Zoeken naar genieten drie

Uw zoekactie voor genieten drie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 54 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Op zoek naar...
Hallo dames, Ik ben een lieve single man van 54/170/100 een maatje meer. Nu de kinderen op eigen benen staan sta ik open voor een leuke relatie. Eerlijk, discreet, respectvol, hygiënisch,... Op zoek naar een leuke vrouw om samen te genieten van de mooie dingen van het leven zoals een goede babbel, etentje, iets gaan drinken, reizen, en ja ook elkaar verwennen :) Ik sta open voor lat relatie, fwb, ons. Bij interesse mag je me altijd een mailtje sturen en dan zien we wel of het klikt. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Grtjs  
fijnproever 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
kleine borstjes gezocht
Eerlijke man zoekt dame of 2 vriendinnen of een stelletje waarvan de lady kleine stevige borstjes heeft. Een ondeugende dame met zin en verlangen om respectvol te genieten waarbij niets moet maar veel kan bij klik ...gewoon zien waar een babbel, een glas en een hapje toe kan leiden en dit bij voorkeur overdag. Niet op zoek naar extremen maar aangenaam ondeugend doen, eventueel gewaagde fotografie, maar vooral genieten en bij ieders tevredenheid ook voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde vijftiger uit de regio Brugge, intiem geschoren, respectvol, vrouwvriendelijk en niet-roker wil bij klik ook graag jouw/jullie friend with benefits worden... vertel ook jouw/jullie dromen en wie weet maken we ze waar. Ruime regio kust ... oost west zeeuws vlaanderen ...ik kan verplaatsen en ontvangen.  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
louis 55 jaar Limburg - Tessenderlo
man zoekt vrouw
alleenstaande man zoekt vrouw om van elkaars lichaam te genieten leeftijd en uiterlijk niet belangrijk ik kan discreet ontvangen of verplaats tot 30 km buiten tessenderlo  
Wim 63 jaar Limburg - Heerlen
SEX !
Er is toch niets fijner dan een heerlijke neukbeurt. Je laten verwennen met een lekkere vrijpartij waarbij ik je met volle teugen laat genieten van vrijen, beffen, pijpen en neuken. Dus heerlijke sex, sex en nog eens sex.  
Slow 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
Diep intens enkel genieten...
Je wil graag meegenomen worden naar een zwoele, ontspannende en erotiserende plek...? Je hele lijf laten verwennen met een diepgaande, langdurige massage, van kop tot teen, traag opbouwend...? Je hals, schouders, rug, onderrug.. over je bovenbenen naar je voeten en terug.. Je na enige tijd op je rug nestelend, je gezicht, hals, schouders, borstrand, buik, venusheuvel, dijen... zachtjes overgaand naar je borsten, de binbenkant van je dijen, ze zachtjes openend, je vlindertje, je nat geworden lippen, je yoni...traag intens beroerend en het ritme van je lijf volgend... om spetterend tot een eerste hoogtepunt te komen. Jij moet niets doen, buiten overmatig langdurig intens diep te genieten van elke aanraking, elke sensatie, elke rilling... Enkel jij ontbreekt nog!  

Diep intens enkel genieten...
Stany 46 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Vrouw tussen 40 en 60j gezocht voor spannende leuke momentjes
Hey Ik zoek een toffe (gebonden) vrouw om samen te genieten van gesloten momentjes tijdens de kantooruren. Verlangen om elkaar te zien, weg van de dagelijkse sleur, even in onze eigen bubbel ... Gebonden vrouwen genieten mijn voorkeur, ik begrijp die beter. Leeftijd of uiterlijk is minder belangrijk, goed in je vel zitten wel! Ik ben een sportieve 40 er die geniet van een leuke babbel en elkaar te leren kennen, wat er verder al dan niet kan gebeuren zien we dan wel weer, mijn moto is go with the flow.  
Pleziertje 40 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Stouterik
Potente man uit Ninove zoekt stoute meid die op zaterdagnamiddag wilt komen genieten, vertel me jouw fantasie of verlangen... Of gewoon pure lust en losgaan... Ben heel openminded hygiënisch en discreet... Squirters hebben een drupje voor ;)  

Stouterik
Nicolas 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Genieten met 2
Goedemiddag Ik ben 32 jarige. Altijd openminded en ontdekkend geweest en dit wil ik nu graag terug opnemen. Ik ben iemand die de vrouw graag centraal plaatst en zeker laat genieten om erna samen te ontdekken. Zachte lippen en speelse handen om op te warmen. Ik hou graag de touwtjes in handen maar ben geen bull. Ik geniet om te experimenteren en te zien dat we het beide leuk vinden. Zowel standjes, plaatsen… maken het extra spannend. Ik heb eigen bedrijfje en ben heel flexibel ingesteld. Kan ontvangen of verplaatsen. Je leeftijd vind ik minder belangrijk, zolang je maar kan genieten  

Genieten met 2
Discrete Heer 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete Dominante Heer met sub zoekt ...... onderdanige dame of D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.Dames alleen ook welkom... Discreet een must ...en verder is het genieten van een wereld vol fantasie. In afwachting oprechte groeten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10