Zoeken naar gewoon ik

Uw zoekactie voor gewoon ik leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke kinky jonge dame (max 30 jr) heeft zin in een intense lik beurt?
Zit je ook in een relatie waar het vuur, de passie en de opwinding plaats hebben gemaakt voor sleur en routine? Of ben je single en gewoon super geil? Verlang je naar een intense hemelse lik beurt van je natte poes waar je nog dagen van na geniet ? Laat het me weten zodat we kunnen afspreken waar en wanneer ! Alle voorstellen bespreekbaar!  
Fantasietje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouw gezocht voor kinky fantasie
Wie durft dit aan: We spreken af in Antwerpen of in een kamer (op mijn kosten). Op een afgelegen plekje (of privé) plas jij in een drinkbus die ik bij heb. Ik zit er live bij en ik houd zelf de fles vast terwijl je plast. Als je wil, drink ik er een beetje van terwijl je toekijkt. De rest neem ik mee. Geen seks gevraagd (tenzij je nadien zelf geblust moet worden en het zelf wil). Meer niet. Eventueel trakteer ik nog op een etentje zoals je zelf wil. Ik ben een ietwat verlegen man met super rustig karakter. 1m70, normaal gebouwd maar klein buikje, geen mister Belgium maar gewoon normale (jonge) looks. Alles gebeurd met het grootste respect voor jou en jij geeft zelf aan als je toch niet zou willen. Geïnteresseerd? Stuur gerust een berichtje. Ik bijt niet. Groetjes X Wil je me liever onderplassen in een 69 terwijl ik je poesje oraal verwen? Kan ook... :-)  
Fun 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Online pret
Iemand net als ik zin in een online contact waarmee het klikt ? Smalltalk, dirty talk... Alles kan. Een (geheim ?) contact. Beetje spannend houden. Woonplaats of leeftijd maakt ook niet uit. Gewoon 'instant happy'worden als de ander stuurt . Tot mails. F.  
Patrick 36 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Nette jongeman op zoek naar leuke dame
Hey! Ik ben op zoek naar een dame voor een leuke, gezellige date met een stukje intimiteit in ontspannen sfeer. Leeftijd/postuur vind ik niet zo van belang, zolang je maar verzorgd bent. Heb je behoefte aan wat intimiteit, gewoon zin in vrijblijvende seks of heb je een leuke fantasie die je graag wil proberen, ik sta voor veel open. Het belangrijkste is dat we beiden plezier hebben. Als het klikt behoort vaker afspreken tot de mogelijkheden. Ik ben een nette Nederlandse jongeman, 1.84m lang en heb een slank/gespierd postuur. Lichaam is verzorgd, gezond, (intiem) geschoren en flink geschapen. Heb geen baard/bril/snor. Ik omschrijf mezelf als spontaan, respectvol, sociaal, intelligent, ruimdenkend. Ik kan zowel (discreet) ontvangen als verplaatsen. Bij interesse mag je me altijd even een berichtje sturen. Dan kijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet tot snel?  

Nette jongeman op zoek naar leuke dame
Johan 56 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Gewone man zoekt vrouw
Ben 56, 183 struis gebouwd en verzorgd. Mijn pik is waarschijnlijk mijn mooiste lichaamsdeel. Moet niet direct voor sex zijn hoor, gewoon iemand leren kennen en wie weet hé  

Gewone man zoekt vrouw
Wesley 38 jaar Antwerpen - Zoersel
Geen toffe dame aanwezig vanuit de buurt
Hallo dames Welke dame is net als ik zelf opzoek naar een leuk contact waar bij veel kan een leuke babbel een luisterend oor zijn genieten van kleine dingen samen gewoon fun en plezier maken als we beiden een klik hebben kan er meer ook als we er samen voor openstaan Zelf ben ik 38 jaar slank sportief gebouwd geen baard bril of snor bruine ogen m70 groot 62 kilo zeer verzorgd verder drink en rook ik niet hygiëne absoluut geboden en discretie gewenst is geen probleem Bij intresse of verdere vragen hoor ik het graag Grtjs wesley  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
ALS KLASSE DAME OP ZOEK NAAR JOU VASTE SPEELKAMERAADJE.... HMMMMM ....
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Heel gewoon 46 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zoek discrete dame.
Hoi, ben 46j man in sexloze relatie. Ik verlang naar een beetje intimiteit. Ben jij tussen 55 en 73j,met nog af en toe eens goesting? Stuur me gerust. Ben geen adonis maar heel respectvol. Je hoeft geen "vamp" te zijn. Je mag liefst volslank zijn. Discretie gevraagd en geboden.  
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
aangename dames gezocht
Hey, ik ben Tom 35 uit Wijnegem. Een lieve en rustige man uit Wijnegem. Graag zou ik in contact komen met leuke vrouwen die graag eens willen ontspannen. Dit kan gerust gewoon iets gaan drinken en het zo gezellig maken maar meer mag natuurlijk meer zijn maar is niet bepaald een must van de eerste moment. Ikzelf ben eerder een pleaser en dit straalt ook uit in een date, massages geef ik dan ook met veel plezier bvb Ik weet dat ik geen model ben en verwacht dit ook niet van u. Leeftijd en uiterlijk zijn niet van groot belang voor mij, zolang je maar open staat voor een leuke date. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes Tom  

aangename dames gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10