Zoeken naar weet

Uw zoekactie voor weet leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Jimmy 44 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
Welk meisje - dame wil vandaag snel 250 euro verdienen cash?
Welk meisje - dame - milfje wil snel cash 250 euro verdienen vandaag ? Leuke intieme date en wie weet bij klik regelmatig af spreken met elkaar. Zelf een zeer lieve discrete heer good looking lief karakter. Graag reactie met foto en we kunnen discreet afspreken. Welk meisje - dame wil snel geld verdienen ?  
22 dagen
Martin 42 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Op zoek naar een lief volslank single meisje (18+) voor vaste intieme paydates
Ben een zeer respectvolle heer hoger niveau, zelfstandig die op zoek is naar een lief volslank meisje met grote mooie borsten, een meisje dat misschien zich voelt buitengesloten vanwege haar gewicht tov klasgenoten misschien verlegen en weinig of nog geen seksuele ervaring heeft ? Wil erg graag regelmatig afspreken voor (h)eerlijke open intieme seksdates discreet ook als je nog thuis woont discreet en kan je discreet ontvangen. Je bent minstens 18 en niet ouder dan 23 jaar die heerlijk wil seksueel liefdevol verwent worden? Mocht je dit aanspreken neem eens contact met mij op ? Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen en wil vaste intieme relatie discreet opbouwen. Graag leuke foto bijgevoegd. Je zal geen spijt hebben als je reageert en we samen een klik hebben? Waar je woont is voor mij van geen belang.  
23 dagen
Stijn 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Amandsberg
Welke slanke jonge dame tot 45 jaar wil mijn vast onderdanig sletje en ....
persoonlijk vast prive hoertje worden ? Dit bij een zeer gereserveerde zelfstandige internationale zakenman, met eerlijk lief karakter en discreet wekelijks elkaar ontmoeten discreet bij mij thuis met de nodige versnaperingen en de nodige sexy gewenste dress code, en evt overnachten, goede gesprekken en telkens zeer discreet genieten van elkaars lichaam en dit langzaam op te bouwen met elkaar. Meerdere details vertel ik je na je reactie met leuke foto, je bent alleenstaand en kids geen probleem, liefdevol spannend teasen met elkaar en zoveel meer. Ben jij die slanke dame die hier wel interesse in heeft? Reageer eens en wie weet en kan je vandaag al ontvangen hoor. Financieel zal je er zeker niet op achteruit gaan met 2500 euro per maand. Nu is het aan jou .... Liefs  
24 dagen
Dario 33 jaar Noord-Holland - Amsterdam
Modellen Gezocht Voor Videos
Hi! Ik zal om te beginnen even iets meer vertellen over wie ik ben en wat ik doe; Sinds een aantal jaren maak ik bondage/rollenspel gerelateerde video's. Daarnaast heb ik een tijdje geleden één van de oudste BDSM websites van Amerika overgenomen(HCA). Dit gebruik ik nu ook als platform voor mijn eigen content. Ik ben op zoek naar dames met een onderdanige kant die het leuk vinden om mee te spelen in één of meerdere video's. Anoniem is mogelijk. Mocht de samenwerking bevallen van beide kanten ben je ook welkom om een vast model te worden, wat dat betreft kan het dus iets zijn voor de langere termijn.Ervaring is niet belangrijk zolang je gewoon gemotiveerd bent en makkelijk in de omgang. Vergoeding is gemiddeld 750-1000EU, afhankelijk van de duur. Als het een goede match blijkt te zijn dan krijg je natuurlijk nog wat verificatie en achtergrond informatie van mij, zodat je weet dat het 'echt' en veilig is.  
