Zoeken naar gezocht extra

Uw zoekactie voor gezocht extra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Oudere zware dame of allochtone dame gezocht voor fwb.
Dag dames... ik ben al een hele poos op zoek maar niet makkelijk te vinden. Ik zoek een zware oudere dame of alochtone dame voor fwb. We spreken weekelijks af om elkaar genot te geven... ik ben een kerel van 40 jaar. Verzorgde gast met baard... hopelijk is er een dame die zich hier aangesproken voelt om een eerlijke reactie te geven... hopelijk tot snel.  
Dirk 59 jaar Vlaams-Brabant - Zoutleeuw
Discrete vriendschap gezocht
Deze knappe verzorgde man is op zoek naar leuke gebonden vrouw voor discrete vriendschap. Bedoeling is kennismaken en bij klik zien we wel. Liefs D.  
Passion Lover 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
1 vaste leuke dame gezocht
Hey Herken je het gevoel er te weinig geleefd word buiten onze dagdagelijkse sleur Vorm van erkenning, passioneel tekort in je eigen relatie De juiste klik en vibe terug te willen voelen Bij deze zoek ik een gelijkgestemde dame die connectie/ niveau , zonder platvloerse toestanden hoog in het vaandel dragen Zelf ben ik zeer sportief, slank, niet rokende jongeman 1.80 m- 76 kg Graag een duidelijke foto met wat korte uitleg over jezelf Hopende hier m’n vast dekseltje dan te kunnen vinden Liefs  
Kobe 41 jaar Antwerpen - Mol
Pijpdate gezocht
Slanke, sportieve en verzorgde 41-jarige man uit Mol is op zoek naar een pijpdate. Kan mij gemakkelijk vrij maken.  

Pijpdate gezocht
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Toffe vrouw gezocht
Welke toffe lieve vrouw spreekt graag eens af? Betrouwbaar discreet, verzorgt en geen extremen.  
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten  
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Jeroen 31 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Geen mannen of koppels !  

Geile milf gezocht?!
Jaky 69 jaar Limburg - Kortessem
Gezocht Wie durfd
Gezoch in de buurd om gelijk spuitend klaar te komen discreed  
THE LOVER 46 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Leuke seks avond gezocht
Ik ontvang en verplaats voor leuke vrouw vanaf 30j-48j die houdt van seks. Liefst de lange duur seks waar meerdere malen klaarkomen kan. Ik zoek Gf/Bf seks. Ben borsten man heb uiterlijk van 30ger met libido van 20ger. Wie wil er contact met mij?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10