Zoeken naar dezelfde discretie

Uw zoekactie voor dezelfde discretie leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek onderdanig koppel waarvan vrouw ruime kut heeft
Nette, goed uitziende ietwat dominante man, 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een onderdanig koppel (of vrouw alleen) waarvan de vrouw er van houd of van droomt om na passende voorspelletjes haar kut (indien gewenst, ook anaal) langzaam maximaal te laten oprekken (man kijkt toe). Jullie kunnen ontvangen (of hotel) om vrijblijvend af en toe overdag af te spreken om haar te laten genieten van deze ultieme ervaring(en), alles volgens afspraak met respect voor haar wensen. Zij (jullie) houden van "stoute" dingen en weet wat ze wil, bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Ikzelf geniet er van om een vrouw hiervan te horen en zien genieten, Hygiene, safe (oprekken/fisting uitsluitend met handschoen) en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Meer info na je eerste reactie met foto als het kan? Tot snel, je krijgt er geen spijt van. Fakers niet welkom.  
19 dagen
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Eenbdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
20 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
matias 57 jaar Antwerpen - Brasschaat
Onderdanige pijp- en neukslet
...voor oraal en anaal misbruik en vernedering door golden shower, spanking, milking, pegging... kan zelf niet ontvangen...discretie gevraagd en geboden. Ben zelf bi, 185, 90, 14...besneden en intiem kaal...  

Onderdanige pijp- en neukslet
23 dagen
Lucas 54 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zakenman wil zijn schaamhaar laten scheren
Ik wil graag mijn schaamhaar laten scheren. Ik krijg hier een enorme kick van. Mag een dame, man of koppel zijn. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd niet belangrijk. Eventueel op regelmatige basis. Zowel mijn ballen, penis, anaal,....Verdere seksuele handelingen zijn niet noodzakelijk maar wel bespreekbaar. Enkel reageren met serieuze intenties.  
24 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G cup gezocht
Ben dus opzoek naar een vrouw met zware borsten. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Streng 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stoute meisjes verdienen....
Ben jij die ondeugende studente, jongedame, die straf kan gebruiken. Gewoon, zoals een stout meisje, over de knie voor een welverdiend pak slaag op jouw mooi ronde billen. Ik spank vooral met de hand maar als je echt stout bent geweest krijg je ook nog extra slagen met een instrument. Ik zoek zeker geen sex. Discretie vanzelfsprekend.  

Stoute meisjes verdienen....
Sounding slaafje 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Deep Sounding
Gezocht: Meesteres, Koppel, Meester die ervaring heeft in sounding. Ik ben een pijn en lust slaafje en heb net een set sounds van 30cm aangekocht. Wil wil deze op mij uitproberen? Waar mag deze slave plaats nemen op de onderzoekstafel met benen wijdt open. De sounding kan gerust uitgebreid worden met electro en of prostaatmilking. Uiteraard beslis jij wanneer en hoe er eventueel mag worden klaar gekomen. Een dame mag gerust ook gouden vocht laten proeven. Ook andere voorstellen zijn zeker welkom. Zelf ben ik een versa bi boy, steeds fris gewassen en intiem geschoren. Discretie en hygiëne zijn een must. Ik ben en niet roker en kan vlotverplaatsen. bi slaafje  

Deep Sounding
26 dagen
Pervers 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Perverse man zoekt dame voor plas sessies. Ik ben gever
Welke same Kan genieten van onder geplast te worden, ook tijdens penetrative gevuld worden. Ik kan vrij ontvangen en verplaatsen, heb ruime ervaring en doseer goed. Ik ben plas gever en zoek dame die ook van perverse sex houdt. Enkel doensters die willen afspreken. Discretie gewaarborgd.  
Kris 45 jaar Limburg - Beringen
Groot geschapen man voor haar te verwennen!
Ik ben een grote man met niveau en 19cm geschapen die haar graag intens en langdurig wil laten genieten. We laten alles lekker ontspannen op ons af komen. Na wat rustig kennismaken, neem ik zachtjes aan wat innitiatief en breng haar volledig in de juiste stemming om er ten volle van te genieten. Man mag aanwezig zijn. Hygiëne en discretie geboden. Laat het me weten en zelfs deze avond kom ik graag naar jullie toe. Door de week kan ik ook door de dag. Graag regio en wat info over jullie.  

Groot geschapen man voor haar te verwennen!
  1   2   3   4   5   6