24 dagen
Clau 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Natte slipjes voor een geile man
Hey mannen! Dit is misschien niet wat de meeste onder jullie zoeken, maar bij interesse wil ik graag gedragen strings verkopen. Je mag zelf voorstellen wat ermee moet gebeuren. Afspreken is voor mij een stap te ver, maar omdat ik altijd zo opgewonden ben wil ik graag geile mannen blij maken en wil ik heel graag voor je klaarkomen in mijn slipje (of gewoon dragen, wat U wilt). Wegens hygiëne ga ik deze wel zeker niet langer dan max 2 dagen dragen. Ik zelf ben een midden twintig, slanke en aantrekkelijke dame. Ik stuur geen naaktfoto’s of eender welk andere soort van foto’s, dus vraag daar ook a.u.b. niet naar. Indien gewenst kan ik ook ander ondergoed, kledij of schoeisel voor je dragen, ik sta open voor je verlangens. Moest je het willen mag je me ook altijd laten weten als je het slipje hebt ontvangen en wat je ermee gaat doen, ik vind het namelijk opwindend als ik weet dat je deze tegen je aanwrijft wanneer je jezelf zachtjes aanraakt. Groetjes en wie weet tot snel, geil  
24 dagen
tom 45 jaar Antwerpen - Deurne
welke dame wil eens lekker verwend worden
hoi opzoek naar een leuke tijd met een dame leeftijd 25 tot 55 jaar met liefste een mooie boezem en die van aanpakken weet ik 45 jaar 186 cm blauwe ogen normaal lichaamsbouw tot snel en genieten maar vergoeding in overleg  
24 dagen
Xxx 27 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Jonge vrouw zoekt man voor stiekem afspraakje
Hoi, iemand zin in een vluggertje met condoom? Wil eventueel ook wel een uurtje of twee op kamer (met condoom) maar dan start het bij 300. Ik zoek enkel iemand voor komende dagen en ik hou niet van veel mailen of opdringerige mannen. Ik heb hier zelf niet echt ervaring mee dus wel liefst een niet onaantrekkelijke man met een zacht/begripvol karakter. Hygiëne en discretie zijn daarnaast ook uiterst belangrijk. Graag reactie MET gewone FOTO (zonder foto reageer ik niet), een korte beschrijving, van waar je bent, wat en wanneer je eventueel zou willen doen en tegen welke vergoeding. Zelf ben ik een jonge, normaal/slank gebouwde vrouw van 27 jaartjes jong, niet onknap. Liefst regio Limburg, of bereid zijn om tot Limburg te reizen. Groetjes en wie weet tot snel! Kus  
25 dagen
JohnDoe 37 jaar Antwerpen - Boom
Sugarbaby-like overeenkomst: maandelijkse date, 200 euro, geen penetratie
Dag beste dames. Ik zoek iemand die maandelijks wil afspreken voor de ronde som van 200 euro. Liefst tijdens de kantooruren. Leeftijd 20-40. Wat verwacht ik? Uiteraard respect, discretie en hygiëne. Dat mag je ook van mij verwachten. Qua inhoud van de date draait het voor mij om zachthandig met je lichaam te spelen. Niks vreemd of goor, maar je bent ok met klaarkomen op je lichaam. Penetratie is geen must. Zelf ben ik een hoogopgeleide, deftige Belgische man. Ik ben geen fitnessboy maar ik sport wel regelmatig en ben fit. Stuur bij interesse of meer vragen gerust een mailtje. Mag altijd een (discrete/normale) foto bij, uiteindelijk is dat toch een van de selectiecriteria. Je krijgt er ook van mij. Wie weet tot mails!  
25 dagen
Frederic 45 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Welke 2 (jonge dames) - milfjes (vriendinnen) slank staan open voor vaste trio dates ?
Zeer mooie vergoeding voor beiden, zeer discrete man uit zakenwereld, niet onaantrekkelijk, verzorgd en geschoren, wil bij klik vast elke week evt met overnachting met jullie een vast trio koppel vormen en dit uitbreiden naar etentje samen en teasen en spannende dingen met jullie beleven, ook bi dames welkom, liefst niet alleen man gericht, maar ook samen met elkaar kussen en poesje likken van elkaar. Alles is bespreekbaar ook vrijblijvende kennismaking met elkaar. Staan jullie bijv. als twee milf vriendinnen slank open om discreet elke week een leuke avond/nacht te beleven ? Stuur me een mailtje met leuke foto van jullie en wie weet kunnen we snel eens kennismaken vrijblijvend met elkaar en uiteraard ook altijd zeer vrouwelijk gekleed. Lees je graag in mijn mailbox.  
26 dagen
Sander 34 jaar Limburg - HASSELT
Sugarbaby?
Hallo, mijn naam is Sander. Ik ben een druk bezette zelfstandige waardoor ik geen tijd heb voor een vaste relatie maar ik mis de voordelen ervan wel. Die voordelen hoop ik in een 'vaste sugarbaby' hier te vinden voor 1000 € per maand. Ik zoek dus iemand dat het lieve sexy vriendinnetje wil spelen op seksueel en romantisch/sensueel vlak. Geen extreme of rare toestanden. Met de juiste persoon is dit iets heel spannend. Ik ben vrij specifiek in wat ik zoek omdat ik er ook veel geld voor over heb. Ik zoek iemand tussen de 18 en 33, slank/normaal gebouwd, kleur van haar en huid speelt geen rol. Ik zelf ben een goed ogende, hoger opgeleide, sportieve man (niet-roker). 35 jaar oud en 1m86. Indien je interesse hebt stuur me een bericht met een foto + introductie van jezelf en wie weet gaan we dit spannende avontuurtje snel samen aan.  
  1   2   3   4   5   6