Zoeken naar wil rijk

Uw zoekactie voor wil rijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zin 42 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Welk travje wil hier mee spelen
Ik ben zot van lekkere vrouwelijke travjes die zin hebben om te spelen . Ik zelf ben niet onknap 42j normale biman intiem kaal en heel verzorgd , op zoek naar lekker travje . Ik pijp en rim heel graag en zal je ook wel lekker neuken , alkes kan niets moet met wederzijds respect . Ik kan discreet ontvangen maar kan ook verplaatsen +- 30 km van mij , wie voelt zich geroepen grtjs  

Welk travje wil hier mee spelen
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Julie 38 jaar Limburg - Maaseik
CD/Travje zoekt leuke man
Hoi, Ik ben Julie een CD/Travje. Mijn stats zijn 191 87 17. Ik ben op zoek naar een man die mij kan ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen om samen lekkere seks te hebben. Ik zoek een daddy die me zo op regelmatige basis kan ontvangen. Ikzelf gedraag me vrouwelijk en wil dan ook zo behandeld worden. Mijn pik is bijzaak tenzij ik deze zelf aanbied. Ik ben vooral een gever die jouw pik zal plezieren. Pijpen doe ik heel graag, lekker lang en diep. Verder hou ik van kussen, tongen, je rukken, me laten rimmen, 69,.... Als je lekker hard bent dan bied ik je mijn gaatje aan, het liefst zit ik cowgirl maar alle andere standjes mogen zeker ook. Wanneer je spuit bepaal jij zelf waar je klaarkomt, al neukend, over men kontje, over gezicht, in men mondje... Ik slik je zaad door. Poppers zijn altijd geil. Woon jij in mijn regio? Ben je discreet en kan je ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen? Kan je je vinden in wat ik zoek? Stuur me dan een berichtje.  

CD/Travje zoekt leuke man
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpdate
Hey ben bi 59j wa komt deze nm naar zavelput in beveren leie wie wil sex ik ga daar straks fietsen  

Pijpdate
FullCD 44 jaar Limburg - Ham
Vrouwtje met extra
wie wil me neuken. graag een mannelijk type. ik ben een geil vrouwtje  

Vrouwtje met extra
Nieke 43 jaar West-Vlaanderen - Waregem 0475707384
Geile transslet
Hi wie wil er dezee zeer geile trans es hard neuken? Ik ben in voor alles en zeeeeeer onderdanig. Maak van mij u totaalslaaf en ik doe alles wat u maarwil wanneer umaar wil.  

Geile transslet
Chantal 45 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sexy milf travje
Heel klassevol, stijlvol sexy wil ik graag uw milf-travje zijn. Ikzelf ben slank, mooi lichaam - volledig onthaard, sexy well dressed en op zoek naar een date met een eerlijke man - top …graag voor vast indien klik… Dikke kus - voor vanavond en morgen - kan ontvangen en verplaatsen  
Tom 53 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Biman zoekt travje voor een geile date.
Ik ben een biman van 53 en ik ben op zoek naar een travje in de regio Tielt, Roeselare, Torhout, Oostkamp. Ik hou van knappe en sexy travjes. Ik ben versa dus als je zelf wil neuken, kan dit. Dit is wel geen must. Liefst iemand die kan ontvangen of die eventueel op kamer durft te gaan. Laat jullie maar horen meisjes.  
Curious str8 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wil graag gepijpt worden, maybe more
Ik wil goed gepijpt worden, liefst meermaals. Geen ervaring met mannen. Hoe jonger/vrouwelijker hoe liever, geen vieze oude mannen.. TV/cd zeker welkom. IN WVL, jij ontvangt! Reactie met foto en gsm nummer, verder contact via Whatsapp. Discretie & hygiene gevraagd & gegeven.  

Wil graag gepijpt worden, maybe more
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Tom Zoekt
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet (geen baard/snor), draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Zoek iemand voor meerdere keren en om ook verder op te bouwen. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik verplaats ik in antwerpen, limburg en vlaams-brabant en oost vlaanderen.  

Tom Zoekt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10