Zoeken naar naar sub

Uw zoekactie voor naar sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanna have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spontane date met stijlvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke afspraak
Hallo, ik ben een vriendelijke man van 29, 1m93, slank gebouwd en verzorgd uiterlijk. Ik ben op zoek naar een leuke dame tussen 25 en 55 jaar. Uiterlijk maakt niet echt uit, dit omdat ik me aangetrokken voel tot zeer uiteenlopende types. Wat verwacht ik van jou, je hebt een zacht karakter, je wilt graag een leuke afspraak, seksuele wensen zijn te bespreken. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Financiële vergoeding voorzien, ook kan ik me makkelijk verplaatsen. Heb je nog vragen contacteer me maar!  
Matthias 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Meisje gezocht die me haar borsten toont
Hallo, ik ben een 37 jarige goeduitziende man en op zoek naar een enthousiaste (jonge) vrouw die me haar borsten wilt tonen. In ruil mag je m'n besneden penis zien als je dat opwindend vindt :) Niet teveel poespas, gewoon afspreken en doen. Interesse? Contacteer voor meer info.  
geert 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar vrouw/meid
Hallo,ik zoek hier een vrouw die mij eens oraal wil verwennen eventueel in de auto of bij mij of jou thuis. Als je intresse hebt reageer met wat info. IK ben een slanke en verzorgde man.  
Mr discreet 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Amateur dame voor massage gezocht
Ik ben een hoger opgeleide, discrete en respectvolle man van 42j, 1m74, 73 kg, slank, weinig beharing, kort bruin haar, normaal voorzien. Ik ben op zoek naar een amateur dame die op een respectvolle manier een centje wil bijverdienen, door me op regelmatige basis eens een massage te geven. Liefst langere termijn, waarbij vertrouwen en discretie belangrijk is. Intiem is niet nodig, maar wel mogelijk indien gewenst. Wel massage in lingerie geven. Liefst ben je jong en slank, maar ik geef iedereen een kans. Je kan ontvangen of discreet verplaatsen, overdag in de week tss 8u en 16u. Ideaal voor een beginnende amateur dame of juffrouw die discretie belangrijk vind. Prijs komen we wel overeen, afhankelijk van wat kan.  

Amateur dame voor massage gezocht
Celine 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag weer beschikbaar
Hey! Vandaag ben ik terug voor even beschikbaar! Van 9u tot 14u, wil jij een date met me? Stuur dan snel een mailtje, ik kijk er alvast naar uit.  

Vandaag weer beschikbaar
Dieter 41 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Easy cash
Ik ben op zoek naar een leuke dame die zou willen langskomen om lederen kleding en laarzen voor mij aan te trekken. Goede verdienste!  
Anoniempje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Hey lieverds. Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een lieve vlaamse grote verzorgde meid van 194 groot, voorzien van een c cup. En intiem kaal is. Ben je een deftige nette klassevolle man opzoek naar een oprechte lieve gfe? Dan ben je bij me aan het juiste adres.Een babbel,knf,intiem zonder extremen, pijpen kan zonder cd. Intiem met Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Geeft dit berichtje je intresse gewekt? Mail dan voor meer info. Geen marginale toestanden! Graag had ik ook een foto van je gezien... Zonder spreek in niet af. Mss tot snel Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk.  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Sam 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke vrouw
Hey, ik ben zelf een slanke man van 27 en al een tijdje single dus 'het' mag nog wel eens. Dus daarom opzoek naar een slanke vrouw tot 40j voor een afspraakje. Ik heb hier zelf nog niet veel ervaring in (afspreken voor seks), dus graag iemand open en sociaal. Ik zou willen afspreken bij mij thuis in Turnhout. Verdere dingen zoals vergoeding en wat er kan en niet kunnen we altijd nog bespreken. Hopelijk krijg ik een leuk berichtje! En tot snel mss!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10