Zoeken naar ontvan*

Uw zoekactie voor ontvan* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een normale vrouw geen prof en zoek een geile date. Ik spreek ni met iedereen af ben heel selectief omdat ik dat ook niet veel doe! Alleen concrete voorstellen van respectvulle mannen! Cardate ofzo ik ontvang niet,en kan me ook niet verplaatsen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
David 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor wie geïnteresseerd is...
Ik ben op zoek naar (al dan niet dominante) eigenaars van voetjes die graag aanbeden worden (in de ruime betekenis) en geen schrik hebben om mij letterlijk onder de voet te lopen of te gebruiken als een deurmat. Nog even vermelden dat ik niet zelf kan ontvangen en iedereen boven de 18 mag reageren (individu/koppels). Ik sta open voor bijkomende eisen als onderdanige.  
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 42 die ontvangt tijdens de schooluren. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik niet zonder condoom, pijpen kan zonder. Ik wil lekker samen genieten maar het doel is dat jij geniet. Ik ontvang zowel mannen, vrouwen als koppels. Voor vrijblijvende info of prijzen stuur me een mailtje. Misschien tot later.  
10 dagen
Simon 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke zachtaardige dame komt straks langs?
Hey! Achter dit zoekertje schuilt een spontane, elegante en hoogopgeleide jonge man. Sportieve look, bruin haar, groenbruine ogen en intiem volledig kaal en glad. Voor vanavond zoek ik een sensuele dame (leeftijd speelt geen rol) die zin heeft om mij heel zacht oraal te bevredigen. Niet meer, niet minder. In ruil daarvoor krijg je een heel mooie cent. Discretie gevraagd en geboden. Alles gebeurt volgens jouw wensen. Ik ontvang je in een zeer verzorgd kader in een residentiële wijk. Tot vanavond?  
10 dagen
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek een geile date. Alleen concrete voorstellen door respectvolle mannen ik verplaats me niet en kan niet ontvangen. Cardate ofzo :) ,geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
10 dagen
Abc 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: spontane dame gezocht voor soft erotisch contact
Hoi, vanavond ontvang ik graag een open minded dame die zin heeft om op een leuke manier een centje bij te verdienen. Geen intien contact, enkel handmatig/oraal. Ik ben een knappe, sportieve man van 1m81, 65kg en intiem glad geschoren. Ik ontvang in een verzorgde omgeving, ben vrouwvriendelijk en vlot in de omgang. Tot vanavond?  
10 dagen
Gespierde m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame voor full body massage
Ik zoek dame die full body massage wil geven. Die kan ontvangen & niet te ver uit de buurt. Dit voor gespierde man verzorgd. Massage,prostaat massage,hand of oraal kan. Maar die opensta van haar ook aan te ramen. Die mij dwingd soms van borsten te likken,of dwingt van haar oraal te bevredigen,plus punt na squirt of pls. Liefst normale prijs. Want zou regelmatig basis willen doen. Meschien na goede band ofzo,waar meer kan. Liefst ook hygenis & discreet zijn. Mail mij en laat horen wie je bent,hoe je ziet. Tot snel  
11 dagen
Mollige dame 33 jaar Antwerpen - Duffel
Mollige dame
Heel mollige jongedame van midden de dertig, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom. Ontvangen best op hotel. Meer info via mail.  
11 dagen
Pascal 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Niet onknappe man ontvangt graag een dame die wekelijks langskomt
Niet onknappe man 48j, mag gezien worden, slank, sportief en groot maar bovenal ultra verzorgd en netjes. Graag een leuke dame die in het leven staat (relatie of gehuwd geen bezwaar), maar slaapkamer een sletje van jewelste. "Geil met stijl". Uiteraard voorzie ik een fvg. Graag een uitgebreide voorstelling wie u bent, wat u zoekt en het waarom. Een fotoke doet wonderen. Dit krijgt u van mij op retour. Welke open dame durft mijn sletje te zijn? Shooot;P  
11 dagen
Lucas 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zoekt meisje/dame die actief is id erotische sector voor een vaste relatie
Ik ben op zoek naar een meisje/dame die actief is in de erotische sector voor een normale relatie. Niveau gevraagd en geboden. Het is niet evident om als meisje dergelijke job te combineren met een normale relatie. Voor mij totaal geen probleem integendeel. Ik krijg een enorme kick van dergelijke relatie. Ben je een escort-dame, doe je privé ontvangst of gangbangs,...allemaal geen probleem. Je mag van mij deze job altijd blijven uitoefenen en ik zal je hierin voor de volle 100 % steunen. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Gelieve enkel te reageren als je deze advertentie goed begrijpt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10