Zoeken naar extra slank

Uw zoekactie voor extra slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patrick 56 jaar Antwerpen - Wijnegem
Zoek mooie slanke exotische dame voor regelmatig contact
Mooie verzorgde man zoekt een lieve dame , mag exotisch zijn, maar vooral slank , leeftijd 20-45j voor regelmatige afspraakjes in de buurt van Wijnegem. GFE en sensueel staan centraal. Graag voorstellen.  
S.. 33 jaar Limburg - HASSELT
Man zoekt leuke dame voor spannende date..
Hallo. Ik ben op zoek naar een leuke, knappe en stijlvolle dame die graag een leuke date wilt. Ik sta open voor zowel eenmalig als meermaals zolang er maar een bepaalde klik is. Ikzelf ben een 33-jarige man, 1m84, atletische/gespierde lichaamsbouw, goodlooking, opgeleid, verzorgd en discreet. De dame die ik zoek is spontaan, gezellig, verzorgd, slank en stijlvol. Reacties met foto en korte beschrijving van wat jij verwacht is altijd welkom. Je krijgt dan altijd een mail, met foto, terug. Groetjes  

Man zoekt leuke dame voor spannende date..
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Als man is het voor mijn zeer gemakkelijk om klaar te komen, alleen of met een ander persoon. Waar het echte plezier zit, is iemand anders doen klaarkomen. Ik ben op zoek naar een dame die verwend wil worden. Iemand die eerst eens uitgebreid gemasseerd wilt worden - om zo het ijs te breken - om daarna uitvoerig gelikt en gekust te worden op het meest intiemste plekje. Voor de duidelijkheid: ja, ik kan echt wel masseren. Meer is ook mogelijk, maar zeker niet verplicht. Vooral het oraal verwennen van een dame is voor mij belangrijk, aangezien mijn ex daar geen fan van was en dat heb ik echt gemist. Zelf ben ik slank gebouwd, hoger opgeleid, niet-roker en heb een verzorgd voorkomen. Zaken zoals leeftijd en gewicht zijn voor mij niet echt van belang, zolang je ook een verzorgd voorkomen hebt en een gezond libido. Hygiëne en discretie worden, vanzelfsprekend, geboden en gevraagd. Koppels mogen ook reageren om samen de vrouw te verwennen (en ik ben niet vies van een verdwaalde hand).  

Laat je verwennen
Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo kun je ook genieten van goede massage ?
Hey hallo ook zin in leuke massage, maar kun je niet ontvangen door omstandigheden Kids buren man of ..wel ik bied dan een alternatief aan ik heb grote bestelwagen met daarin een massage tafel of luchtmatras zoals je zelf wenst dan ,ik ben een zeer verzorgde man 176 groot slank 76 kg kort zwart haar bruine ogen zeer sociaal en respectvol, discretie en hygiëne draag ik hoog in de vaandel ,zelf ben ik niet roker of drinker,naar mij toe hoeft niks te gebeuren draaid om jou genot intresse stuur gerust iets terug dan , mvg  

Hallo kun je ook genieten van goede massage ?
straponbot 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Kinksters! Voor een van mijn kinky fantasieën zoek ik een jong koppel, maar eerst, wie ben ik? Slank, verzorgde, sociaal en beleefd maar ook met een kinky hoek af. En best wel wat ervaring met allerhande bdsm en kink activiteiten. Momenteel wil ik werk maken van een trio waarbij ik als bottom dien en de dame van het stel mij neukt met mijn strapon en hij door mij gepijpt wordt en hij mij evt ook eens neukt. Hierbij wordt ik ook liefst wat dominant benaderd, hoewel je/jullie niet noodzakelijk als Meesteres en Meester hoeven op te treden hoor. Ervaring is niet van belang, sterker nog, leuk als ik jullie een eerste ervaring mag bezorgen. Wel zeer belangrijk, communicatief en respectvol zijn, slank/sportief/normaal figuur, afspraken mbt grenzen en wensen nakomen en natuurlijk een kinky mindset. Graag mensen tot 35j, ik ontvang hiervoor in Brussel. Mij neuken is altijd safe, en geen sperma in mijn mond. Heb je interesse, suggesties, vragen? Shoot! Graag met een paar regels en liefst fo  

 Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Jos BC 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL avontuurtje?
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar. Ik hou er van om een vrouw te doen genieten al dan niet samen met haar partner. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen en ben zelf ook slank. Graag echte liefhebsters van een echte XXL zodat ik ook nog eens kan doorgaan :) Uit de ruime regio heeft de voorkeur. Ik hoop van jullie te horen!  
Davy 45 jaar Limburg - HASSELT
Lik date gezocht vrijdag tijdens werkuren
Ik heb vrijdag een dag verlof. Ik heb zin in een spannende date met een leuke vrouw. Ik heb het volgende te bieden. Een leuke hotel kamer, een slank lichaam, een tong die erg graag likt (voeten, kutje, benen, ...), respect en hygiëne. Ik zoek een spontane vrouw die graag geniet van en tevreden is met een likbeurt. Die eventueel(=optioneel) haar voetjes wilt laten likken? Of enkel de voetjes. Ik zoek voor vrijdag tussen 10uur en 17uur. Leeftijd maakt niet uit.  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw…
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Jef 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Milf gezocht
Dag dames, Ik ben Jef 22 jaar, sportief gebouwt, slank, en 190cm en goed gechapen (20cm). Ik ben opzoek naar een echte milf die mij fantasie eens kan laten uitkomen. Ik heb altijd al eens met een dame van 40+ naar bed gegaan. Ik hou van masseren en van het verwennen van de vrouw. Alles gebeurt discreet en met respect. Wilt u mijn droom laten uitkomen en samen genieten. Stuur mij een berichtje en ik stuur je asap terug. Tot snel!  
Jef 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Milf gezocht
Dag dames, Ik ben Jef 22 jaar, sportief gebouwt, slank, en 190cm en goed gechapen (20cm). Ik ben opzoek naar een echte milf die mij fantasie eens kan laten uitkomen. Ik heb altijd al eens met een dame van 40+ naar bed gegaan. Ik hou van masseren en van het verwennen van de vrouw. Alles gebeurt discreet en met respect. Wilt u mijn droom laten uitkomen en samen genieten. Stuur mij een berichtje en ik stuur je asap terug. Tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10