Zoeken naar je komen

Uw zoekactie voor je komen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeroen 56 jaar Limburg - Maastricht
Zoek jij ook een spannende date....
Hoi ben jij degene die ik zoek? Ik ben een verzorgde niet rokende man met een normaal postuur. Niet opdringerig en discreet. Ik ben woonachtig te Maastricht, ik wil in contact komen met een leuke spontane vrouw die net als ik extra aandacht wil. Ben jij dat?  
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zie jij dit zitten..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken, masseren en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet..., of heb je liever full-body massage met olie en orale bevrediging op het einde... Verplaatsen geen probleem. Wie zin...  
Toyboy 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame die vast toyboy wil
Hey dames,ik ben verzorgd & gespierde toyboy. Die graag dame aan haar trekken laat komen. En niet enkel aan zich zelf denkt. Zou graag in contact komen met verzorgd dame,die ook hoog libido heeft. Goede afspraken,discreet & genot. Zijn de belangrijkste pijlers. Wie dit wenst,mag zich voorstellen. En hoe je liefst kennis zou maken ook. Grtjs  
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Via deze advertentie wens ik graag in contact te komen met een dame voor regelmatig contact. Uiteraard alles met respect voor elkaar ik kan ontvangen ben single intiem geschoren meerdere hoogtepunten indien interesse stuur gerust een mailtje altijd antwoord.  
Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Santa pola Spanje november december
Hey, ik heb de maanden november en december een appartement gehuurd in Santa pola ( alicante) Spanje. Welke vrouw heeft er zin om enkele dagen te komen genieten? Jij betaald enkel je vliegtuig ticket. Leeftijd niet echt belangrijk hygiëne des te meer. We spreken op voorhand al eens af om te zien ofer een klik is en het nodige te regelen. En om die zielige fakers hier uit te sluiten! Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Ben benieuwd!  

Santa pola Spanje november december
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
aangename dames gezocht
Hey, ik ben Tom 35 uit Wijnegem. Een lieve en rustige man uit Wijnegem. Graag zou ik in contact komen met leuke vrouwen die graag eens willen ontspannen. Dit kan gerust gewoon iets gaan drinken en het zo gezellig maken maar meer mag natuurlijk meer zijn maar is niet bepaald een must van de eerste moment. Ikzelf ben eerder een pleaser en dit straalt ook uit in een date, massages geef ik dan ook met veel plezier bvb Ik weet dat ik geen model ben en verwacht dit ook niet van u. Leeftijd en uiterlijk zijn niet van groot belang voor mij, zolang je maar open staat voor een leuke date. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes Tom  

aangename dames gezocht
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Peter 53 jaar Antwerpen - Mechelen
auditie rollenspel
Wie wil volgend scenario verder uitwerken : Jij doet auditie . Ik zit gekleed en stel je vragen vraag waar je ervaring mee hebt, waarvoor je openstaat, of je iets wilt tonen, speeltje proberen, ... Ik ben heel galant, indien je iets niet wilt , ga ik over naar de volgende vraag. Vragen worden steeds intiemer,. Je hebt steeds de volledige controle over het verhaal, steeds weer vraag ik je iets , jij beslist waar je wel of niet op ingaat. Embarrassed nude female thema, ik zit rustig gekleed , jij staat voor me en geeft je beetje bij beetje bloot. Gaat me om het mentale, de spanning van de ontmoeting met een vreemde,... Ik zoek geen sexdate. Als je denkt, mmm tja misschien is dat wel iets. Dan hoor ik je graag en kijken we of we samen tot een uitvoerbaar scenario kunnen komen. Groetjes Peter  
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke momenten - Quality, Me Time
Zin in huidcontact, niet alleen zijn, buiten komen,privé zwemmen, leuke Resto, fijne momenten beleven ?? Buiten de lijntjes kleuren ??, Jij bent een Slanke tot magere verzorgde vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single , je hebt wel nood aan genegenheid, aan Quality, Me time. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 50. Ik ben net vijftig, Single, hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, tof in omgang,sportief,1.88 groot, 87kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om kennis te maken en indien het klikt te genieten. Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegarandeerd !  

Leuke momenten - Quality, Me Time
Andreas 69 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fitte senior zoekt lieve dame om samen te genieten
Hello. Zoals de titel in de advertentie zegt is het duidelijk wat ik zoek. Ben jij een dame die ook graag nog eens een gezellige namiddag of voormiddag heeft. Die nog eens echt wil "klaar komen". Daar de nodige tijd voor neemt en niet tevreden is met een vluggertje. Wel, misschien kunnen wij elkaar op een respectvolle manier plezier doen. Indien je een antwoord zendt op deze advertentie dan garandeer ik u steeds antwoord. Uw leeftijd.... niet van belang. Liefs en hopelijk tot snel. Andreas.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10