Zoeken naar belang*

Uw zoekactie voor belang* leverde 86 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Thijs 56 jaar Antwerpen - Mol
Date gezocht
Hallo dames , Ik ben op zoek naar een leuke geile date tegen vergoeding Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo belangrijk en goede klik zou fijn zijn. Reageren liefst met foto en wellicht ontmoeten we elkaar snel in een hotelletje of privé sauna. Groetjes Thijs  
14 dagen
Jan 51 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Grote silicone borsten
Al lang fantaseer ik er over om sex met een vrouw met zeer grote silicone borsten (D, E of groter). Ik zoek geen pro of zogenaamde amateur, wel een leuke dame die de fantasie heeft om zich eens te “verhuren”. Indien het klikt sta ik open voor regelmatig contact. Leeftijd is niet belangrijk. Ik geef mooie vergoeding in functie van de mogelijkheden. Afspreken kan tijdens de kantooruren. Zelf ben ik 50, sportief, 1.75m groot, 78 kg, donker blond en soa clean.. Indien interesse hoor ik graag wat van jou met foto en info over jezelf.  
Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Ik ben op zoek naar een leuke studente of vrouw om een gezellige afspraakje mee te hebben. Ik heb dan wel een hoog libido maar ik ben niet iemand die zomaar met eender wie naar bed gaat dus ik probeer via deze weg iemand te vinden waar ik echt een klik mee heb, zowel op persoonlijkheidsvlak als seksueel vlak. Leeftijd is wat mij betreft onbelangrijk. Ik hou het graag heel discreet omwille van mijn persoonlijke leefomgeving vandaar dat ik niet zomaar foto’s van mijn gezicht zal delen. Als je interesse hebt en je aangesproken voelt kan je me een mailtje sturen met een foto van jezelf zodat ik al een eerste indruk van je kan waarnemen. Als dit positief is volgen er ook foto's van mij. Groetjes en wie weet tot snel x x  

Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
14 dagen
fun4all 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste side-kick gezocht
Hallo, ik ben een sportieve, slanke hoog opgeleide 40-er op zoek naar spanning en avontuur. Ben jij een slanke, verzorgde jonge dame (21-50 j) die wel in is voor een spannende seksuele relatie waarbij we elkaar grenzen aftasten? Stuur dan zeker een berichtje. Koppels mogen ook reageren met een voorstel, ben wel niet bi-georiënteerd). Indien het klikt is het de bedoeling om regelmatig af te spreken. Vergoeding wordt voorzien en is onderling te bespreken. Discretie en niveau is belangrijk.  
15 dagen
Ian 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek vrouw voor een intieme scheerbeurt
Hallo, zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven. Bij het geven van de scheerbeurt moet de vrouw wel naakt zijn. Figuur van de vrouw is niet zo belangrijk. Ze moet me wel kunnen ontvangen. Vergoeding is mogelijk na overleg. Als je dit wil doen en eerlijk en betrouwbaar bent, dus geen faker of mij naar een website verwijzen. Contacteer me dan vlug. Grts Ian  
15 dagen
Jonge man 29 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Voor vandaag
Welke vrouw of koppel doet er een spannend en concreet voorstel voor deze namiddag? Hoe zie ik eruit? 1m82, slank, bruin haar, intiem glad geschoren. Ik hecht veel belang aan veiligheid en discretie. Stuur mij een voorstel en foto, zodat we gemakkelijk en snel kunnen afspreken. Een foto van mij kan dan ook volgen. Hopelijk tot straks!  
15 dagen
Gevoelsmens 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Ik ben een gevoelige en zachtaardige man van bijna 60. Door ziekte van mijn partner is de intimiteit in mijn relatie de laatste jaren vrijwel afwezig. Maar ieder mens heeft toch behoefte aan liefde en intimiteit? Daarom zoek ik langs deze weg, naar een fijngevoelige dame die ervoor open staat om af en toe af te spreken voor respectvolle, zachtaardige en intieme momenten. Voor mij betekent intimiteit niet onmiddellijk seks maar eerder een nabijheid van de ander, een diepere connectie, een gevoel van genegenheid en affectie, wat tederheid, een contact van vel tegen vel, mijn zachte hand op jouw borst, een zoen op je blote buik. Ik zou dus graag een hartelijke en liefdevolle dame willen ontmoeten voor een langdurig contact. Belangrijk: respect, openheid, warm, liefdevol, discreet, enig niveau en niet-rookster. Een vergoeding is hierbij bespreekbaar. Graag een berichtje als je ECHT denkt te begrijpen wat ik zoek. Liefdevolle knuffel  
15 dagen
Bart 28 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
Opzoek naar een spannende date!
Beste, Ben jij leuke dame of koppel die wat spanning mist in u leven? Die graag eens lekker en spannende tijd beleeft. Dan kan jij me hopelijk helpen. Ik ben opzoek naar leuke persoon dame of koppel. Die komende woensdagochtend vrij is. Je bent tussen de 25-45j. Normaal gebouwd en hygiëne is belangrijk. Ik word in het begin van de date geblinddoekt voor een heerlijke massage… om het extra spannend te maken. Daarna draaien we de rollen om 🙃….. waar veel mogelijk is. Ik zelf ben een sportieve jongeman van 29j, die kan ontvangen. Deze date krijg je een leuke vergoeding van 300 euro voor. Je reageert met woordje uitleg over jezelf met een bijgevoegde foto.  
16 dagen
Meneer 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Alleenstaand en onderdanig gezocht
Ben jij een alleenstaande vrouw/studente die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Indien ja, reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang, wel eerlijkheid !  
16 dagen
Sofie 27 jaar Limburg - Maaseik
Leuke meid zoekt date
Goedemiddag! :-) Ik zoek voor vanavond nog een date met een leuke en zeer verzorgde man. Ik ben zelf een goedlachse, slanke en aantrekkelijke dame van 27. Discretie is heel belangrijk daar ik niet volledig vrij ben. Ik zoek een man tussen de 30 en 50 die er zelf zeer verzorgd en toch wel aantrekkelijk uitziet, iemand die graag een deftige vergoeding aan mij wilt overhandigen van toch wel 500 euro. Graag een reactie met een foto van jezelf en wat je graag zou willen doen + de vergoeding. Het liefst kan je vanavond op hotel (of een andere leuke plaats) in Limburg afspreken. Gelieve geen 20 mails op en af te sturen, ik zou graag vanavond afspreken. Intiem (zonder discussie mogelijk) MET condoom. Tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9