Zoeken naar geven

Uw zoekactie voor geven leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
norton 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
wederzijds plezier
goede middag iedereen. zoals de titel van de advertentie vermeld ben ik opzoek naar iemand dat geďnteresseerd is in wederzijds plezier. ik heb tijd en kan ontvangen bij mij thuis maar kan me ook verplaatsen moest dit je voorkeur zijn. zelf sta ik voor veel open maar waar mijn specialiteit ligt is oraal geven. dit kan ik lang en je orgasme is vrijwel gegarandeerd. verder kan ik zowel dominant als submissief zijn moest je een wat meer kinky kant hebben maar uiteraard mag het gewoon casual zonder veel extra zijn ook. wie komt in aanmerking? iedere vrouw dat interesse heeft is welkom een mailtje achter te laten. leeftijd, uiterlijk, gewicht,... is niet van belang voor mij. zolang je plezier wenst sta ik voor je open. om mezelf kort samen te vatten ben ik 1m77, 80kg, donkerblond haar en bruine ogen. een foto is verkrijgbaar bij interesse. ik hoop alvast een mailtje van je te mogen ontvangen en ik wil je alvast nog een fijne dag toewensen.  
10 dagen
Respectvol 60 jaar Limburg - Bilzen
Hoop nog steeds een fijne toffe slankere dame te mogen leren kennen?
Graag zou ik in contact komen met een live toffe warme aantrekkelijke dame,die net als ik veel warmte liefde en intimitiet mist in haar leven? Graag iemand die net rookt of veel drinkt,want dat doe ik ook niet? En graag op een normale wat ouderwetse manier elkaar wil leren kennen,en als het klikken zou ,kunnen groeien naar meer en gezellig samen zijn. Ik ben een verzorgde niet kalende jonger ogende man,heb gbbs,mannelijk behaard en ben intiem altijd netjes verzorgd. Ik ben alvast geen vrouwenloper ,macho of wat dan ook!Maar een zachte respectvolle man. Ik hou enorm van knuffelen en liefde geven verwennen,maar enkel als u er voor open zou staan.Zal me daar zeker niet in opdringen.Er moet dus een klik en vertrouwen kunnen zijn,om je aan elkaar te kunnen openstellen.Ook graag ander leuke dingen samen kunne doen,zou ik heel fijn vinden als de vriendschap kan groeien.Want alleen is toch maar alleen om iets leuks te kunnen doen! Is er hier een leuke warme dame die voor een date openstaa  
10 dagen
Mystery 34 jaar Limburg - Lummen
Secret desire
Enige tijd heb ik al stiekem het verlangen om is te ervaren hoe geil plasseks is om te doen zowel geven als nemen, mocht je hier zelf ook door geprikkeld worden of mss nog een ander verlangen hebben dan hoor ik zeer graag nog wat van je. Zelf ben ik een verzorgde man met de nodige hygiene en discretie, ben 1m80, 84kg, netjes geschoren en getrimd en discretie verzekerd, ben zelf niet single. Date zou doorgaan op discrete locatie met bubbels erbij op mijn kosten. Wie weet mss tot snel...  
10 dagen
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
Stef 52 jaar Limburg - Tessenderlo
Hoi Dames zin in een date of slippertje
Hoi dames zin in een slippertje wel dan ben ik kom ik langs ik hou van het geven stevige befbeurt met happy end en daarna intiem welk standje jij verkiest  

Hoi Dames zin in een date of slippertje
11 dagen
Joachim 59 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Zoek klassevrouw (70+)
Hallo dames, ik ben op zoek naar vrouw (liefst 70 +) die graag nog leuke dingen doet in gezelschap van mij. Iemand met boeiend leven maar af en toe toch iets leuk mist om het leven een meerwaarde te geven. Je bent financieel onafhankelijk , gesetteld en hebt klasse en stijl. Wil je graag ontmoeten dan en vrijblijvend kennis maken om te zien of we beiden een match zijn. Discretie verzekerd!  
11 dagen
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage - Yonimassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
12 dagen
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
12 dagen
vroman 62 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
man zoekt vrouw
single rustige man uit Ardooie, 1m68, normale lichaamsbouw, respectvol en hygienisch, HO zoekt vrouw uit omgeving / WVL voor aangename momenten, hou van het geven van fijne langdurige massage geen gfb wie reageert ?  
12 dagen
Mario 56 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Lekkere date
He hallo ben 50tiger zoek vrouw om lekker te sexen liefst by my thuis ben 175cm 85kg k BR h ik wil 200eu geven laat maar iets weten dan reg vlbra antw of Limburg b  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10