Zoeken naar dezelfde discretie

Uw zoekactie voor dezelfde discretie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Single man 60 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zk lief single of geh vrwtj tss 50-63 jr die een erotische massage bij mij prive en discr wil beleve
Welk lief vrouwtje tussen 50 en 63 jr, die gerust wat mollig mag zijn, wil wel eens of regelmatig een erotische massage beleven, prive en discreet bij mij thuis. Dit kan zowel overdag als 's avonds. Is met echte massageolie. Zowel voor single als nog gehuwd vrouwtje. Is zonder financiële bedoeling, je daarna douchen kan perfect. Ik hou ook enorm van een vrwtje lang te likken enz, heb ook speeltjes enz. indien je graag extra geniet. Welk vrouwtje heeft zin in zo'n deugdoende massage met tal van orgasmes. Hygiëne en discretie verzekerd  
Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Middag fantasietje - CFNM of meer?
Ik heb een fantasietje. Ik zou graag masturberen voor een vrouw en klaarkomen. Jij mag aangekleed blijven. Jij zegt me waar en wanneer ik moet masturberen. Dus eigenlijk een soort CFNM. Maar als je wil of geil ervan wordt mag er ook meer. Alles hangt af van de situatie en hoe we ons beiden voelen. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet zo belangrijk. Laten we samen gewoon een leuke en spannende tijd hebben. Discretie is wel belangrijk! Ik ben 1m82 groot, weeg 79kg en heb kort haar en ben verzorgd. Geef snel een seintje! Zeker als je uit de regio bent!  
eddy 64 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Samen Genieten
Welke dame of jonge dame wil deze namiddag langs komen voor een paar uurtjes puur plezier met alles erop en eraan. Heel discreet en met respect horen ,zien en zwijgen. Heb nog supergoeie uithouding met zalige hoogtepunten. Wil je een vluggertje onder middagpauze ook welkom. Kom maar langs in alle discretie  
passionx 39 jaar Vlaams-Brabant - Meise
fwb uit de ruime omgeving
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
Bas 42 jaar Limburg - Bilzen
Minnares gezocht.
Dag dames, ik ben een niet onknappe man van 42 uit Bilzen. Ik ben op zoek naar een leuke gebonden/gehuwde vrouw om samen spanende tijden te beleven. Leeftijd is niet belangrijk. Ben je de sleur van het dagelijkse leven ook beu? Verlang je ook naar spanning en passie? Laat me dan snel iets weten. Discretie verzekerd.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Goodlooking man 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige vrouw gezocht
Ik zoek een onderdanige vrouw om samen geile avonturen te beleven. Wie durft? Discretie geboden  

Onderdanige vrouw gezocht
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Dit kan ook zo dadelijk bij mij thuis op massagetafel met lekkere olie en mooie muziek. Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien?  

Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Bert 49 jaar Limburg - Beringen
Een goeie babbel
Eerst en vooral wens ik mij te excuseren voor de vele wansmakelijke advertenties. Daar distansieer ik mij volledig van. Een goeie babbel,daar gaat het om, want het gaat toch niet om de seks alleen he! Het gaat om....alles....wat komt...voor de seks. Knuffelen,strelen,zoenen,plagen,je hart luchten met een goeie babbel,aandacht geven en aandacht krijgen, iemand die echt luisterd..daar gaat het om. Friends with benefits. Top Discretie, hygiëne en respect zij0nn mijn prioriteit! Denk je er ook zo over, dan hoor ik graag wat van jou. Knuffeltje,Bert  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10