Zoeken naar alles kan bijna

Uw zoekactie voor alles kan bijna leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hoer/sexslaaf 63 jaar Antwerpen - Rumst
Onderdanige hoer/sexslaaf zoekt eigenares/meesteres of wugenaar/meester
Jonguitziende zestig er en zeer onderdanig en gehoorzaam ben op zoek naar rrn eigenares/meesteres of eihenaat/meester om mij af te richten/opleiden tot zijn eigendom en behandeld worden als zijn hoer/sexlaaf oor gebruik en mij laten uitlenen aan andere dominante vrouwen of mannen. Bondage, kuisheid liercings door m9in twpels, lul en kont werken als slaaf. Ik heb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ik woon alkeen en kan alle dagen ontvanfen. Ook kan ik mij verplaatsen.  
HeerP. 63 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Heer zoekt dame, slet, meid of cuckold
Je hebt begeleiding nodig of behoefte om de teugels uit handen te geven. Je zal je moeten uitkleden, leren kussen zoals het kan, je lichaam zal geprikkeld worden, je grenzen verkend. ben je braaf wordt je verwend, ben je stout krijg je de nodige tikken. bij een langer durende relatie krijg je kleding en gedrag voorschriften. ben je loops krijg je kuisheids piercings. Je kan verplaatsen of ontvangen regio . Begint het te kriebelen, stuur dan een bericht van meer dan 2 lijnen met wat je verlangt en een foto. Geen mannen alleen aub.  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt dit. Lees even de adv aub
Je bent of single of getrouwd. En je mist spanning in je leven. Net zoals ik. Je houd ervan mannen beetje uit te dagen en op te winden. Maar dat durf je alleen niet vanwege je niet wat mannen doen. Wel ik kan je buddy zijn. Samen op terras zitten. Je bent sexy gekleed. Mischien zelfs sliploos. Je merkt dat mannen opgewonden worden en de dames jaloers. Of we gaan sauna en doen daar hetzelfde. Mischien wil je we een gangbang. Kunnen we ook regelen. Welke vrouw zou een spannend avontuur met mij willen aangaan. Dat niet gebaseerd is op platte sex. Maar op erotiek en opwinding. Welke vrouw is serieus en durft de stap te zetten om te reageren. Ik ben geen single man. Dus zoek iemand discreet. Je geheim is daarom ook veilig bij mij. De afgelopen twee weken heb ik genoeg fakers gehad. Zelfs iemand die me op terras liet wachten zonder op te komen dagen. Dus ik kijk nog altyd uit naar die ene serieuze vrouw  
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen en zit geblinddoekt met je kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je laat je onderdanig afmelken. je bent geil, proper en discreet en je hebt een mooie flinke rechte pik. tepelgeil is pluspunt. als het klikt kan het voor meerdere keren. kandidaten graag een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 30 km.  
Nylonfan 53 jaar Noord-Brabant - Woensdrecht
Onderdanige keuring
Bij deze ben ik op zoek naar een vrouw die mooie benen heeft en die deze gehuld in nylonkousen met daaronder een hakje over mij wil lopen, staan, keuren. De benen tegen mijn hoofd zodat ik haar kan voelen en ruiken, de hakken eens op mijn lichaam zetten, me teasen zonder dat ik zelf iets mag doen. Wie o wie zou dit eens een keer willen doen met deze man die zelf soms amateur cd is.  
max 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
echte huisslaaf zoekt meester/es
Ik ben een echte huisslaaf opzoek naar een echt meester/es die wel kan ontvangen om daar echt klusjes te doen of straf te krijgen, maar ook mijn meester/es verwen of bedien. gelieve enkel te reageren bij echte interesse groetjes max  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Heer P 63 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Heer P. heeft plaats voor een dame, meid,slet of cuckold
Je hebt begeleiding nodig of behoefte om de teugels uit handen te geven. Je zal je moeten uitkleden, leren kussen zoals het kan, je lichaam zal geprikkeld worden, je grenzen verkend. ben je braaf wordt je verwend, ben je stout krijg je de nodige tikken. bij een langer durende relatie krijg je kleding en gedrag voorschriften. ben je loops krijg je kuisheids piercings. Je kan verplaatsen of ontvangen regio . Begint het te kriebelen, stuur dan een bericht van meer dan 2 lijnen met wat je verlangt en een foto. Geen mannen alleen aub.  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10