Zoeken naar meester haar

Uw zoekactie voor meester haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alissa 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
30 jarige trans meid voor dominante meester
30 jarige onderdanige 100% bottom onbehaarde transmeid 1m78 70kg lang haar en kleine borstjes zoekt dominante meester voor opleiding tot slet. Geen interesse in onderdanige/switch mannen of vanilla sex. Ik ben nieuwsgierig en sta voor veel open voor de juiste dominant. Interesse? Stuur me een berichtje met je stats, foto(moet niet herkenbaar), info waar je zelf naar op zoek bent, kinks en een geil voorstel voor een eerste date? Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen. Misschien tot snel xx kinks: Lingerie, sex bioscoop, outdoor, toys, chastity / Kuisheidskooi, hoer, slet, opleiding, gangbang, trio, vastbinden / bondage, blinddoek, pooier, opdrachten, vernedering, fotoshoot, filmen, cuckold, CNC, uitlenen, gloryhole, sissy, casting, en open voor meer. (geen antwoord=geen interesse. alle geile voorstellen krijgen een antwoord.)     

30 jarige trans meid voor dominante meester
10 dagen
Meester B. 54 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Meester zoekt Slut-Vrouw .
Welke Slut Vrouw wacht geknield en geblinddoekt op haar meester . Meester zal je lekker doen genieten ,soft of hard . Stuur rood voor hard , stuur groen voor soft. Meester zoekt Slut in jartellen of latex , naakt mag ook . Glad kutje gevraagd , of je zal eerst glad geschoren worden door mij voor we de sessie beginnen . Genot,voorspel ,likken,...de rest vertel ik je via een bericht . Wie het woord Slut kent hoeft eigenlijk weinig woorden te weten om te begrijpen wat komen zal . graag zelf kunnen ontvangen wat dan ook de uitdaging is om mij als Meester bij je thuis te kunnen ontvangen . Ook voor beginners ! Ingelmunster en omstreken ! M.B.  
10 dagen
Bert 53 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi-slaaf zoekt Meester of meesteres
Zoek een meester of meesters die mij een goede opleiding wil geven om aan al uw wensen te voldoen. Uw wensen zijn mijn bevelen  
10 dagen
MR. 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester zoekt sletje
Hallo welke vrouw 18+ wil graag eerste kennismaking met SM? Ik heb momenteel terug wat tijd om een slaafje op te leiden in de wondere wereld. Strikte afspraken met stopwoord worden gemaakt. Kernwoorden:gehoorzaamheid,blinddoek,bondage,gagbal,billenkletsen,...  
10 dagen
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
Alex 24 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Student sissy slave
Hey, ik ben een 24 jarige student die graag wilt experimenteren! Ik ben opzoek naar een meester of meesteres die me wilt domineren! Ik sta op voor heel veel dus ik ben al benieuwd naar wat jullie met me van plan zijn! Hoe kinkyer hoe geiler en ik hou ervan vernederd te worden! Stuur me effe een berichtje bij interesse!  

Student sissy slave
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een meester of meesteres bdsm
Wat ik graag heb bij de bdsm is Sounding in mijn penis, godes in mijn kont, cravache op mijn penis en ballen, cum controle, Electroschock op mijn ballen en penis, Stretching van de ballen.kan niet ontvangen juist verplaatsen tussen 8 uur en 17 uur savonds  

Zoek een meester of meesteres bdsm
Sounding slaafje 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Deep Sounding
Gezocht: Meesteres, Koppel, Meester die ervaring heeft in sounding. Ik ben een pijn en lust slaafje en heb net een set sounds van 30cm aangekocht. Wil wil deze op mij uitproberen? Waar mag deze slave plaats nemen op de onderzoekstafel met benen wijdt open. De sounding kan gerust uitgebreid worden met electro en of prostaatmilking. Uiteraard beslis jij wanneer en hoe er eventueel mag worden klaar gekomen. Een dame mag gerust ook gouden vocht laten proeven. Ook andere voorstellen zijn zeker welkom. Zelf ben ik een versa bi boy, steeds fris gewassen en intiem geschoren. Discretie en hygiëne zijn een must. Ik ben en niet roker en kan vlotverplaatsen. bi slaafje  

Deep Sounding
11 dagen
Neukhoer sexslaa 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukhoer/se,slaaf zoekt meesteres/meester om mijn pooier Re worsen.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ben door mijn vorige eigenares/meesteres afgericht als neukhoer en zijbwas mij. Pooier. Zij zocht klanten voor mij. Ik was haar eigendom.bia speciaal kintrakt. Ik zoek nu een meesteres vrouw trav/ts om haar eigendom te worden en mijn pooier te worden een meester als pooier kan oik en zijn eigendom zijn. Ik heb kleine tieten en wil opnieuw Afgericht worden. Ik woin alleen en kan alle dagen ontvangen.  
11 dagen
Meester o 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Meester o heeft terug tijd voor een slavin
Hallo, ben zeer verzorgde meester en heb terug de tijd om een dame te verwennen. Heb je geen ervaring in de sm wereld maar je zou het graag eens ervaren, geen enkel probleem we zoeken samen naar de gepaste sessie, heb je al ervaring of fantasien, ik laat deze uitkomen. Ook rollenspelletjes, sm keuring, volledig lichaamelijk onderzoek of gyno onderzoek kan, dit alles in een rustige hygienische huiselijke sfeer. Welke dame droomt ervan om een meester te dienen?? Laat mij weten wat je graag zou willen en ik zorg ervoor dat jou behoeftes uitkomen. Alleen voor dames en koppels. Ik kan ontvangen en verplaatsen tijdens de week overdag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10