Zoeken naar wat zoek

Uw zoekactie voor wat zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Valentino 51 jaar Limburg - HASSELT
Date gezocht voor vrijdag 7/6 met meisje/vrouw
Zoek een date voor vrijdag 7/6 met meisje/vrouw , geen pro , maar type huisvrouw/girl next door , volslank mag zeker. Een uurtje of 2 van elkaar genieten van een fijne sexdate. Met respect voor elkaar. Financiële vergoeding in overleg.Indien gewenst is dit natuurlijk voor herhaling vatbaar .. Ik ben een man/52/verzorgd/Belg. Tot vrijdag ...  
anal-love 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek open minded dame
Hoi! Ik ben een hoogopgeleide slanke man met een sportief lichaam en heb een voorliefde voor mooie kontjes en anale seks. Ik ben op zoek naar een leuke dame die wil experimenteren, op jouw eigen tempo, tegen een zeer goede vergoeding in ruil  
Looking4You 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuker geile Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hallo, ben jij een leuke spontane geile zeer Open-minded vrouw? Hou je van heerlijke geile sex en wens je daar ook voor betaald te worden? Kan jij ontvangen bij jou thuis in Aalst of hele korte regio? Regio Aalst, hofstade, Moorsel, baardegem, Affligem.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man en goed voorzien. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook verdere info wat zoal kan en niet en uiteraard meer info over je prijzen. 200% no fake en 200% discretie geboden en gevraagd.  
Gus 36 jaar Antwerpen - Retie
Spannende pijpbeurt $.
Ben jongeman van 36, 1m78, slank, donker haar en een ferme pik. Zoek een leuke dame met slank tot normaal postuur die het spannend vind om af te spreken voor een betaalde pijpbeurt. Je leeftijd en afkomst spelen geen rol, rijper ook welkom! Wel discreet in het contact.. Geen man of stel aub. Gus.  

Spannende pijpbeurt $.
Sam 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Hey, ik ben een vriendelijke jongen van 26jaar, slank, niet roker en verzorgd. ben jij een studente of vrouw die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbel, een goede knuffel en natuurlijk ook passionele seks. Ik kan niet ontvangen, dus jij liefst wel, of we regelen iets anders om af te spreken. Dus dames laat maar iets van jullie horen, een foto is altijd welkom, ook leuke voorstellen ;). Hopelijk ben jij deze aangename vrouw die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Remo 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas 0474289874
Zoek huisvrouwtje 50+ in het waasland
Welk huisvrouwtje 50+ ontvangt of komt langs in het waasland en laat haar naakte lichaam zien en mag ik haar kietelaar masseren enz liefst voor regelmatig uiterlijk niet belangrijk sms bel of email je prijs of voorstel altijd van harte welkom grtjs  

Zoek huisvrouwtje 50+ in het waasland
Stinnie 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Toekijken
Ik ben een 40 jarige man en zoek een vrouw die wil toekijken hoe ik met mezelf speel. Jij hoeft enkel te kijken. Leeftijd is niet belangrijk. Mocht het je iets zeggen contacteer me dan maar. We komen er samen wel uit.  
Hot 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hallo, ben jij een discrete geile Open-minded vrouw? Kan jij eenvoudig ontvangen in ovl Aalst? Aalst zelf of hele korte regio van Aalst : Aalst, Moorsel, baardegem, hofstade.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een zeer verzorgde spontane discrete man goed voorzien. Ben op zoek voor pijpdate, vlugger, half uur, uurtje en soms ook langer. Ben jij die verzorgde geile knappe Open-minded vrouw die graag geniet van lekkere sex en er ook wil voor vergoed worden? Tussen 18 en 45 jaar? Dan zoek ik jou. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd regio en foto. Ook graag verdere info van wat kan en niet. Alsook jou prijzen. 200%no fake wie weet tot snel  
Andy 44 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Studente gezocht!
Ik ben op zoek naar een studente die graag wil afspreken en gebeft wil worden. Mijn voorstel is het volgende: afspreken op hotel, een babbeltje, een glaasje drinken, ik kleed jou langzaam uit en bef jou tot jij heerlijk klaarkomt. Geen intiem en of andere zaken. Duur van de date ongeveer anderhalf uur. Vergoeding 500 €. Bij interesse mail en wij spreken verder af.  
Steve 50 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Man op zoek naar heerlijke date
Hallo dames, deze getrouwde, verzorgde man van 51j,zelfstandige, zoekt éénmalige date met een knappe jonge dame.. het type buurvrouw die je niet kan krijgen... Een fantasie is dat je sexy lingerie aan trekt, high heels, stay ups en me binnen trekt, ontdoet van mijn kledij en me heerlijk diep pijpt, terwijl je jezelf verwent.. ik je heerlijk bef en klaar lik om daarna heel passioneel en intens te vrijen.. Geen geclaim..no strings attached.. Wie durft?? Hope to get you!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10