genieten?
gisteren
Michel 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dames lees effe de adv heb een vraagje. Ik zoek niks ?
Als je als man een adv zet krijg je nooit een reactie. En de reacties die je krijg zijn ofwel fake of grappenmakers. Reageer je als man bij een vrouw dan krijg je nooit antwoord. Dames ligt dit aan ons? Of hoe gaat het bij jullie als jullie een adv zette. ? Wat zijn jullie ervaringen. Wie wilt er eens een mail sturen zodat we erover kunnen praten via mail zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook eens nieuwsgierig naar. Vaak zie ik adv van mannen met kinky wensen. Bestaan er ook vrouwen die kinky perverse fantasieën hebben. En zoja. Mischien durf je die nooit echt te realiseren. Maar zou je intresse hebben om via mail er eens over te praten. Welke vrouw zou eens haar kinky perverse fantasies durven vertellen. En alles wat je me verteld blijft tussen ons. Ik ben heel discreet wat je taboe ook is je mag ze mailen. Wie durft. Ik hoop op leuke dingen te lezen.  
Mike 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
Mischien heb ik vandaag geluk de dag dat ik jarig ben. Ik heb een fantasie. Tijdje geleden moest ik door een verloren weddenschap lingerie aandoen en deze foto. Maken. Maar erna merkte ik dat ik er enorm geil van werd. En sindsdien fantaseer ik erover dat een vrouw (meesteres ) mij haar lingerie aandoet en mij. Een getrouwde hetero man eens als haar slet behandeld. Dat ik jou slet ben en je me gebruikt voor jou genot. Wil ook eens door een strapon genomen worden. Wie maakt deze fantasie waar Welke vrouw durft dit aan of lijkt dit opwindend. Een koppel dat mij wilt gebruiken voor hun sexuele lusten mag ook reageren. Wie is serieus. Heb al zoveel fake reactie gehad. Afstand speelt geen rol en leeftijden ook niet. Bij klik kan vaker. Zoek wel discreet ben geen single man. Wie o wie maakt me verjaardag perfekt met een leuke reactie  

Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
gisteren
Max 54 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Ontmoeting op het strand
Hoi, ik ben deze week aan zee. Welke vrouw of koppeltje heeft zin in een ontmoeting op het strand om dan te kijken wat er verder kan? Ik vraag wel een ding: blousje zonder bh onder. Daar kick ik geweldig op. Ben vijftiger die zich jonger voelt, gezond en erg hygiënisch is, vlotte babbel maar geen praatjesmaker. Een gewone man, zeg maar. Maar een die mee is met alles en vol fantasietjes zit. Proberen we donderdag overdag of 's avonds? xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10