Zoeken naar ik zoek voor nu

Uw zoekactie voor ik zoek voor nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
Ik ben M44-1m80-92kg-19 en netjes geschoren. Welke lieve dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Als de klik goed zit, kan en mag dit uitgroeien tot een vaste fwb MET medeweten en goedkeuring van mijn vrouw. Graag reactie met foto (niet naakt)  

Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
gisteren
Johan 54 jaar Limburg - Eksel
LAT
Hallo, wellicht is dit niet de juiste plaats om een leuke vrouw te ontmoeten die ook openstaat voor een LAT relatie, maar ik probeer het gewoon... Ik ben een normale man, verzorgd, normaal postuur 1m85 groot, niet roker en verder zeker niet perfect. Ik zoek min of meer hetzelfde in een vrouw... verzorgd uiterlijk, normaal figuurtje, niet rookster, af en toe eens kunnen lachen met een flauwe mop en verder is wat imperfectie helemaal niet erg... 't gaat er immers om om je goed te voelen bij elkaar en te kunnen genieten van elkaar. Mocht er een leuke vrouw dit lezen en ook zo zien, dan zie ik je reactie graag tegemoet. Grts Johan  
gisteren
Thomas 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Benieuwd naar jou hoor
Hey jij daar, zorgen de zonnestralen vandaag bij jou ook voor een fijn gevoel? Voel je eigenlijk ook het verlangen naar wat (ont)spanning? Ben je een leuke vrouw die openstaat voor een online kennismaking met een niet onknappe, respectvolle veertiger? Hou je van een man die jouw genot en jouw verlangens voorop stelt? Stuur dan zeker een berichtje en laat ons kennismaken. Ben je een vrouw die houdt van (ont)spanning, dan ben jij wie ik zoek. Jouw uitstraling en positiviteit vind ik belangrijk. Ikzelf ben hoger opgeleid, groot van gestalte, normaal gebouwd. Een foto kan zeker na eerste kennismaking. Stuur gerust een berichtje en dan zien we wel waartoe het kan leiden. Oh ja, respect, vertrouwen en discretie vind ik heel belangrijk. Jij ook? Zachte xxx van mij al, Thomas Oh ja, gezien helaas wat negatieve ervaringen, ben ik voorzichtig met het plaatsen van een foto hier.  
gisteren
patrick 58 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Respect en niveau gewenst !
Hallo, Wat ik zoek ?. Een dame tussen 40 en 60j. Om te genieten van mooie en leuke dingen. Elkaar op een deftige manier leren kennen. Respect en niveau komen op de eerste plaats. Ik ben man van 58 j, 185 groot / 85 kg groetje, Patrick  
gisteren
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Op zoek naar een leuke vrouw
Hoi! Ben je een leuke vrouw met humor en hou je (naast intimiteit) van zon-zee-strand, wellness, etentjes,... dan zoek ik jou! Ik ben 51j jong, blond, plussize, verzorgd, gbbs, tattooloos, goed opgevoed. Al een tijdje single en zoek nu nieuw geluk. Interesse? Dan graag voorstelling met foto aub. Regio Oostende  
Lucas 42 jaar Limburg - HASSELT
VRIJDAG
Hallo, ik zoek langs deze weg een vrouw die vrijdag wil afspreken om haar eens goed te laten neuken. Een afspraakje kan vrijdag tijdens de voor- of namiddag. Ik ben een niet onknappe, slanke en groot geschapen man. Beffen doe ik ook. Tot vrijdag?  

VRIJDAG
gisteren
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een sportieve 55j slanke goed geschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met te daten en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
gisteren
Jürgen 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Niet onknappe sportieve man zoekt dame.
Voor komende vrijdag middag of zaterdag zoek ik dame ( leeftijd niet van belang/ voller geen probleem) voor een aangenaam moment. Ik geef je een sensuele massage van ruim een uur en luister naar jou noden regio west en oost Vlaanderen.  
gisteren
Geert 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
gisteren
Jan 67 jaar Noord-Holland - Amstelveen
Ben oudere man op zoek naar vriendschap en seks
Ben ongebonden oudere man 1.83 normaal goed figuur en verzorgt. Zoek een vrouw hier die ook nog met me wil seksen. Genot lust Spanning. Elkaar geil maken in een leuk spel. Wat leuks van de seks maken. Op gewonden raken van elkaar. Spannende dingen doen. Zoek ongebonden vrouw rond 70 jaar. Omgeving Amstelveen /Haarlem.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10